RonnieArtestics Opublikowano 27 Września Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września Done. teraz się skapnąłem dopiero że nie mam zadnego centra jak ktoś ma nadmiar i chciałby pohandlować to każdy do wyciągnięcia jest u mnie, ale zastrzegam że chce powalczyć w tym roku wiec musi być conajmniej równy deal na ten sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września 25 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Done. teraz się skapnąłem dopiero że nie mam zadnego centra jak ktoś ma nadmiar i chciałby pohandlować to każdy do wyciągnięcia jest u mnie, ale zastrzegam że chce powalczyć w tym roku wiec musi być conajmniej równy deal na ten sezon. haha ja mam to samo jesli chodzi o PG wiec moze cos dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września 17 minut temu, goozman napisał(a): haha ja mam to samo jesli chodzi o PG wiec moze cos dogadamy A proponowałem PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września 5 minut temu, Mikowal83 napisał(a): A proponowałem PG mówisz o Pritchardzie?? wolałbym wszystkich Westbrooków i CP3 świata z FA jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września 29 minut temu, goozman napisał(a): mówisz o Pritchardzie?? wolałbym wszystkich Westbrooków i CP3 świata z FA jednak As You wish tak tylko mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września 4 godziny temu, goozman napisał(a): haha ja mam to samo jesli chodzi o PG wiec moze cos dogadamy Ja Morant znowu zapił ? ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Września Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września @Sylvinho. in Lauri Markkanen ronnie in Karl-Anthony Towns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września Teraz, RonnieArtestics napisał(a): @Sylvinho. in Lauri Markkanen ronnie in Karl-Anthony Towns Zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września W dniu 25.09.2024 o 18:46, matek napisał(a): http://forum.sznurowadlo.pl/index.php?/topic/775-sezon-20242025/&page=1 A ogólnie, jeśli ktoś szuka jeszcze jednej ligi - Magic, Heat, 76ers nie dają znaku życia i mogą zmienić właściciela. 1 października zaczynamy draft. Philadelphia 76ers Tyrese Maxey 61,65 Jarrett Allen 56,25 Brandon Ingram 52,90 Clint Capela 47,35 Immanuel Quickley 44,30 Shaedon Sharpe 37,55 Ben Simmons 34,45 De'Andre Hunter 33,55 Andrew Wiggins 32,75 Cam Whitmore 27,50 Bilal Coulibaly 27,00 Nikola Jovic 25,75 Anthony Black 15,00 Taki skład do wzięcia na szybko od ręki, ostatni nam pozostał. W drafcie właśnie jest jego wybór, z numerem 7, zapraszamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września No ciekawe na kogo polowaliscie i czy poszaleliscie z cenami Ja Was wyborami i pobraniami pewnie zaskocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Września Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września Myślałem ze o 9tej będą wyniki. Yahoo leci w c***a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września Zazwyczaj są 30-60 minut później. Do 9 można jeszcze zmieniać stawki. Muszą wszystko zliczyć czy coś. W sezonie też tak jest że dopiero 9:30-9:50 są wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września Godzinę temu, Mikowal83 napisał(a): No ciekawe na kogo polowaliscie i czy poszaleliscie z cenami Ja Was wyborami i pobraniami pewnie zaskocze na moje oko to przekroczyłeś salary czy w tym przypadku licytowani zawodnicy trafiają do kolejnego oferenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września Raczej z powrotem na waivers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września Na moje oko nie. Miałem 455,45fp w salary mając 2 puste sloty (jeden z nich to gracz wirtualny za 15fp). I Matkovic i Porter mają salary 15fp więc dochodzi tylko salary Portera więc razem 470,45fp. Teraz pobrania które zrobiłem też mieszczą sie w salary bo miałem w takim razie jeszcze 9,45fp wolnego miejsca w salary brogdon 44,2fp za mcConnella 36,1fp czyli przybyło 8,1fp więc wciąż 1,35fp wolnego miejsca i Achiuwa 30,85fp za Pritcharda 30,9fp więc w salary zostaje 1,40fp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września 5 minut temu, Mikowal83 napisał(a): Na moje oko nie. Miałem 455,45fp w salary mając 2 puste sloty (jeden z nich to gracz wirtualny za 15fp). I Matkovic i Porter mają salary 15fp więc dochodzi tylko salary Portera więc razem 470,45fp. Teraz pobrania które zrobiłem też mieszczą sie w salary bo miałem w takim razie jeszcze 9,45fp wolnego miejsca w salary brogdon 44,2fp za mcConnella 36,1fp czyli przybyło 8,1fp więc wciąż 1,35fp wolnego miejsca i Achiuwa 30,85fp za Pritcharda 30,9fp więc w salary zostaje 1,40fp Kevin Porter Jr. Hou 0 40.60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września 5 minut temu, Mikowal83 napisał(a): Na moje oko nie. Miałem 455,45fp w salary mając 2 puste sloty (jeden z nich to gracz wirtualny za 15fp). I Matkovic i Porter mają salary 15fp więc dochodzi tylko salary Portera więc razem 470,45fp. Teraz pobrania które zrobiłem też mieszczą sie w salary bo miałem w takim razie jeszcze 9,45fp wolnego miejsca w salary brogdon 44,2fp za mcConnella 36,1fp czyli przybyło 8,1fp więc wciąż 1,35fp wolnego miejsca i Achiuwa 30,85fp za Pritcharda 30,9fp więc w salary zostaje 1,40fp Kevin Porter Jr. ma salary 40,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września 1 minutę temu, goozman napisał(a): Kevin Porter Jr. Hou 0 40.60 No to już nie kumam. To znaczy że salary ma minimalne czyli 15fp. Czyli się wszystko zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września i co najlepsze kasa za przestrzelenia chyba przepada, nie? 1 minutę temu, Mikowal83 napisał(a): No to już nie kumam. To znaczy że salary ma minimalne czyli 15fp. Czyli się wszystko zgadza niżej miałeś przeliczenie: LP Players Team GP 2024-2025 2023-2024 1 LaMelo Ball Cha 22 58.50 65.00 2 Ja Morant Mem 9 51.50 64.40 3 Zach LaVine Chi 25 47.80 53.10 4 Kevin Porter Jr. Hou 0 40.60 50.75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września 3 minuty temu, Kuba Team napisał(a): Kevin Porter Jr. ma salary 40,6 No kurde gdzie ty to widzisz?!w temacie salary ja go w ogóle nie widze Kurde teraz widzę. Ale jak to możliwe jak w zeszłym sezonie nie rozegrał 31 meczów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi