Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Sezon 2024/25

RonnieArtestics

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, Mikowal83 napisał(a):

@RonnieArtestics Może teraz jakaś aktualizacja składów i salary?

Dwie osoby odpadły. Załatamy te dziury?

Ja sobie daje jeszcze ten sezon na złapanie zajawki z tego formatu dlatego tak czekam na aktualizację i draft, który też za jakieś 3 tygodnie przydałoby się zacząć powoli organizować.

Na dniach zrobie ten update. Dzięki za przypomnienie. 

• 3 tygodnie później...

@Skam2 to mój młodszy brat, chętnie z nami zagra. Ma kilka pat gry w ROTO i zero doświadczenia w wielosezonowym formacie. 
jak coś nie będę z nim żadnych deali robić, chyba ze bedzie już taka potrzeba wtedy jedno weto kasuje wymianę. 

jak nikt nie ma nic przeciwko to witamy, a jak ktoś ma coś przeciwko to teraz piszcie. 

mysle ze w tym roku odpuścimy mini Draft dla nowych drużyn ze wzgledu na pilność rozpoczęcia rookie draftu, ale jakby minidraft miał być dla kogos motywacja i znajdziemy szybko dwie osoby, to możemy ewentualnie jeszcze to przeprowadzić w tym tygodniu. Także jakby byli chetni na dołączenie ze wzgledu na możliwość minidraftu to zapraszamy do zabawy. 

dzis wieczorem dokończę update arkusza i zaloze wtedy temat na nowy sezon. 

Edytowane przez RonnieArtestics

Spoko. Niech gra a Ty tam nie wymyślaj😏😉 Lepiej żeby był ktoś aktywny i chętny do gry nawet jak ma robić podejrzane deale z Tobą 😉😛niż jakbyśmy nie mieli wystarczającej liczby GMów😉

Mini draftu w zeszłym sezonie jak dołączyłem nie było więc i teraz sobie odpuscmy moim zdaniem.

Najważniejsza to aktualizacja składów organizacja draftu i znalezienie jeszcze dwóch chętnych 

• 2 tygodnie później...
  • Roger odpiął/ęła i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.