Skocz do zawartości

[2044] Playoffs - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, Cichy napisał(a):

Poczta mnie nie powiadomiła o pm od Krzema który nie mógł zrobić simki. 

Myślę że możemy ją zaraz nadrobić. Simka za 10 min.

Jeśli obaj GM po "wieczorno-porannej" simce wyraża zgodę, wieczorem zrobimy kolejny mecz finalow

Wszyscy w kościele i nikt nie ma czasu na stream?;)

Dzień 158 (na pierwszym miejscu goscie)

(#2) Suns vs Magic (#5) 
Bilans serii: 1 - 1

Suns 94 - Magic 112
play-by-play

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aktualnie kontuzjowani:  

•  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolejne mecze wieczorem!?

@Braveheart22 @julekstep dajcie znac czy krotsza przerwa niż zwykle między meczami wam pasuje i czy G3 może być wieczorem

Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu

@Braveheart22 nie ma na forum od 15 września także może być problem z informacją od niego.

6 minut temu, Cichy napisał(a):

Rano spieprzyłem pisząc że czekam na zdanie @Braveheart22. Kolejnym razem napisze że czekam na sprzeciw a nie zgode;). 

Więc ja dziś już nie zrobię simki.

No nie :)

Brave logował się ostatnio 15 września...

Więc logicznym jest, że jakby poranna odbyła się wczoraj, to i tak nie zrobiłoby to różnicy :)

8 minut temu, Pablo81 napisał(a):

No nie :)

Brave logował się ostatnio 15 września...

Więc logicznym jest, że jakby poranna odbyła się wczoraj, to i tak nie zrobiłoby to różnicy :)

Na forum mozna wchodzić i czytać bez logowania. Po kolejnej przegranej przeczytałbym że czyta forum bez  logowania i jakby chcial simke dziś wieczorem to napisałby to.

Dodatkowo oczekiwane simki są wieczorem, to że nie odbyła się wieczorem to mój babol. Niedoczytalem pm'a.

No i final nawet tak nudny jak Magic Suns to jednak final i poczekać można w odróżnieniu od wyboru nr 25 w drafcie;)

6 godzin temu, Koelner napisał(a):

Dlaczego nie ma simki?

Jest za 15 min

Dzień 160 (na pierwszym miejscu goscie)

(#2) Suns vs Magic (#5) 
Bilans serii: 2 - 1

Magic 106 - Suns 115
play-by-play

Aktualnie kontuzjowani:  

Kolejne mecze jutro!

Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu

W dniu 19.09.2024 o 22:54, MarcusCamby napisał(a):

Suns nigdy nie byli hard tankerem.

Jeszcze pozyskując Noela sami oddali sporo assetów swoich przez co nie mieli długo, ani Playoffs, ani prospektów.

Paul George, Noel pozyskany za trzy first picki, Wood ściągnięty na FA i Bane oraz Brunson, ale daleko tam było do manewrów Twoich z Tatumem i Edwardsem :)

Piękna historia, może nie tak romantyczna jak Utah Jazz, najpiękniejszy mistrz w historii simki, ale i tak podejrzewam, że 90% kibicuje Suns  w tej serii.

Ja nigdy nie szczędziłem assetów. George przecież też ściągnięty za 3 picki. A wcześniej jeszcze był przecież Baker. Albo trochę drobniejsze ruchy typu Wade, Nowitzki, Biyombo, Cousins. 

To jest mój 12 simkowy sezon chyba, a wybierałem w drafcie 3 razy tylko, jak sobie przypominam (IT, Brunson, Bane). Z picków, które oddawałem raczej nikt wysoko nie wybierał, bo zawsze się gdzieś tam kręciłem w playoffs czy minimalnie za, a i w dobrych czasach był finał konferencji. 

Fajnie wreszcie po tylu sezonach się doczłapać do tych finałów :)

ps. Dzięki wszystkim za ciepłe słowa. Jedziemy do końca! 

9 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

Ja nigdy nie szczędziłem assetów. George przecież też ściągnięty za 3 picki. A wcześniej jeszcze był przecież Baker. Albo trochę drobniejsze ruchy typu Wade, Nowitzki, Biyombo, Cousins. 

To jest mój 12 simkowy sezon chyba, a wybierałem w drafcie 3 razy tylko, jak sobie przypominam (IT, Brunson, Bane). Z picków, które oddawałem raczej nikt wysoko nie wybierał, bo zawsze się gdzieś tam kręciłem w playoffs czy minimalnie za, a i w dobrych czasach był finał konferencji. 

Fajnie wreszcie po tylu sezonach się doczłapać do tych finałów :)

ps. Dzięki wszystkim za ciepłe słowa. Jedziemy do końca! 

Japa tankerze, to w nawiazaniu do cieplych słow😋 goooo Tragic znaczy Magic 🥳