marceli73 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 6 minut temu, rw30 napisał(a): właśnie Paul George dostał 200 kilka miechów temu, więc ja też bym Randlowi 150-200 nie dał, ale kto wie, nie takie rzeczy NBA widziała zresztą, nawet jakby dostał gwarantowane 100-120 to może lepiej nie podejmować tego PO za 30, więc to takie przerzucanie się stawkami chodzi mi tylko o to że nie jest to takie oczywiste że podejmie tę opcję To ze randle nie podejmie opcji zawodnoka to raczej pewne jest. Jest jeszcze za bardzo zadufany w sobie żeby mysleć że nie dostanie tyle ile chce. Tak jak Shroeder czy Martin tez raczej nie skończy. Takie Charlotte, portland czy Detroit może mu spokojnie sypnąć te 100 baniek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) 19 godzin temu, Pepis21 napisał(a): Najpierw Zion musiałby być zdrowy a z tym to może być ciężko. na chorego nie wygląda Edytowane 9 Stycznia przez Me Myself and I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia @Me Myself and I haha już poszła oficjalka że dzisiaj nie zagra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Może ten "wymarzony" na forum realgm trade do Bulls się szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Pewnie musi uzupełnić kalorie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 43 minuty temu, the_secret napisał(a): @Me Myself and I haha już poszła oficjalka że dzisiaj nie zagra Ziomek ale to było wczoraj i już nie zagrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): Ziomek ale to było wczoraj i już nie zagrał MMI sprawdza newsy w telegazecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 20 godzin temu, Pepis21 napisał(a): Najpierw Zion musiałby być zdrowy a z tym to może być ciężko. Ciekawy dobór słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Godzinę temu, josephnba napisał(a): MMI sprawdza newsy w telegazecie 267 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia I trzeba było czekać do popołudnia żeby obczaić wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 1 minutę temu, josephnba napisał(a): I trzeba było czekać do popołudnia żeby obczaić wyniki Na DSF (Teletext?) było dużo szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 12 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Na DSF (Teletext?) było dużo szybciej Jak miałeś kablówkę Ja w domku mieszkalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2 godziny temu, Me Myself and I napisał(a): 267 265 to były wyniki, 266 to były tabelki a 267 to były rozszerzone opisy/newsy. Sam czasem jeszcze dzisiaj sprawdzam. 2 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Na DSF (Teletext?) było dużo szybciej Oj miał człowiek DSF-a tak samo jak RTL gdzie się F1 oglądało. Chociaż pamiętam ostatni mecz NBA na niemieckiej TV jaki oglądałem to był Mecz Gwiazd 2009 na ZDF, który komentował Patrick Owomoyela (taki piłkarz nie wiem czy ktoś kojarzy). 5 godzin temu, Me Myself and I napisał(a): na chorego nie wygląda Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 8 godzin temu, Pepis21 napisał(a): Oj miał człowiek DSF-a tak samo jak RTL gdzie się F1 oglądało. Chociaż pamiętam ostatni mecz NBA na niemieckiej TV jaki oglądałem to był Mecz Gwiazd 2009 na ZDF, który komentował Patrick Owomoyela (taki piłkarz nie wiem czy ktoś kojarzy). I te reklamy sex telefonów Do dzisiaj mam w uszach "ruf mich an!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 10 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Na DSF (Teletext?) było dużo szybciej Najszybciej wyniki dawali na jakimś austriackim kanale na którym pokazywali widoczki gór a w tle przygrywało jodłowanie Ale jak się trafiła dogrywka w konferencji zachodniej i trzeba było wyjść do szkoły 7:30 to wyników jeszcze nie było i często w niepewności do popołudnia się było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Ja do dzisiaj szukam intro z DSF. W ktoryś dzień o 18.00 leciał godzinny skrót meczu (Dirk z Mavs) i przygrywal chyba DJ Tomekk coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 35 minut temu, Dunk Fan napisał(a): Ja do dzisiaj szukam intro z DSF. W ktoryś dzień o 18.00 leciał godzinny skrót meczu (Dirk z Mavs) i przygrywal chyba DJ Tomekk coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Godzinę temu, Roger napisał(a): hahahaha coś Ty odpalił 2 godziny temu, cwikson napisał(a): I te reklamy sex telefonów Do dzisiaj mam w uszach "ruf mich an!" dwie największe gwiazdy z polskimi nazwiskami w tym czasie Nowitzki i Orłowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Jeszcze coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 18 godzin temu, josephnba napisał(a): Jak miałeś kablówkę Ja w domku mieszkalem Na telegazecie CNN odkryłem kiedyś wyniki na żywo. To było coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi