goozman Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Patrick Williams experienced foot discomfort during the Bulls' recent minicamp and has required additional rest in recent weeks, Darnell Mayberry of The Athletic reported Monday chyba domyślacie się, że ten news jeszcze uatrakcyjnia widoki na minuty niespełna 25-letniego Ayo Dosunmu? na tyle, że zaczynam się zastanawiać czy zostawić jednak jego czy Caruso - więc i o niego można pytać w tych ostatnich godzinach przed deadline. cały czas na wylocie też Olynyk, który też jest pierwszą opcją Raps w rezerwowych minutach na PF/C za Barnesem i Poetlem @Szulim zajrzyj do skrzynki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 16 minut temu, Kuba Team napisał(a): Kiedy jakiś waiver czy coś? Jutro sie Kończy czas na zejście z salary, później wklepie składy ostateczne i ruszamy. Mysle ze w piątek bedzie można się ustawiać w kolejce do waiverów :). przypominam deadline jutro godz. 12:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 (edytowane) Co mogę dostać za Dillinghama ? Edytowane 25 Września 2024 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 @bulek sznurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Ogryzek zgryzek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Rymów Wam się zachciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 19 minut temu, bulek napisał(a): Rymów Wam się zachciało http://forum.sznurowadlo.pl/index.php?/topic/775-sezon-20242025/&page=1 A ogólnie, jeśli ktoś szuka jeszcze jednej ligi - Magic, Heat, 76ers nie dają znaku życia i mogą zmienić właściciela. 1 października zaczynamy draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Zwalniam Toppina i Simmonsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Alex Caruso do Charlotte 50$ do Houston @goozman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 3 minuty temu, Mikowal83 napisał(a): Alex Caruso do Charlotte 50$ do Houston @goozman zgadza się, Olynyk leci na FA, Ayo jednak zostaje + jeden slot 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Josh Hart out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Zwalniam Conleya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 @RonnieArtestics u mnie ten Leonard out chyba że go chcesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 42 minuty temu, evitacre napisał(a): @RonnieArtestics u mnie ten Leonard out chyba że go chcesz ? suns in : Leonard Miller suns out: 6$ nuggets in: 6$ Nuggets out : Leonard Miller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 16 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): suns in : Leonard Miller suns out: 6$ nuggets in: 6$ Nuggets out : Leonard Miller yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Jak coś Wieczorem wszystko ogarnę i ruszamy z waiverami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 zrzucam jeszcze Wisemana na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 (edytowane) chlopaki jeszcze jeden dzień cierpliwości, bo poległem wczoraj. Arkusz jest wklepany ale jeszcze Yahoo. Edytowane 27 Września 2024 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 41 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): chlopaki jeszcze jeden dzień cierpliwości, bo poległem wczoraj. Arkusz jest wklepany ale jeszcze Yahoo. Dobra jednak jak już się obudziłem o 4:50 jak jebniety to już jak jebniety to zrobiłem, sezon rozpoczęty, można ustawiać waiverów. Jak komu się coś w składach nie zgadza to dajcie znać. Dolarki też powinny być zgodnie z arkuszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 @RonnieArtestics dzięki za robotę, jeden szczegół, nie tego Cartera mi wrzuciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi