Alonzo Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Zrzucam Goodwina i Baldwina. Do oddania: Grayson Allen DiVincenzo Banton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Oddam Obiego Toppina i Bena Simmonsa za kasę, picki lub niskobudżetowych (max 17,50) z szansami na produkcję większą niż wartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Champagnie i Craig porter jr u mnie out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 Składy zarówno w arkuszu jak i na Yahoo aktualne. Na Yahoo brakuje jedynie rookies w zespołach które mają nadal nadmiar graczy. także zachecam do zrzucania. @Vic Davis bertans nie ma już na Yahoo bo podpisał w Europie, wyrzucić ci go z arkusza ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 (edytowane) jak coś to coś zle kliknąłem na Yahoo, ustawiłem ze liga bez keeperow i nie wiedziałem ze wypierdoli mi to wszystkie składy do zera xDD takze Yahoo jednak jeszcze nie jest ogarnięte, ale pewnie wieczorem druga próba. Edytowane 22 Września 2024 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 U mnie na fa leci jaden hardy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 W dniu 22.09.2024 o 07:34, RonnieArtestics napisał(a): jak coś to coś zle kliknąłem na Yahoo, ustawiłem ze liga bez keeperow i nie wiedziałem ze wypierdoli mi to wszystkie składy do zera xDD Rozwiń czyli przy wklepywaniu w drafcie trzeba zaznaczyć że to keeper u każdego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 W dniu 22.09.2024 o 07:50, Tocheck napisał(a): czyli przy wklepywaniu w drafcie trzeba zaznaczyć że to keeper u każdego? Rozwiń Chyba nie, ja po ręcznym wklepaniu zmian chciałem robić kolejne kroki do ostatniego kroku begin Season i w tej zakładce coś tam z keeperami kliknąłem ze to liga bez keeperow, kliknalem finalize teams i wywaliło wszystko do zera. Ty chyba tez polegles na tym samym problemie z tego co widzę . Teraz już musisz wpisać składy poprzez submit Draft results, na szczęście ten panel draftowy idzie szybciej zrobić niż ręczne add/drop players wiec mysle ze pójdzie mi szybciej niż dwie godziny ręcznego wrzucania wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 Ja od razu wszedłem tu szybko leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 Ja juz wywalałem Fernando i Landale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 @Szulim garuba tez nie ma na Yahoo, a masz z nim 14-tu, wyrzucić ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 W dniu 22.09.2024 o 08:53, RonnieArtestics napisał(a): @Szulim garuba tez nie ma na Yahoo, a masz z nim 14-tu, wyrzucić ? ;] Rozwiń Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 Wywalam: Xavier Tillman Sr. i jestem gotowy do sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 23 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 zrzucam Tristana i Fulza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 23 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 Bertans out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 24 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 trade @ernie9005bierze Barretta i Kuzmę, do mnie leci Porzyngis i Camara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 24 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 W dniu 24.09.2024 o 17:39, Tizz napisał(a): trade @ernie9005bierze Barretta i Kuzmę, do mnie leci Porzyngis i Camara. Rozwiń potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 24 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 Oddam tanio Conleya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Zwalniam Graysona Allena i Bantona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Kiedy jakiś waiver czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi