ignazz Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 No to mamy 3 petardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 7 godzin temu, ignazz napisał(a): No to mamy 3 petardy Kto jest ta trzecia petarda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Kto stawiał na Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Jeszcze Jazz jebną b2b. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Godzinę temu, kuba2419 napisał(a): Kto jest ta trzecia petarda? Bucks, ktorym udalo sie wyrwac 2 mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Jeszcze Jazz jebną b2b. Po kolejnym finale z Bulls? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 3 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Po kolejnym finale z Bulls? Jak Cavs nie zrobia Knicks, to imo nie przejde @Koelner. Fatalnie sie matchupuje caly sezon, nie leza mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Knicks już mogą zakładać pierścienie po odpadnięciu Spurs @gimmie dzięki za serię. Spurs - Jazz to simkowy klasyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 12 to go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 14 minut temu, julekstep napisał(a): 12 to go! Jeszcze jedną rundę będzie trzeba to czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Jeszcze jedną rundę będzie trzeba to czytać Yup Tez mnie Reikai wkurwia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 simka z pewnością jest kobietą, jedno co z nią wiadomo to że nic nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Julek mial na mysli 1-2, a nie 12 Chociaz w sumie go Magic, go Cavs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 3 minuty temu, Koelner napisał(a): simka z pewnością jest kobietą, jedno co z nią wiadomo to że nic nie wiadomo nie no simka - patrząc na wiek - to jest już MILFem a te są bardziej zdecydowane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 3 minuty temu, julekstep napisał(a): nie no simka - patrząc na wiek - to jest już oldMILFem a te są bardziej zdesperowane nawet mi coś skapnie raz na 20 lat Poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 archeologowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 15 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jeszcze jedną rundę będzie trzeba to czytać Spokojnie, szybko glebujemy ciecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Godzinę temu, piotreksuper napisał(a): Kto stawiał na Lakers? gratulacje! w pierwszych 3 meczach LAL grali na kosmicznej skuteczności, +50% FG i 3pts, trudno przy takich % coś urwać przy 0-3 sytuacja była beznadziejna, mimo to było blisko by wyciągnąć serię na 3-3, trener w ostatnim meczu zawalił ewidentnie rotację, AD zakopany na ławce WTF, będą zmiany w sztabie! po nadspodziewanie dobrym bilansie w RS spodziewałem się więcej po PO, pomimo że ten sezon traktowałem jako w pewnym sensie przejściowy W dniu 31.08.2024 o 11:08, SlaKB napisał(a): Nuggets - Lakers 2:4 @piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 3 godziny temu, piotreksuper napisał(a): Kto stawiał na Lakers? Ja, caly sezon, odkad wiedzialem ze mam pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 To może żeby byli sprawiedliwie jak odpadłam powinny taktyki być ukryte ciekawe jak magic będzie szło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi