barcalover Opublikowano 23 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 Mason gra dalej (potwierdził mi mailowo, bo nie może się zalogować obecnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruda82 Opublikowano 23 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 potwierdzam oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Team92 Opublikowano 24 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 Siemka ! Potwierdzam swój udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtZ Opublikowano 24 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 ja nie gram, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrowa1mrowa Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Siemka, potwierdzam udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decos20 Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbokasztan Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Gram Dzięki za organizacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mason Opublikowano 27 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 Dzięki @barcalover Tak, oficjalnie potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 27 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 29 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacobsman13 Opublikowano 29 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 Przepraszam za zamieszanie bo wcześniej składałem gotowość do gry ale niestety nie będę mógł z Wami zagrać w tym sezonie. Dostałem zaproszenie do Ligi Mistrzów na PostPrime, a z racji, że jestem już tam w drugiej Lidze to nie mam będę miał czasu na ogarnąć trzech Lig. Szkoda bo byłem z Wami od początku mojej "kariery" Fantasy i na pewno jeszcze tu wrócę Powodzenia w następnym sezonie Trzymajcie się, Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knotai Opublikowano 4 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Cześć, przepraszam, że tak późno - jeśli jest dla mnie jeszcze miejsce to chętnie zagram Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruda82 Opublikowano 4 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 kiedy draftujemy? Jakaś ankiety dostępności czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rk18tw Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Witam. Wiem że już trochę po czasie, ale jeśli to nie problem to mógłbym zagrać. W 3 South gra 2 moich znajomych i mają jeszcze miejsce, więc jeśli nie ma przeszkód to mógłbym tam dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku85 Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Jak jest miejsce, ja również się dołacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubo1313 Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 W dniu 4.10.2024 o 19:43, Gruda82 napisał(a): kiedy draftujemy? Jakaś ankiety dostępności czy coś? To już raczej ustalane jest w poszczególnych ligach, nie na forum do zgłaszania chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi