Skocz do zawartości

Hall of Fame - klasa [2044]

julekstep

Hall of Fame - klasa [2044]  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać HoFem?

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Koelner napisał(a):

jestem profesjonalistą i mam zasady. głosuje na tych, którzy chociaż 1 sezon byli w Knicks a mając 3 głosy wybór był prosty. 

dont take it personally 

Też zagłosowałem na swoich 💪

Dragic - wiadomo

Millsap - był u mnie All Starem i jak odchodził za Bynuma, sam Julek pisał, że zepsułem ligę, bo Portland Qcina miało z Millsapem stworzyć Dynastię (ale to.. Qcin :P )

Biedrins - był moim cholernie ważnym centrem przed pozyskaniem Rollo i w sumie tu przyznaję - że głosowałem na swojego, ale powinienem na Conleya (założyłem jednak, że Conley i tak będzie HOF).

Dragic ma dłuugą karierę na bardzo wysokim poziomie. Nic nie poradzę, że @Reikai jak na tankera przystało (sukcesy zbudowane na tanku, to sukcesy z gwiazdką :P ) bardziej ceni nabite statsy niż faktycznych fighterów grających o wynik. Brak sukcesów indywidualnych w meczach ASG i wyborach do All Team nie umniejsza jego zasług, bo simka bardziej patrzy na nabite statsy przy nagrodach, a nie na sukcesy drużynowe. Dragic jest jednak na tej samej półce u mnie co Brook. Każdemu HOFerowi życze tak stabilnej i dobrej kariery jaką miał Goran 💚

Oddawanie głosu na Biedrinsa to kryminał. Gość cała karierę miał kiepskie PostD, co dyskredytuje jego impakt. 

Oden miał ten sam problem, jednak w pozostałych skillach był lepszy.

Bogut > ww. dwójka.

Roy szybko się zestarzał, ale w prime lśnił najjaśniej z całej klasy.

Trzeci spot dla Rondo. Defensywna bestia z elitarnym rozegraniem.

Rozważałem jeszce Lowrego - zanim zaczął tracić handling był bardzo fajnym graczem, ale jednak bardziej cenie trójkę Bogut-Roy-Rondo.

Drużyny Conleya miały średnie wyniki, co obniża jego ocenę. Rondo i Roy grali w finałach jako filary swoich organizacji.

Edytowane przez Pablo81

14 minut temu, Alonzo napisał(a):

Też zagłosowałem na swoich 💪

Dragic - wiadomo

Millsap - był u mnie All Starem i jak odchodził za Bynuma, sam Julek pisał, że zepsułem ligę, bo Portland Qcina miało z Millsapem stworzyć Dynastię (ale to.. Qcin :P )

Biedrins - był moim cholernie ważnym centrem przed pozyskaniem Rollo i w sumie tu przyznaję - że głosowałem na swojego, ale powinienem na Conleya (założyłem jednak, że Conley i tak będzie HOF).

Dragic ma dłuugą karierę na bardzo wysokim poziomie. Nic nie poradzę, że @Reikai jak na tankera przystało (sukcesy zbudowane na tanku, to sukcesy z gwiazdką :P ) bardziej ceni nabite statsy niż faktycznych fighterów grających o wynik. Brak sukcesów indywidualnych w meczach ASG i wyborach do All Team nie umniejsza jego zasług, bo simka bardziej patrzy na nabite statsy przy nagrodach, a nie na sukcesy drużynowe. Dragic jest jednak na tej samej półce u mnie co Brook. Każdemu HOFerowi życze tak stabilnej i dobrej kariery jaką miał Goran 💚

Nie wiem co ja mam wspolnego z tankerem, ze tak pierdolisz, ale Dragic ma tak wspaniala kariere, ze wyglada najgorzej z tych innych graczy.

Dlatego laduje tam gdzie jego miejsce, na smietnik historii.

.. i nie rozumiesz podstaw - przejąłeś napakowanych skillami graczy, a nie sztuką jest odnosić sukcesy  kimś takim, a właśnie walczyć na maxa teoretycznie mniej utalentowanymi graczami i odnosić sukcesy.

Teraz, kuba2419 napisał(a):

Idąc tym tokiem rozumowania to też jesteś obrzydliwym tankerem bo przed tobą @julekstep tankował z Sonics i dlatego masz Brooka 😉

Na upartego można to tak interpretować - jednak mogłem tankować po Hardena, czy Currego (jak mi Julek sugerował na początku), a oddałem pick za wzmocnienie by walczyć od razu o playoffy.

Mogłem tez w drugim sezonie grać dalej Dragiciem w s5 nabijając nim statsy, ale realia były takie, że to Mookie Blaylock był lepszy i to on grał w s5 a później Tinsley - więc tworząc kwadraturę koła zaszkodziłem tak statsom Dragicia, ale chodziło zawsze o wynik 💪

Natomiast teraz nad wynikiem drużyny mam grę jak najdłużej się da w s5 Goranem i Braćmi. ;) i dopiero po zakończeniu ich karier rozpoczynam drugi rozdział w simce. :P

Eee a gdzie ja sie woze?

Przeciwnie, sezon temu mowilem ze jak wygram z Jazz, to zero napinki bo nie sztuka wygrac z Hardenem i Lillardem przejetymi za friko.

Tzn jak sie okazalo chyba jednak sztuka xD

Point is, mozesz sie masturbowac ile chcesz swoja kultura organizacji, ale na sam koniec licza sie wyniki.

30 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Drużyny Conleya miały średnie wyniki, co obniża jego ocenę. Rondo i Roy grali w finałach jako filary swoich organizacji.

Conley praktycznie solo utrzymywal Bucks na granicy 50% W/L

Rondo do finalu doszedl w mocnych PTB gdzie gwiazda byl Francis (grajek lepszy o 2 tiery od najlepszych teammejtsow Conleya)

Roy wiadomo - peak najlepszy z nominowanych (to byl ofensywny full-package), als career-wise Conley lepszy bo ma jakiekolwiek longevity (inna sprawa ze Roy jest tutaj zdecydowanie nr 2 wsrod kandydatow)

Bogut vs Oden -> Oden na teraz ma juz taka sama kariere jak Bogut a jest 4 lata mlodszy, wiec jeszcze cos dolozy (chociazby career totals)

6 minut temu, julekstep napisał(a):

Conley praktycznie solo utrzymywal Bucks na granicy 50% W/L

Rondo do finalu doszedl w mocnych PTB gdzie gwiazda byl Francis (grajek lepszy o 2 tiery od najlepszych teammejtsow Conleya)

Roy wiadomo - peak najlepszy z nominowanych (to byl ofensywny full-package), als career-wise Conley lepszy bo ma jakiekolwiek longevity (inna sprawa ze Roy jest tutaj zdecydowanie nr 2 wsrod kandydatow)

Bogut vs Oden -> Oden na teraz ma juz taka sama kariere jak Bogut a jest 4 lata mlodszy, wiec jeszcze cos dolozy (chociazby career totals)

Mi się Conley kojarzy z max 2nd rnd w PO. Nie miał jakiegoś spektakularnego sezonu, a Rondo z tego co pamiętam trzymał na powierzchni jeszce Cavs przez kilka lat. Co do partnerów, to w Bucka grał napakowany ovr Igoudala, który był imo. na podobnym poziomie co schodzący powoli ze sceny Francis. @Qcin_69kto tam jeszcze biegał w Finałach ligi razem z Rondo i Francisem?

Nie wiem czy nie zmienię Roya na Conleya, bo jednak Brandon błyszczał jasno, ale krótko.

3 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Mi się Conley kojarzy z max 2nd rnd w PO. Nie miał jakiegoś spektakularnego sezonu, a Rondo z tego co pamiętam trzymał na powierzchni jeszce Cavs przez kilka lat. Co do partnerów, to w Bucka grał napakowany ovr Igoudala, który był imo. na podobnym poziomie co schodzący powoli ze sceny Francis. @Qcin_69kto tam jeszcze biegał w Finałach ligi razem z Rondo i Francisem?

Nie wiem czy nie zmienię Roya na Conleya, bo jednak Brandon błyszczał jasno, ale krótko.

Francis u qcina to byl w swoim absolutnym peaku

Bynum/Brand/Davis (chyba Ricky?)/Francis/Rondo - s5 w g1 finalow

Teraz, julekstep napisał(a):

Francis u qcina to byl w swoim absolutnym peaku

Bynum/Brand/Davis (chyba Ricky?)/Francis/Rondo - s5 w g1 finalow

Bucks też mieli chyba jakichś fajnych graczy po latach tanku. Iggi, LMA (jeszcze dobry) i właśnie nie pamiętam kto jeszcze.

1 minutę temu, Pablo81 napisał(a):

Bucks też mieli chyba jakichś fajnych graczy po latach tanku. Iggi, LMA (jeszcze dobry) i właśnie nie pamiętam kto jeszcze.

Iggy, Horford, LMA - ale zaden z nich nie wypalil na powaznie

Przy Francisie ktory w peaku robil 30 ppg i allD level obrone to oni nawet nie stali

Godzinę temu, Koelner napisał(a):

w simka jest bezlitosna. 

cobra-no-mercy.gif

McGrady miał ponad 25tyś. pkt. i nie został HOF co powinno być no brainer, więc ciężko dopasować u nas konkretną narrację kto powinien a kto nie. :)

Demokracja zależy od pogody.. 🙃

1 godzinę temu, Reikai napisał(a):

Point is, mozesz sie masturbowac ile chcesz swoja kultura organizacji, ale na sam koniec licza sie wyniki.

Wiesz.. można też dać d.. i mieć z tego profity, a można trzymać swoich zasad :P

8 minut temu, Alonzo napisał(a):

McGrady miał ponad 25tyś. pkt. i nie został HOF co powinno być no brainer, więc ciężko dopasować u nas konkretną narrację kto powinien a kto nie. :)

Demokracja zależy od pogody.. 🙃

Wiadomo, bo do HoF pierwszenstwo powinni miec gracze Sonics! Wtedy bylby sprawiedliwy ustroj!

Teraz, julekstep napisał(a):

Wiadomo, bo do HoF pierwszenstwo powinni miec gracze Sonics! Wtedy bylby sprawiedliwy ustroj!

Ujmę to tak:

LaMelo Ball z Sacto (bilans tego wybitnego lidera w tym sezonie -  7-75)

2044 - All-Star Rookie Game Participant
2044 - All-Star Game Participant
2044 - Rookie of the Year
2044 - All-Rookie Team

eot bo szkoda mi czasu

10 minut temu, Alonzo napisał(a):

Ujmę to tak:

2044 - All-Rookie Team

eot bo szkoda mi czasu

Jako argument za Goranem bierzesz to ze jakis rookie z tankera w 1 sezon  osiagnal tyle co Goran przez cala kariere? xD

13 minut temu, Alonzo napisał(a):

Ujmę to tak:

2044 - All-Rookie Team

eot bo szkoda mi czasu

To to akurat jest skandal!