RonnieArtestics Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2024 (edytowane) To będzie temat dla fbx2 na najbliższy sezon. Składy standardowo dostępne w arkuszu: https://docs.google.com/spreadsheets/d/11ULfPlU1kuLe0niPvZ7dUdBzhKzexe6tqWQJaI_w3Bo/edit Składy powinny się wszystkim zgadzać i być aktualne, sprawdźcie sobie i jak coś jest nie halo to dajcie znak. dziś albo jutro założę temat draftowy już z uwzględnieniem kolejności po wymianach picków, tutaj podaje listę oficjalną z obliczeń draftowych: 1. Orlando 18463 2. Philadelphia 18771 3. Utah 20001 4. Gsw 21383 5. Dallas 21873 6. Minnesota 22327 7. Charlotte 22669 8. Houston 23101 9. Los Angeles 23336 10. Denver 23434 11. Cleveland 23699 12. Brooklyn 23894 13. Phoenix 24733 14. Miami 25467 15. Milwaukee 26346 16. Sacramento 26399 17. Toronto 27209 18. OKC 28017 19. Portland 28076 20. Boston 28277 to robota @Tecu i @barcalover, dziękujemy. Tecu zrezygnował z bycia komiszem w trakcie sezonu co z bólem serca muszę uszanować. Na swojego nowego asystenta komisza w trakcie sezonu nominuje @ernie9005 bo nie zawsze dam radę zaktualizować na czas, a ernie wstępnie się już zgodził mi pomagać jakiś czas temu. mamy jedno miejsce w lidze na bank, może dwa kolejne ale liczę że @Buu i @Tizz się pojawią w końcu na forum. standardowa prośba o podpięcie tego tematu i wywalenie starego, @Roger dzięki z góry! Edytowane 1 Września 2024 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 hej, Mój pick 10 i pozostałe 2 które mam w drafcie są na wymianę. Mogę: - oddać 10 + pick i zrobić trade up - oddać sam pick za coś co uznam wartościowe - połączyć pick z jednym spośród moich solidniaków jak Aaron czy MPjr i oddać za coś bardziej solidnego / starego etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Macie chętnych do gry? Ja mogę mojego młodszego brata wkręcić na zastępstwo za pablo na jeden sezon ale nadal brakuje @Buu oraz @Tizz przekladamy start draftu o tydzień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 @Mikowal83 weźmie Spurs po Pablo. i przenosi klub do Charlotte. witamy w lidze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Siema wszystkim. Po paru latach przerwy wracam do tego formatu. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Przejmuje San Antonio i przenosze klub do Charlotte Jednocześnie od razu zapraszam do negocjacji bo na Trade list trafiają: Collins 44,25 Green 43,95 Murray 42,2 Thompson 38,5 #7 w tegorocznym drafcie też dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 1 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 Brooklyn otwarty na oferty gdyby ktoś coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 1 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 do oddania razem z moim #15 pickiem 4 Kyle Kuzma 5 RJ Barrett 6 PJ Washington Jr. 7 Jalen Suggs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 ja mogę pogadać na takie tematy jak Picki #6 i #13 james harden Pritchard Jeszcze jeden ważny komunikat: KASA WAIVERS w arkuszu jest jeszcze niektualna, dziś wieczorem postaram się to ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 1 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 1 godzinę temu, Tizz napisał(a): do oddania razem z moim #15 pickiem 4 Kyle Kuzma 5 RJ Barrett 6 PJ Washington Jr. 7 Jalen Suggs Odezwe sie do Ciebie dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 2 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2024 Turner do Brooklyn Coulibaly + 50 dolców do Sacramento @Kuba Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 2 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2024 Teraz, Tocheck napisał(a): Turner do Brooklyn Coulibaly + 50 dolców do Sacramento @Kuba Team Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 3 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 jako że trzeba zaciskać pasa Zubac i Olynyk do wzięcia za frytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 3 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Raptors rozważą wymianę Porzingisa, Conleya, Fontecchio, Moritza Wagnera, Toumani Camarę i Maxa Christie. Mile widziany wysoki pick w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 (edytowane) OKC trading block: D'Angelo Russell Tre mann Collin Sexton isaiah hartenstein dariq whitehead isaiah jackson a.j. Griffin Quentin grimes Edytowane 5 Września 2024 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Wymiana Brooklyn in: Franz Wagner + pick 2025 ( top 5 protected) out: KAT Miami in: KAT out: Franz Wagner + pick 2025 ( top 5 protected) @Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 2 minuty temu, Kuba Team napisał(a): Wymiana Brooklyn in: Franz Wagner + pick 2025 ( top 5 protected) out: KAT Miami in: KAT out: Franz Wagner + pick 2025 ( top 5 protected) @Sylvinho. Zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Nikt niestety nie raczył oznaczyć @Szulim, że wybiera a coś mi się kojarzy, że gdzieś daleko pojechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 6 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Może ma roaming.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Przypominam że do wzięcia jest wszystko z wyjątkiem LaMello i Senguna. Garland + 2x pick za coś konkretnego. Każda kombinacja graczy i picków możliwa. zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Kawhi Leonard i Brandon Ingram dostępni w wymianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi