Tocheck Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 U mnie Sandro Mamu....Miles McBride i Paul Reed out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Miami In: Deangelo Russell+ #12 OKC in: Kawhi Leonard @Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 10 minut temu, Tecu napisał(a): Miami In: Deangelo Russell+ #12 OKC in: Kawhi Leonard @Sylvinho. Zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Minnesota: in Khris Middleton Brooklyn: in Gary Trent Jr @bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 (edytowane) Potwierdzam. Mając tylu weteranów w teamie i niski pick, trzeba próbować cokolwiek zrobić. Spuszczam przy okazji dwóch moich świetnych centrów, Landale i Fernando. Jeśli ktoś chce przetrzymać Beya do czasu, jak wróci, to wiele nie chcę za niego. Edytowane 7 Września 2024 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 8 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 Pan @Tizz proszony o odpowiedź w negocjacjach na privie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 Ja pick numer 6, ronnie pick 8 + MPJr @RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 25 minut temu, evitacre napisał(a): Ja pick numer 6, ronnie pick 8 + MPJr @RonnieArtestics Potwierdzam. Zrzucam Tre Jones od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 9 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 Można składać oferty za Anthony'ego Davisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 @Tizz prośba o jak najszybszą odpowiedź na priv w sprawie negocjacji. Muszę ją poznać zanim dokonam wyboru w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 (edytowane) @RonnieArtestics Darius Garland in @evitacre James Harden in ----- na sprzedaż: 3 Nicolas Claxton 29 50,4 5 Aaron Gordon 28,1 44,45 9 GG Jackson II 31,65 10 brice sensabaugh 19,15 11 dalen Terry 15 12 Leonard Miller 15 Edytowane 11 Września 2024 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 1 godzinę temu, evitacre napisał(a): @RonnieArtestics Darius Garland in @evitacre James Harden in ----- na sprzedaż: 3 Nicolas Claxton 29 50,4 5 Aaron Gordon 28,1 44,45 9 GG Jackson II 31,65 10 brice sensabaugh 19,15 11 dalen Terry 15 12 Leonard Miller 15 Potwierdzam I spróbuje zrobić update składów i hajsu wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Jalen Green+pick #7 do Brooklyn VanVleet do Charlotte @Kuba Team J.Collins do Minnesota T.J. McConnell do Charlotte @bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 (edytowane) 8 minut temu, Mikowal83 napisał(a): Jalen Green+pick #7 do Brooklyn VanVleet do Charlotte @Kuba Team J.Collins do Minnesota T.J. McConnell do Charlotte @bulek Tak Zrzucam Royce O'Neale Edytowane 11 Września 2024 przez Kuba Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Ja też potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Zrzucam Kai Jones. Dostępni w negocjacjach K.Murray, K.Thompson,S.Sharpe, P.Williams Poszukuje kogoś na pozycje SF/PF, C i ewentualnie PG Zainteresowanych zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 ze względu na konieczność cięć budżetowych i walenia w uja w negocjacjach przez coponiektórych u mnie ciągle na stole: - ktoś z dwójki Zubac / Caruso (codziennie mam wahające się nastroje którego zostawić, więc tu trzeba trafić w moment ) - Olynyk - Dosunmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Nikt nie walił w c***a. Nie obiecywałem nic. Napisałem że czekam na odpowiedzi innych więc proszę bez takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 2 minuty temu, Mikowal83 napisał(a): Nikt nie walił w c***a. Nie obiecywałem nic. Napisałem że czekam na odpowiedzi innych więc proszę bez takich a skąd wiesz, że to do Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 I cały misterny plan w pizdu, bo zrobiłem trade down po Hollanda tera to muszę pomyśleć, #8 dostepne jak coś .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi