Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Sezon 2024/25

RonnieArtestics

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a):

@evitacre ban Do 27.03 za pobranie Butlera, w czwartek. Ale Przywracam ci tego kesslera do składu, farciarzu. 

Wrzuć sreen na PM bo sprawdzałem  miałem 12 graczy 

1 minutę temu, evitacre napisał(a):

Wrzuć sreen na PM bo sprawdzałem  miałem 12 graczy 

Aj dobra teraz na widzę na czacie - chyba masz racje 🙂 

1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a):

@evitacre dostaje KAT + Clarke + Plumlee

ronnie dostaje Miles Bridges + Mark Will + Champagnie 

Zaprawdę głupie to i desperackie, (za tydzień lub dwa hornets pewnie i tak ich usadzą xd ) ale bliżej pierwszego miejsca nie będę, trzeba próbować tej brzytwy się chwytać. 

Tak

jakby ktoś na finisz sezonu chciał przyjąć Dicka (Gradeya) i młodocianego Shannonna (Terrenca) za produktywnych graczy na niskich pensjach to można się zgłaszać.

raczej szans na wygraną nie mam ale postraszyć zawsze można :P

5 godzin temu, goozman napisał(a):

jakby ktoś na finisz sezonu chciał przyjąć Dicka (Gradeya) i młodocianego Shannonna (Terrenca) za produktywnych graczy na niskich pensjach to można się zgłaszać.

raczej szans na wygraną nie mam ale postraszyć zawsze można :P

No. Zaraz Ban mu się kończy, a c***a odrobiliśmy :(

8 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

I kto by się spodziewał że Miles Bridges po przyjściu do mnie zrobi w pierwszym meczu 23fp a później w drugim dostanie resta z dupy, w zwykłym meczu, nie b2b, po zagraniu chyba 40-50 spotkan z rzędu ? XD 

Szkoda KAT-a. Pamiętaj @evitacre to stary wyjadacz - pewnie miał przecieki 😎 

3 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a):

@TryczekSzukarek @ernie9005 tryczek powinien mieć bana do godz 17, imo vukcevic i Jones do cofnięcia. 

Ja chciałem do godz 14 wiedząc ze tryczek ma bana do godz 17 zdecydować czy pobrać Tre wiec czuje się pokrzywdzony. 

@RonnieArtestics nigdy nie przestrzegaliśmy co do min/godziny czas wystawienia bana. Zawsze wraz z aktualizacją ban był zwalniany. Zaznaczę że przyznałem się od razu po pobraniu że przekroczyłem salary - nie jest to bez znaczenia.

dodatkowo wczoraj pisałem więc jeżeli chciałeś w tym przypadku skrupulatności trzeba było dać info. 

Edytowane przez TryczekSzukarek

Godzinę temu, TryczekSzukarek napisał(a):

@RonnieArtestics nigdy nie przestrzegaliśmy co do min/godziny czas wystawienia bana. Zawsze wraz z aktualizacją ban był zwalniany. Zaznaczę że przyznałem się od razu po pobraniu że przekroczyłem salary - nie jest to bez znaczenia.

dodatkowo wczoraj pisałem więc jeżeli chciałeś w tym przypadku skrupulatności trzeba było dać info. 

Ale nie siedze na forum 24h żeby wszystko przeczytać. Jaki ma związek fakt ze się przyznałeś z tym ze pobranie miało miejsce o godz 17? Dwa tygodnie to dwa tygodnie. 

jako ze jestem komisarzem ale jestem nieobiektywny proszę innych uczestnikow o szybkie wystawienie swojej opinii czy cofamy to czy nie. Nie chce być posadzony o nieczyste zagrywki. 

Edytowane przez RonnieArtestics

8 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Ale nie siedze na forum 24h żeby wszystko przeczytać. Jaki ma związek fakt ze się przyznałeś z tym ze pobranie miało miejsce o godz 17? Dwa tygodnie to dwa tygodnie. 

jako ze jestem komisarzem ale jestem nieobiektywny proszę innych uczestnikow o szybkie wystawienie swojej opinii czy cofamy to czy nie. Nie chce być posadzony o nieczyste zagrywki. 

Nie przypominam sobie by kiedykolwiek ktoś zwrócił na to uwagę o której dokładnie był wstawiany ban by następnie o tej samej godzinie odblokować GM. 

@RonnieArtestics Tre leżał na fa od jakiegoś czasu a Ty akurat o 14 chciałeś podjąć decyzję 💪 szczególnie że może już dziś zagra Giddey. 

7 minut temu, TryczekSzukarek napisał(a):

Nie przypominam sobie by kiedykolwiek ktoś zwrócił na to uwagę o której dokładnie był wstawiany ban

Też nie spotkałem się z takimi pretensjami nigdy. Sam w innej lidze zdejmuję bany niedługo po aktualizacji ligi (i przemieleniu waivers, jeśli tacy są), wisi mi czy ktoś przekroczył linię o 10 czy o 22.

24 minuty temu, TryczekSzukarek napisał(a):

Nie przypominam sobie by kiedykolwiek ktoś zwrócił na to uwagę o której dokładnie był wstawiany ban by następnie o tej samej godzinie odblokować GM. 

@RonnieArtestics Tre leżał na fa od jakiegoś czasu a Ty akurat o 14 chciałeś podjąć decyzję 💪 szczególnie że może już dziś zagra Giddey. 

I co z tego ze leżał, co to za argument? No leżał a ja się zastanawiałem kogo zrzucić. I czy warto. Jakby ktoś inny pobrał to trudno ale nie chciałem właśnie żeby trafił do ciebie, wiedząc ze masz bana spokojnie obserwowałem do ostatniego dnia sytuacje… 

Odnośnie wymiany Young <-> Fox to eviemu mailowo się tłumaczyłem....  - zakładam większą przydatność w przyszłym sezonie (szanse na dodatnią produkcję) De'Arona, lubię gościa a w tym samym czasie w FBX#3 musiałem go sprzedać, mam swój pick,...   

Apropo bana to zawsze jego długość obowiązywania liczyło się w dniach, godzina w terminie zdjęcia blokady nie miała znaczenia - jeżeli sam odblokowywałem gościa to po aktualizacji na yahooo, jeżeli robiłem to wcześniej to ukarany został o tym poinformowany i mógł legalnie pobrać po 00:00 lub aktualizacji yahoo..... tyle, że ja zawsze liczyłem 14+ dnia czyli tak jak @goozman wspomniał.  

Z tego co piszecie to są podstawy do cofnięcia dzisiejszych pobrań @TryczekSzukarek

Nie chcę się uchylać od odpowiedzialności, ale w tym miesiącu @RonnieArtestics sprawuje funkcję komisza, ja jedynie pomagam w razie potrzeby i możliwości. Uznałem, że skoro wczoraj @TryczekSzukarekprosił o odblokowanie go w dniu dzisiejszym to mogę to zrobić dzisiaj w ciągu dnia (czyli 2 tygodnie po tym jak został nałożony ban) jak tylko pojawię się na forum, żeby w ten sposób odciążyć Ronniego. Ale skoro pojawiają się głosy podważające tę decyzję to jestem gotów cofnąć pobrania dokonane przez Warriors i odblokować możliwość pobrań dopiero jutro, zwłaszcza, że walka o zwycięstwo jest otwarta. Czekam na głos sprzeciwu, a jeśli takiego nie będzie to nie zawaham się tego zrobić :P

25 minut temu, ernie9005 napisał(a):

Z tego co piszecie to są podstawy do cofnięcia dzisiejszych pobrań @TryczekSzukarek

Nie chcę się uchylać od odpowiedzialności, ale w tym miesiącu @RonnieArtestics sprawuje funkcję komisza, ja jedynie pomagam w razie potrzeby i możliwości. Uznałem, że skoro wczoraj @TryczekSzukarekprosił o odblokowanie go w dniu dzisiejszym to mogę to zrobić dzisiaj w ciągu dnia (czyli 2 tygodnie po tym jak został nałożony ban) jak tylko pojawię się na forum, żeby w ten sposób odciążyć Ronniego. Ale skoro pojawiają się głosy podważające tę decyzję to jestem gotów cofnąć pobrania dokonane przez Warriors i odblokować możliwość pobrań dopiero jutro, zwłaszcza, że walka o zwycięstwo jest otwarta. Czekam na głos sprzeciwu, a jeśli takiego nie będzie to nie zawaham się tego zrobić :P

@ernie9005 dajmy spokój - nim ktoś się wypowie w tej sprawie oprócz osób które bezpośrednio na tym korzystają to minie tydzień. Za chwilę cofnę pobrania bo czuję że drama ciągnęła by się przez kolejny tydzień a Mi kompletnie na tym nie zależy. Jednak zaznaczę że nigdy nie byliśmy tak skrupulatni co do godziny bana jak w tym w przypadku. Zgodnie z słowami @RonnieArtestics po 17 mija 24h wiec porostu pobiorę inne osoby i tyle. 

49 minut temu, TryczekSzukarek napisał(a):

@ernie9005 dajmy spokój - nim ktoś się wypowie w tej sprawie oprócz osób które bezpośrednio na tym korzystają to minie tydzień. Za chwilę cofnę pobrania bo czuję że drama ciągnęła by się przez kolejny tydzień a Mi kompletnie na tym nie zależy. Jednak zaznaczę że nigdy nie byliśmy tak skrupulatni co do godziny bana jak w tym w przypadku. Zgodnie z słowami @RonnieArtestics po 17 mija 24h wiec porostu pobiorę inne osoby i tyle. 

to Ty i @RonnieArtestics przesadzacie licząc co do go godziny. dzisiaj jest 14 dzień bana, prosta matematyka. kolejne rozdanie z FA jutro i wtedy, od 9 (czy tam 8  ) rano powinieneś miec odblokowane FA

Edytowane przez goozman