Skocz do zawartości

Philadelphia 76ers 2024/2025 - czyli jak ja tych k$#w nienawidzę...

T+?%hZ<A<5ZZB~5L

Rekomendowane odpowiedzi

18 godzin temu, joe dumars napisał(a):

ja jebie, jaki to jest pajac. flopper (w co drugiej akcji sie przewracal! albo typ ma fatalna koordynacje ruchowa, albo to juz grubszy mentalny mindfuck u niego)

15 godzin temu, dannygd napisał(a):

Nie wiem jak ten pajac, co go mam w jednej lidze fantasy która mi zjebał, może po takim sezonie I takim meczu jeszcze pyskować...

A to nie jest klasyczna frustracja z kategorii "umysl by chcial, ale cialo nie moze"?
Gdyby byl zdrowy by rozjechal przeciwnika 1 na 1, a ze nie ma sprawnego kolana/ruszania to rzezbi jakies plany B i C.

Edytowane przez wiLQ

a ta 'frustracja' nie wynika aby z faktu, ze pasiaki przestali gwizdac fantomowe przewinienia na flopperze? prawdy nie dojdziemy, oceniajmy wiec to, co widac, bez zbednych domyslow. rownie dobrze mozna by postawic pytanie, czy typ ma 'bite blachy'? ale po co gdybac...

W tych akcjach nogi są wtórne, on po prostu zle decyzje podejmował. Kobasa po czymś takim, nawet po Achillesie by tu pojechali, że na c*** się pcha na 3 rywali jak ma 2 kolegów open. No ale to inne czasy i inne wymagania wobec gwiazd były 😀

Przecież on nigdy tego kolana nie wyleczy. Ja na miejscu 76ers bym się go pozbył latem, oby tylko nie płacić 300mln gościowi co będzie dla nich grał 30-40 meczów i wchodził z jedną zdrową nogą do playoffów, a nuż się Moreyowi uda oczarować jakichś naiwniaków i w miarę sensowny zwrot dostać. 

3 minuty temu, Dziuseppe napisał(a):

Przecież on nigdy tego kolana nie wyleczy. Ja na miejscu 76ers bym się go pozbył latem, oby tylko nie płacić 300mln gościowi co będzie dla nich grał 30-40 meczów i wchodził z jedną zdrową nogą do playoffów, a nuż się Moreyowi uda oczarować jakichś naiwniaków i w miarę sensowny zwrot dostać. 

Może Dallas? :)

34 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Przecież był potrzebny samemu Jo, inaczej nic by nigdy w życiu nie wygrał.

*Sprawdzić czy nie MVP

Na szansę drużynowego sukcesu jasne, że to nie wpływa. Ot połamał się wcześniej niż zwykłe. Mają oni chociaż jakiś pick w tym roku?

Trust The Process doprowadziło Sixers donikąd, więc gdybym był Moreyem i dostał latem jakąś dobrą ofertę za Embiida to sekundy bym się nie zastanawiał.

6 godzin temu, allen napisał(a):

Jeden z wiekszych zjazdow w historii ligi. Od MVP do znienawidzonego flopera-kasztana w lidze.

Tym MVP to też został m.in dlatego, że zrobiono nagonkę na Jokicia za co zresztą potem co poniektórzy głosujący go przepraszali. Sam Joel już wtedy wkurwiał flopowaniem

Najlepszy SF w historii, Pol Dżordż, w lutym robi 10-3-3 na 50% TS.

Sixers po cichu zdobyli nie jeden, a dwa z trzech najgorszych kontraktów w całej lidze. W tym roku duet Joel-Paul zgarnie 100 mln, za rok 106, potem 112, a następnie 119. W 2029 trzeba będzie jeszcze zapłacić 35-letniemu Embiidowi 67 mln i będzie już z górki.

Oczywiście Philly nie kontrolują w pełni swoich picków w tym okresie, bo w tym roku 7-30 idzie do Thunder, który w razie obrony przechodzi w 5-30 w 26 lub 27. Dwa lata po oddaniu picku do OKC, 9-30 leci na Brooklyn, co akurat nie powinno być trudne do obrony, ale ten pick do Thunder wydaje się, że w końcu poleci. Morey ma trudną decyzję przed sobą, bo miało być piękne big3 w tym sezonie, ale c***a z tego wyszło i realnie to czas zwijać żagle, problem polega na tym jednak, że w tym roku mamy poważnych graczy w tank game i best he can do is zjechać na piąte miejsce (Wizards, Pels, Jazz i Hornets są poza zasięgiem), co daje 64% szans na zatrzymanie picku. Gorzej jednak gdyby nie zeszli pod Raptors, bo szóste miejsce to już tylko 43% szans na swój pick w tym roku. Nie za ciekawa perspektywa, ale przyspieszenie decyzji o operacji potężnego Kameruńczyka, co da mu więcej czasu na dojście do jako takiej w formie na jesień, to najlepsze co da się obecnie wymyślić.

PS Piękna jest ta zemsta Hardena na Moreyu.