evitacre Opublikowano 22 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 (edytowane) 2 minuty temu, dannygd napisał(a): Draft ze względu na nie zapisanie się kiperów u PHX zacznie się 21.30, wchodźcie. Live Salary Cap Draft: Tue Oct 29 8:00pm CET ? Edytowane 22 Października 2024 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 22 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 to automat tak pokazuje ładuje się draft, zaraz będzie dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 22 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Monster coraz popularniejszy Ja bez keeperow (keyonte za 12 to żaden keeper) i z małą kasa na drafcie nic nie mogłem więcej zdziałać. Poszedłem więc w gwiazdy choć nie z tego absolutnego topu, na razie bez efektów ale to dopiero początek . Może próba łowienia na FA da jakis efekt i to top 10 jednak będzie. Na więcej nie liczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 14 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2025 Siakam za Kel'el Ware i Jovica? Serio? Mam nadzieję, że to nie przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 15 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2025 Zmieniłem system veta na ligowy, żeby każdy, komu się to nie podoba, mógł zawetować, ale ja nie widzę nic przeciwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2025 W dniu 14.02.2025 o 09:48, L.TM napisał(a): Siakam za Kel'el Ware i Jovica? Serio? Mam nadzieję, że to nie przejdzie Dlaczego nie. Mam po sezonie od dawna, a Wäre ma fajny potencjał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 Siakam top 40, Kel'el Ware top 75, Jovic zaraz poleci na FA - to nie jest równa wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 5 godzin temu, L.TM napisał(a): Siakam top 40, Kel'el Ware top 75, Jovic zaraz poleci na FA - to nie jest równa wymiana Przecież to Jest liga wielosezonowa i czekałem cały sezon żeby moc taką Wymianę zrobić. Regulamin mówi ze pod koniec sezonu już nie musi być równa wymiana,przecież ja dostaje keepera w postaci kelela, i nie wiem w czym widzisz problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 Dobrze ze wymiana przeszła. Nie jestem pewny czy LTM nie zapomniał że to keeper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2025 Sprzedam Miles Bridges (rank 50 last 30days) lub/i Luke Doncica Cena: jacyś fajni keeperzy, za Luke musi być keeper-pewniaczek, a za Bridgesa może być coś nieoczywistego, ale z potencjałem na bycie keeperem za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 16 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2025 @bulek odpalasz ligę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2025 Godzinę temu, dannygd napisał(a): @bulek odpalasz ligę? Mogę zapodać, ale to będę musiał znaleźć wolną chwile, by sie zająć organizacyjnie. Odpalenie na yahoo to nie problem, najpierw chętni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi