Reikai Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Let's go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Kitajce 3 meczowe... Godzilla aie w grobie przewraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Mirosław już prawie na dole, a rywalka jeszcze nie na górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 dziwne że czarnoskórzy w tym nie dominują, wydaje się idealny sport dla nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 https://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2024-08-05/20-letnia-olimpijka-zostala-wyrzucona-z-wioski-i-zakonczyla-kariere/ Zrobi karierę gdzieś indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Mondo Duplantis nuff said Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 5 godzin temu, Koelner napisał(a): dziwne że czarnoskórzy w tym nie dominują, wydaje się idealny sport dla nich Mnie to dziwi czemu Holendrzy są tak c***owi w kosza i siatkę będąc najwyższym narodem w Europie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 43 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a): Mnie to dziwi czemu Holendrzy są tak c***owi w kosza i siatkę będąc najwyższym narodem w Europie. Właśnie wygrali złoto w kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Godzinę temu, Życie_to_mem napisał(a): Mnie to dziwi czemu Holendrzy są tak c***owi w kosza i siatkę będąc najwyższym narodem w Europie. From being one of the shortest European populations in the 19th Century.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 13 godzin temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): Mirosław już prawie na dole, a rywalka jeszcze nie na górze w bierkach podwodnych szczajac lewoskretnie trzymajac siusaka jednym palcem to tez jestem MŚ to tylko swiadczy o poziomie tej "dyscypliny", ze tam sie rekordy bije co chwile 13 godzin temu, Koelner napisał(a): dziwne że czarnoskórzy w tym nie dominują, wydaje się idealny sport dla nich Pietaszek by ich oyebal bez mydla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Fun fuct: Sergiej Bubka (rówieśnik Jordana) ze swojego peaku miałby w Paryżu srebro i to na luzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 A Flo-Jo złoto, biegnąc tyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Pierwszy raz lecę do Paryża - dajcie znać czy mi się wydaje, czy ceny noclegów niższe niż zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Pierwszy raz lecę do Paryża - dajcie znać czy mi się wydaje, czy ceny noclegów niższe niż zwykle tuz przed, mignal mi artykul ze bedzie nadpodaz (via zalew airbnb'like) i nizsze ceny. napisz ile i mniej wiecej standard (platforma/hotel?), dlugosc pobytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 25 minut temu, memento1984 napisał(a): tuz przed, mignal mi artykul ze bedzie nadpodaz (via zalew airbnb'like) i nizsze ceny. napisz ile i mniej wiecej standard (platforma/hotel?), dlugosc pobytu. Nastawiałem się na jakieś 3k za 3 dni, ale w sumie patrzę to idzie w miarę blisko Roland Garros(tam mecze) za 1200 3 gwiazdki ze śniadaniem(a jak patrzę to ceny spadają). Booking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 10 minut temu, RappaR napisał(a): Nastawiałem się na jakieś 3k za 3 dni, ale w sumie patrzę to idzie w miarę blisko Roland Garros(tam mecze) za 1200 3 gwiazdki ze śniadaniem(a jak patrzę to ceny spadają). Booking poza zmaganiami olimpijskimi 3* hotel tj ibis/holiday inn to jest 100-120euro/noc. Okolice RG to tez jest poza glownym "okregiem" Paryza. tuz przed olimpiada (koncowka czerwca 2024) za 3 pokojowy apart-hotel (stara kamienica zamieniona na 10 pokojow o roznym rozmiarze) zaplacilismy ~220euro/noc, piechota kilkaset m do ogrodow Luxemburskich. to sie wydawalo bardzo tanio. 400euro/noc w 3* sieciowce (te 3* we Francji to BS i nic nie znaczy) bookowane na platformie, to duzo jesli chodzi o standard/lokalizacje/cene. Jesli chodzi o poprostu bycie w Paryzu na 3 noce i 1200euro to chyba srednio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 2 minuty temu, memento1984 napisał(a): 400euro/noc w 3* sieciowce (te 3* we Francji to BS i nic nie znaczy) bookowane na platformie, to duzo jesli chodzi o standard/lokalizacje/cene. Jesli chodzi o poprostu bycie w Paryzu na 3 noce i 1200euro to chyba srednio? 400 zł/dzień. 1200 zł za 3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 1 minutę temu, RappaR napisał(a): 400 zł/dzień. 1200 zł za 3 dni. ale to na kiedy ty masz takie rates? bo takie stawki (100euro/noc) to na 12stego sierpnia i pozniej. teraz do konca olimpiady to okolo 300euro/noc? 100-120euro/noc to jest normalna stawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 5 minut temu, memento1984 napisał(a): ale to na kiedy ty masz takie rates? bo takie stawki (100euro/noc) to na 12stego sierpnia i pozniej. teraz do konca olimpiady to okolo 300euro/noc? 100-120euro/noc to jest normalna stawka. Teraz mam w zaisanych na booking 950 bez śniadań, 1258 ze śnaidaniami. Już w ścisłym centrum Paryża są hotele ze zdjęć w bardzo dobrym standardzie za 1700 zł 3 dni Dlatego właśnie mówię, że teraz chyba dobre stawki są. Jeszcze nie bookowałem, bo lecę dopiero za 2 dni, a jak patrzę to ceny raczej spadają, a wolnych miejsc jest ogrom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi