Skocz do zawartości

Zawodnik, który Cie oszukal

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, joe dumars napisał(a):

darko oszukal cale nba. to nie bylo tak, ze dumars chcial zrobic cos wbrew 'wszystkim'. byl ogolny konsensus co do tego, ze milicic byl topowym talentem tamtego draftu...

On to nawet wtedy ściemnił odpowiadając na pytanie o ulubionego gracza. Wymienił wtedy Garnetta, ale po latach przyznał, że nigdy wcześniej go nie widział w akcji i ogólnie to mało się interesował NBA. :) 

Godzinę temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

tak odświeżylem sobie Majoneza i o ile zażywanie narkotyków jestem wstanie zrozumieć ale  to co wydarzyło się później..

waldeklaugh.gif

Screenshot_7.jpg

też kiedyś sobie sprawdzałem co u niego, ale nie jakoś bardzo dokładnie bo aż tak mi się nie chciało

ale o co chodzi, nie chciało mu się już grać po wy-jeba-niu z NBA czy jak to było? skilla chyba miał na Euroligę

Godzinę temu, memento1984 napisał(a):

Drummond to byl niezly przypal?

Czy Andre był jakimś wielkim rozczarowaniem? Mimo wszystko wydaje mnie się, że nie. Czy coś więcej można było od niego oczekiwać? Miał swój sufit i tyle.

Kręcił się cały czas koło tego swojego 15-15.Jasne, że jego druga umowa była przepłacona, ale ja jego grę w Pistons wspominam z nostalgią, po której dopiero nadeszły czasy wielkiej smuty. Przed meczami z jego udziałem zawsze była nutka wątpliwości ile razy stanie na linii (z Rox miał kiedyś mecz z chyba 35FT :)) albo czy nie złapie kolejnego 20-20. Niby miał łatkę lenia, ale czy calkiem slusznie?

Podam przykład osobistych. Przez pierwsze pięć sezonów miał między 35 a 41% i często SVG musiał go w 4q sadzać bo hack a Dre przeciwnicy stosowali. W letniej przerwie popracowal i w  szóstym sezonie wolne wykonywał z przyzwoitą ponad 60% skutecznością. Gdzieś czytałem, że to był chyba drugi największy progres w historii ligi (Vin Baker w nieodżałowanych SSS miał w którymś roku większy). Z drugiej strony szkoda, że Dre szybciej tych wolnych nie poprawił  :)

Można powiedzieć, że Drummond spóźnił się na swoją epokę o jakieś 20 lat. Ale w przeciwieństwie do innych w tym wątku wymienianych potrafił się w lidze utrzymać. Kawałek historii Pistons, więc czy uprzednio w Bulls czy teraz w 76ers zawsze z ciekawością patrzę jak sobie radzi.

13 minut temu, DRK napisał(a):

Niby miał łatkę lenia, ale czy calkiem slusznie?

słusznie

typowi się nie chciało zasłon stawiać

żal było patrzeć jak Blejk w swoim ostatnim zrywie, już prawie bez kolan musiał grać w duecie z tą mimozą (i to było mi żal mimo tego że samego Blejka nigdy specjalnie nie lubiłem) 

Edytowane przez julekstep