Mikowal83 Opublikowano 12 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Jak bana na 14 dni dostałem 29/9/2024 to kończy się dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 12 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 5 godzin temu, Mikowal83 napisał(a): Jak bana na 14 dni dostałem 29/9/2024 to kończy się dzisiaj? jutro rano się kończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 13 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 (edytowane) No i w sumie nie ma tego złego. Odczekałem i i tak pobrałem Achiuwe który do stycznia (Robinson wtedy przewiduje powrót) powinien nabijać przydatne cyferki, nieważne że z ławki. I tak będzie w tym czasie lepszy niż połamaniec Patrick Williams który na dodatek ma konkurencje w drużynie. Brogdon którego wtedy pobrałem w tym czasie i tak się połamał (swoją drogą typ jest ze szkła) więc bym go wywalił a Porter jak mówiłem i tak ma za duże salary w porównaniu do tego jakie będzie kręcił cyfry w tym sezonie (chociaż czuje że może grać całkiem dobrze). W to miejsce pobrałem sobie Tyusa Jonesa i Meltona no i chociaż Tyus lepszy jest w roto niż w fp a Melton będzie walczył z Podziemskim o miejsce w pierwszej piątce to i tak są lepsi od McConnela i Pritcharda mimo że obaj nawet z ławki mogą być przydatni. W salary się zmieściłem jeszcze nawet prawie 7fp luzu mam Szkoda tylko straconej stówki z waiver budget i nerwów ale było poszło. No to możemy startować Edytowane 13 Października 2024 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Wymienię centrów, bo sporo ich mam. I dajcie mi bana za Williamsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 17 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Szacun za postawe co do wymiany raczej nie pomoge ale o Poeltlu możemy ewentualnie pogadać. w razie czego zapraszam na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 18 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 (edytowane) Wymiana Tyus Jones do Lakers Jakob Poeltl do Hornets @matek Edytowane 18 Października 2024 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 Tak właśnie to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 18 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 możecie na yahoo ten deal zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 18 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 Zrobiony. Ale dlaczego Yahoo pokazuje że on przejdzie dopiero 26/10/2024? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 18 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 Już zatwierdzona wymiana. Wiszą przez pewien czas te wymiany, żeby można było w razie czego zablokować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 Godzinę temu, ernie9005 napisał(a): możecie na yahoo ten deal zrobić I tak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 21 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Jak tam salary Clevelend po pobraniu Ausara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 21 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Godzinę temu, Mikowal83 napisał(a): Jak tam salary Clevelend po pobraniu Ausara? zrzucił Beala to chyba wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 21 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 A no to tak. Nie zauważyłem że zrzucił Beala. W apce wyświetliło mi się tylko pobranie Ausara. Dopiero w transakcjach zobaczyłem że go wywalił. Sorry. Nie było tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 21 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Godzinę temu, Mikowal83 napisał(a): A no to tak. Nie zauważyłem że zrzucił Beala. W apce wyświetliło mi się tylko pobranie Ausara. Dopiero w transakcjach zobaczyłem że go wywalił. Sorry. Nie było tematu Widać walka o AT była zażarta @t_omko dobry ruch ale będzie trzeba na niego poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 21 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Widzę, że trochę przepłaciłem... ale sądziłem że paru ryzykantów i/lub tankerów się u nas znajdzie. Za chwilę zaczynamy, powodzenia w walce o drugie miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 21 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Wg mojej szklanej kuli to: ja, ernie, krzemo i tryczek jesteśmy w grze no i gooz i evi w grupie pościgowej hehe ale to się jeszcze okaże who is who... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 (edytowane) Never understimate the heart of the champion A tak serio to chyba przy tych kontuzjach muszę się wypisać z walki, jak ktoś będzie chciał któregoś z moich aktualnie nie kontuzjowanych to zapraszam. Edytowane 21 Października 2024 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 31 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 @Krzemo ban za dodanie Dosunmu za Bitadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 31 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 Zgłaszam konieczność poprawki salary mojej drużyny. Ziaire Williams Mem 21.70 w pliku z salary ma wpisane 15.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi