Skocz do zawartości

Random shit 24/25

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a):

In Season tournament się skończyło. No właśnie. Skończyło na amen, po pierwszym roku. Fanbase miał totalnie wylane na ten cup w tym roku. Żaden post na forum o tym wydarzeniu, wtf ? 

bo enba już od dawna nie jest forum o koszu.

2 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a):

In Season tournament się skończyło. No właśnie. Skończyło na amen, po pierwszym roku. Fanbase miał totalnie wylane na ten cup w tym roku. Żaden post na forum o tym wydarzeniu, wtf ? 

No c***nia straszna na tym forum, więcej postów na temat ceny masła, niż w temacie In Season Tournament. Mało tego najgłośniej skamlą z bólu kutasy, których ten problem maślany prawie nie dotyczy. Jeden nie ma dzieci bo mu się nie podnosi, drugi ma takiego wielkiego, że żadna kobita nie kopsnie szpary ze strachu. Ciekawe ile kostek masła potrzeba do przeżycia w takich rodzinach bez dzieci ?

Smiechlem z tego spoilera. Kiedyś może bym się zmartwił ale NBA dziś jest tak słaba ze mnie opis wyżej tylko połaskotał. Szkoda tylko że jeszcze wyżej był wpis o tym maśle. Bo drogie jak cholera. 

Miałem chęć szczerą obejrzeć na żywo ale na szczęście poszedłem na piwo. 

27 minut temu, mayor napisał(a):

No c***nia straszna na tym forum, więcej postów na temat ceny masła, niż w temacie In Season Tournament. Mało tego najgłośniej skamlą z bólu kutasy, których ten problem maślany prawie nie dotyczy. Jeden nie ma dzieci bo mu się nie podnosi, drugi ma takiego wielkiego, że żadna kobita nie kopsnie szpary ze strachu. Ciekawe ile kostek masła potrzeba do przeżycia w takich rodzinach bez dzieci ?

Lepiej nie mieć dzieci, niż mieć dzieci i pozwolić im umrzeć jak się leżało najebany na ulicach Nowego Yorku

A ja tęsknie za moderacją na forum enba. rappar marudzi ze forum umiera ale nie zdaje sobie sprawy z tego jak wielki wpływ na to mają jego żenujące posty. Mysle że nie jestem jedynym który ma dosyć czytania waszych durnych dziecinny b przepychanek  Wg mnie Obu was nie powinno być już dożywotnio na tym forum, gdyby się trzymać chociaż najmniejszych standardów kultury osobistej. 

Edytowane przez RonnieArtestics

Godzinę temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

k**** wielka oklahoma no.1 western conference seed,  rozjechana przez Greka gdzie w wyjsciowej 5 gra  Torjan Prins i k**** andre dzakson zunior xd

rzucaja niebotyczne 81 pkt 

LOL

bez kitu, to Bucks poza 2 liderów to ma reszte składu na poziomie tego szrotu co gra w Lakers. i do tego płacą 30mln rocznie zwłokom Middletona

46 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

A ja tęsknie za moderacją na forum enba. rappar marudzi ze forum umiera ale nie zdaje sobie sprawy z tego jak wielki wpływ na to mają jego żenujące posty. Mysle że nie jestem jedynym który ma dosyć czytania waszych durnych dziecinny b przepychanek  Wg mnie Obu was nie powinno być już dożywotnio na tym forum, gdyby się trzymać chociaż najmniejszych standardów kultury osobistej. 

Przecież ja go nie atakuję w ogóle. O co Ci chodzi?

Plus nawet nie pisał o mnie, ja nie jem masła i nic na temat cen masła nie pisałem(odkąd mieszkam sam kupiłem kostkę masła raz albo dwa razy?)

55 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Za policją tęsknisz? Niech się prują do siebie ile chcą, frajerskie i tak się nie liczy.

W dniu 14.12.2024 o 22:16, the_secret napisał(a):

jakie są waszym zdaniem przyczyny tego? oprócz pałowania trójek oczywiście. liga ma nowe gwiazdy i wydawało się rok temu że dodanie turnieju na początek sezonu pomoże z ratingami do okresu świątecznego

Wiadomo że jeszcze jest ten problem że ciężko mieć dostęp do wszystkich meczy bo prawa są sprzedawane do kilku podmiotów i dalej tak będzie

c***owe sedziowanie i przepisy faworyzujace 'boiskowe cioty' (wszelkiego rodzaju floppowanie)...

1 godzinę temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

k**** wielka oklahoma no.1 western conference seed,  rozjechana przez Greka gdzie w wyjsciowej 5 gra  Torjan Prins i k**** andre dzakson zunior xd

rzucaja niebotyczne 81 pkt 

LOL

niedobra o tym mowic, wiec sza! to jakis blad w matrixie, zeby najabrdziej c***owy trener w lidze cos wygral. wychodzi na to, ze andre jackson i ten prince to koty sa! (skoro trenejro moze byc jeno myszo)...

A ja sie odniose do c***... pokazywania tego finału. Tego z tych kamer to sie nie dało k... oglądać. Nie wiem czy włączyli normalne kamery na druga połowe ale po pierwszej odechciało mi się to oglądać i dałem sobie spokój ze względu na kiepski odbiór takich ujęć. Czy tego k...  nikt nie podogląda w trakcie realizacji zeby ocenic że to nei jest dobry widok dla kibica TV. NBA sobie strzela w kolano w wielu aspektach.

Edytowane przez marceli73

43 minuty temu, joe dumars napisał(a):

niedobra o tym mowic, wiec sza! to jakis blad w matrixie, zeby najabrdziej c***owy trener w lidze cos wygral. wychodzi na to, ze andre jackson i ten prince to koty sa! (skoro trenejro moze byc jeno myszo)...

Doc Rivers-Darvin Ham best duo ever :)

No i Lillard coś w końcu wygrał.

Godzinę temu, RappaR napisał(a):

Przecież ja go nie atakuję w ogóle. O co Ci chodzi?

Plus nawet nie pisał o mnie, ja nie jem masła i nic na temat cen masła nie pisałem(odkąd mieszkam sam kupiłem kostkę masła raz albo dwa razy?)

Może tak zrozumiesz : idź sobie do działu inne robić z siebie debila. 

Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a):

Faktycznie jakby nie spojrzeć to @ely3 jakoś trzymał to forum przy życiu, nawet nie mam pretensji o to ,że miałem od niego kilka długoterminowych banów po donosach tych dwóch typów, zwyczajnie przyjąłem to do wiadomości bez marudzenia i wylewania gorzkich żali. Jeżeli chodzi o mnie to zauważ, że nie reaguję na zaczepki tego alkoholika, nigdy go nie cytuję, ani nie odpisuje na jego pijackie wysrywy.EOT.   Wracając do sedna to turniej dużo słabszy niż zeszłoroczny , w poprzednim były większe emocje chociażby dlatego że LBJ dal ostateczny statement, którym w zasadzie zamknął dyskusje o tym kto jest GOTem, Jordan tego nie zrobił i już nie zrobi. Wczoraj to był tylko farewell tour  Giannisa , Lillarda i Brooka szkoda tylko że Khris nie zagrał bo by miał fajny benefis na zakończenie kariery, (rzecz jasna Giannisa w uniformie Bucks). W OKC nie było takiej motywacji bo tamci mają jeszcze długie kariery przed sobą, a pół bańki $ to zbyt słaby argument dla kolesi, którym kluby będą srały pieniędzmi przez wiele lat. Transmisje rzeczywiście beznadziejne, chyba operatorzy kamer są słabo zaznajomieni z obiektem w Vegas, nie wiedzą jak i gdzie postawić kamery i wysięgniki, żeby dać przekaz na poziomie meczów w normalnych halach no i zabrakło też Doris . Mnie jeszcze bardziej wkurwiło to ,że turniej był dedykowany emiratom . Takie coś to naplucie w twarz wszystkim kibicom koszykówki, podobnie jak powierzanie przez FIFA M Świata KSA. To są bandyckie reżimy i powinny być podobnie traktowane jak RPA w czasach apartheidu, c*** z ich brudnymi pieniędzmi w sporcie muszą decydować rzeczy ważniejsze 

14 minut temu, mayor napisał(a):

Faktycznie jakby nie spojrzeć to @ely3 jakoś trzymał to forum przy życiu, nawet nie mam pretensji o to ,że miałem od niego kilka długoterminowych banów po donosach tych dwóch typów, zwyczajnie przyjąłem to do wiadomości bez marudzenia i wylewania gorzkich żali. Jeżeli chodzi o mnie to zauważ, że nie reaguję na zaczepki tego alkoholika, nigdy go nie cytuję, ani nie odpisuje na jego pijackie wysrywy.EOT. 

Przecież to Ty ciągle zaczepiasz innych użytkowników. Rozumiem Twoją frustrację biorąc pod uwagę, że całe życie byłeś pogardzanym nieudacznikiem i w USA przez 30 lat każdy traktował Ciebie jak psie gówno