Skocz do zawartości

Philadelphia 76ers 2024/2025 - czyli jak ja tych k$#w nienawidzę...

T+?%hZ<A<5ZZB~5L

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Maxey zloty chłopak, Iverek bylby dumny, w sensie z racji tego jak gra nie jak trenuje 😋 ogolnie nieznam sie nie ogladam specjalnie itd itp ale zobaczylem te zwloki georga i tam luz, ale pozniej patrze a on tam 200 banka w 4 lata xD jprd kto to wystawił

Maxey ma jaja, bardzo mi tym zaimponował. Można uznać że Tyrese oficjalnie ogłosił zakończenie "The Process". Kontrakt George'a na dzień dzisiejszy nie jest jeszcze wielkim problemem, będzie za dwa, trzy lata jak PG będzie się zbliżał do czterdziestki. Przecież nie każdy jest LeBronem, a tym bardziej koleś z historią kontuzji długości listy Schindlera 

19 godzin temu, mayor napisał(a):

Maxey ma jaja, bardzo mi tym zaimponował. Można uznać że Tyrese oficjalnie ogłosił zakończenie "The Process". Kontrakt George'a na dzień dzisiejszy nie jest jeszcze wielkim problemem, będzie za dwa, trzy lata jak PG będzie się zbliżał do czterdziestki. Przecież nie każdy jest LeBronem, a tym bardziej koleś z historią kontuzji długości listy Schindlera 

Dziś już chyba jest. Gość nie jest zdolny do gry na profesjonalnym poziomie. To rencista.

3 godziny temu, Mich@lik napisał(a):

Dziś już chyba jest. Gość nie jest zdolny do gry na profesjonalnym poziomie. To rencista.

Niemożliwe. Przecież dopiero co kontrakt z nim podpisali , jeszcze dobrze atrament nie wysechł. Może PG ma tam jakieś plusy, np zachowuje profesjonalny poziom i nie spóźnia się do pracy