Reikai Opublikowano 27 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 Przydalby sie nowy temat. Pierwszy raz od 3 lat ciekawi mnie lato, bo nie ma w Anwilu juz klamcy amatora odgrzewacza kotletow. Zastanawiam sie gdzie jest Polska koszykowka, ze normalne rzeczy typu konsultant czy trener nie sciagajacy chlopow po kontuzjach wywoluje radosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zainteresowanie tematem adekwatne do poziomu tej śmiesznej ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Frasunkiewicz przeprosił więc nie ma dramy żadnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 12 godzin temu, kore napisał(a): Zainteresowanie tematem adekwatne do poziomu tej śmiesznej ligi śmieszna, zabawna, komiczna jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2024 (edytowane) Sindarius Thornwell w Zastalu. Zagrał 160 meczów na parkietach NBA, to teraz pogra pro bono Edytowane 23 Sierpnia 2024 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2024 A Isaiah Whitehead w Śląsku gdzieś mi mignęło. Czyli chyba polskie kluby jakoś lepiej finansowo stoją wreszcie, że takie transfery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2024 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): A Isaiah Whitehead w Śląsku gdzieś mi mignęło. Czyli chyba polskie kluby jakoś lepiej finansowo stoją wreszcie, że takie transfery? Troche lepiej, chociaz ten Whitehead na promocji ponoc. Lubi jesc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 @LAFtwojego Malika zatrudnili i zwolnili z heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Może kolana się odnowiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano 13 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 (edytowane) Ciekawi mnie, jak będzie wyglądać Thornwell Interesuje mnie również to - https://www.irmarserwis.pl/oferta/wulkanizacja Wulkanizacja w Krakowie na Nowej Hucie. Kto ma doświadczenia? Edytowane 8 Października 2024 przez todo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Fajny, mocny sezon się zapowiada. Kilka ekip z dalszych pozycji wygląda ciekawie. Dziki, MKS,GTK, Arka mogą napsuć krwi faworytom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 13 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 (edytowane) Dziki są słabe. Taka napinka była a chu ja tam potrafią. Janari to nic więcej niż trzecia opcja. On jest za słaby na coś więcej. Fajny ten zespół. Najbardziej podoba mi się Luke Nelson. W końcu mamy skocznych centrów. Edytowane 13 Października 2024 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Ogenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 16 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2024 Sokołowski czy Taylor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2024 3 godziny temu, LAF napisał(a): Sokołowski czy Taylor ? wczoraj widzialem na zywo Taylora w Dinamie Bukareszt. Ładnie jechal z legionistami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano 16 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2024 (edytowane) Taylor to trochę dzik, ale zamiast rzeczy z jego motywem wolałem kupić coś takiego - https://poscielnawymiar.pl/ Edytowane 8 Listopada 2024 przez todo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 18 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 W dniu 13.10.2024 o 12:24, LAF napisał(a): Dziki są słabe. Taka napinka była a chu ja tam potrafią. Play off, czyli plan na ten sezon, spokojnie zrobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 21 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 c***, dupa i kamieni kupa. Bachański już miał swoje dwie kadencje, gówno w nich zrobił, więc w nagrodę dostał trzecią. Do tego Radosny Radzio będzie mógł sobie z tylnego fotela dalej rządzić zarówno PLK (która na wzór Ekstraklasy powinna być oddzielona od PZKosz) jak i PZKosz. Jakby ktoś chciał sobie poczytać co proponuje na trzecią kadencję to tutaj wywiad: https://super-basket.pl/grzegorz-bachanski-zaluje-ze-marcin-gortat-nie-wystartowal-w-wyborach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 38-letni Hodge zbawicielem Zastalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Anwil mocny, bez Nelsona ogarnęli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi