Skocz do zawartości

Philadelphia 76ers 2024/2025 - czyli jak ja tych k$#w nienawidzę...

T+?%hZ<A<5ZZB~5L

Rekomendowane odpowiedzi

40 minut temu, rw30 napisał(a):

w ogóle powinien być apartheid i zawodnicy powinni się cieszyć że majo szansę zagrac i tak z 1mln rocznie max zarabiać

no bo co to w sumie za praca, wrzucanie piłki do kosza?

masz calkowita racje...

5 minut temu, BMeF napisał(a):

A tam, tzn. mógł nie jechać na IO (i pewnie obiektywnie nie powinien), ale na moje i tak by się posypał, typ przez pierwsze trzy lata zagrał 30 meczów, nigdy nie dobił do 70 meczów w sezonie, on ma nogi 36-latka bez względu na udział w IO, tak że z tym wpływem Igrzysk to na moje laickie oko nie ma co przesadzać. Z poziomu turbo-szklanki w ogóle ciężko było pewnie lepszą karierę wyciągnąć, nikt mi nie przychodzi do głowy (poza Waltonem, ale to najdziwniejsza kariera do oceny ever). Teraz chyba można się już rozejść. 

+ Sixers to turbo-rakowa organizacja, więc jak komuś jest ich żal to przeskipował ostatnie 10 lat, ale jak Embiid chciał se zagrać na IO to niewiele mogli zrobić. 

ciekawe, czy ma bite blachy?...

Mnie u Embiida najbardziej wkurwia te wypłakane MVP. Tak to mi typ wisi, chociaż irytuje.

A że pojechał odebrać medal, to wcale mu się nie dziwię, koniec kariery za rogiem, za chwilę pewnie skończy czterdziestkę. Medal, członek dream teamu. Łechta ego.

Skalę dramatu sytuacji klubowej pokazuje dylemat: czy większym nieporozumieniem jest kontrakt i postawa Georga czy postawa twarzy klubu i znany pacjent ośrodków leczniczych w Pensylwanii.

Ja nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, ale na pewno się nabrałem na MVP Embiida, bo byłem za tym by mu to dać. Wychodzi na to, że złoto na olimpiadzie, zajebisty kontrakt i MVP = chłop ma najważniejsze rzeczy poza wieloczynnikowym Mistrzostwem NBA odhaczone.

2 godziny temu, Dunk Fan napisał(a):

Wychodzi na to, że złoto na olimpiadzie, zajebisty kontrakt i MVP = chłop ma najważniejsze rzeczy poza wieloczynnikowym Mistrzostwem NBA odhaczone.

Jeżeli chodzi o mistrzostwo NBA to Hans za każdym razem ma alibi. Zawsze miał wytłumaczenie i wskazywał winnych. Albo koleś co odpalił confetti,pasiaki, Simmons, Butler,Harden i ktokolwiek inny, tylko nie on sam 

6 godzin temu, Dunk Fan napisał(a):

Skalę dramatu sytuacji klubowej pokazuje dylemat: czy większym nieporozumieniem jest kontrakt i postawa Georga czy postawa twarzy klubu i znany pacjent ośrodków leczniczych w Pensylwanii.

Ja nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, ale na pewno się nabrałem na MVP Embiida, bo byłem za tym by mu to dać. Wychodzi na to, że złoto na olimpiadzie, zajebisty kontrakt i MVP = chłop ma najważniejsze rzeczy poza wieloczynnikowym Mistrzostwem NBA odhaczone.

Nie wiem czy się nabrałeś tak samo jak nie wiem czy ja się dałem nabrać - ale on wtedy wyglądał legit (nawet jeżeli nie był lepszy od Joka). Problem z nim to fakt ze on ma okresy kiedy wyglada jak SS a potem wypada na pol roku i kolejne pol dochodzi do siebie po powrocie. Plus jego zachowanie na parkiecie i poza nim wskazuje na bycie małym złośliwym fiutkiem co nie pomaga mu w ocenie jego kariery 

Chłop wie, że ma problemy ze zdrowiem, a w prawie każdym meczu robi jakąś głupią akcję w defensywie bądź ataku, która temu zdrowiu zagraża.

Nie panuje nad swoim ciałem, te jego upadki wyglądają jak by miały być ostatnimi w karierze. 

16 godzin temu, airmax napisał(a):

Żarty się skończyły 

ciężko się zorientować po treści czy to Central czy Centel lol

Mistrzostwo? Jak oni z Bulls walczą o to aby nie wejść do play-in. George ma w sumie teraz najlepszą fuchę w lidze i dziwię się, że z własnej woli z niej rezygnuje, bo mało który zawodnik zarabia takie pieniądze za robienie wszystkiego tylko nie granie w basket.

1 godzinę temu, Pepis21 napisał(a):

Mistrzostwo? Jak oni z Bulls walczą o to aby nie wejść do play-in. George ma w sumie teraz najlepszą fuchę w lidze i dziwię się, że z własnej woli z niej rezygnuje, bo mało który zawodnik zarabia takie pieniądze za robienie wszystkiego tylko nie granie w basket.

Pierwszy lepszy przykład to jego kolega z drużyny 

2 godziny temu, Pepis21 napisał(a):

George ma w sumie teraz najlepszą fuchę w lidze i dziwię się, że z własnej woli z niej rezygnuje, bo mało który zawodnik zarabia takie pieniądze za robienie wszystkiego tylko nie granie w basket.

Bradley Beal, 

dla mnie Bradley Beal i Pol Dżordż to ta sama osoba juanlaugh.gif