Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Sezon 2024/25

RonnieArtestics

Rekomendowane odpowiedzi

No i w sumie nie ma tego złego. Odczekałem i i tak pobrałem Achiuwe który do stycznia (Robinson wtedy przewiduje powrót) powinien nabijać przydatne cyferki, nieważne że z ławki. I tak będzie w tym czasie lepszy niż połamaniec Patrick Williams który na dodatek ma konkurencje w drużynie.

Brogdon którego wtedy pobrałem w tym czasie i tak się połamał (swoją drogą typ jest ze szkła) więc bym go wywalił a Porter jak mówiłem i tak ma za duże salary w porównaniu do tego jakie będzie kręcił cyfry w tym sezonie (chociaż czuje że może grać całkiem dobrze).

W to miejsce pobrałem sobie Tyusa Jonesa i Meltona no i chociaż Tyus lepszy jest w roto niż w fp a Melton będzie walczył z Podziemskim o miejsce w pierwszej piątce to i tak są lepsi od McConnela i Pritcharda mimo że obaj nawet z ławki mogą być przydatni.

W salary się zmieściłem jeszcze nawet prawie 7fp luzu mam :)

Szkoda tylko straconej stówki z waiver budget i nerwów ale było poszło.

No to możemy startować 😉😁

Edytowane przez Mikowal83

Godzinę temu, Mikowal83 napisał(a):

A no to tak. Nie zauważyłem że zrzucił Beala. W apce wyświetliło mi się tylko pobranie Ausara. Dopiero w transakcjach zobaczyłem że go wywalił. Sorry. Nie było tematu 

Widać walka o AT była zażarta :) @t_omko dobry ruch ale będzie trzeba na niego poczekać.  

• 2 tygodnie później...
  • Roger odpiął/ęła i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.