Tecu Opublikowano 19 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 4 minuty temu, evitacre napisał(a): @Tecu mi ziomka podjebał uzbrój się w cierpliwość : -) Którego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 19 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 20 minut temu, Tecu napisał(a): Którego? Brałbym w takiej kolejności jak Ty 18 i 19 Pick za 30$$ do @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 1 minutę temu, evitacre napisał(a): Brałbym w takiej kolejności jak Ty 18 i 19 Pick za 30$$ do @Alonzo Potwierdzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 (edytowane) Termin na zejście do limitu graczy i salary: czwartek 26 września godzina 12:00 Edytowane 19 Września 2024 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 19 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 4 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): Termin na zejście do limitu graczy i salary: czwartek 26 września godzina 12:00 to ja od razu zaznaczam, że Olynyk i Dosunmu są do zrzucenia na FA, jeśli do deadline nikt się do mnie po nich nie zgłosi. skorzystam też z opcji slota 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 Aj Griffin out i chyba jestem pod kreską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Niang i Jackson out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 przypomnij mi ktoś jak działa slot 0, 480 upchane w 12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 (edytowane) 2 minuty temu, Tizz napisał(a): przypomnij mi ktoś jak działa slot 0, 480 upchane w 12? 1 slot za 0 kolejne 15 Edytowane 20 Września 2024 przez Kuba Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Fontecchio i Moritz Wagner out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Można prosić o jakąś aktualizację? Chyba wszystkim to pomoże w ogarnięciu składów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 wywalę sobie wooda i highsmitha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Hachimura Out Dodatkowo oddam Salauna za kogoś tańszego z podobnym potencjałem/ ewentualnie za dobry future pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 51 minut temu, Tecu napisał(a): Można prosić o jakąś aktualizację? Chyba wszystkim to pomoże w ogarnięciu składów. Składy uaktualnione, można sprawdzić dla pewności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 1 minutę temu, ernie9005 napisał(a): Składy uaktualnione, można sprawdzić dla pewności. U mnie brakuje Cartera. No i skład wygląda u mnie ogólnie licho, ale to nie Twoja wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Portis do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 U mnie albo Gordon albo Leonard Miller out. Także @RonnieArtestics gdybym zapomniał przed deadlinem to 1 z nich wyałtuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Ja wywalać nikogo nie muszę. Ale na sprzedaż mam: Hart 42,05fp McConnell 36,1fp Pritchard 30,9fp Patrick Williams 28,9fp Ware 16fp Szukam kogoś na PG/SG i PF/C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 32 minuty temu, evitacre napisał(a): U mnie albo Gordon albo Leonard Miller out. Także @RonnieArtestics gdybym zapomniał przed deadlinem to 1 z nich wyałtuj Co to znaczy albo albo? Mam ja sobie wybrać ? syf się robi z tymi waszymi deklaracjami, będę później musiał szukać po temacie kto jaki wariant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 6 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): Co to znaczy albo albo? Mam ja sobie wybrać ? syf się robi z tymi waszymi deklaracjami, będę później musiał szukać po temacie kto jaki wariant. Dobra, to jak nic nie podziałam z wymianami zrzucam L Miller w godzinie zero. Masz rację za dużo warunków, sry za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi