t_omko Opublikowano 10 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2025 6 minut temu, Tocheck napisał(a): Możesz korzystać tymczasem 2 tyg odpocznie @t_omko za pobranie Holidaya, 480,10 Faktycznie, za dużo kombinacji rozważałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 10 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2025 Szkoda Matkovica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 10 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2025 (edytowane) Do oddania CP3 z pickiem '25 za coś trochę lepiej punktujacego do wagi okolo 52 Edytowane 10 Marca 2025 przez 24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 15 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2025 Pohandluję Mitchellem. Jakby ktoś chciał, mogę dorzucić pick 26 czy kogoś tam jeszcze. Jak ktoś ma jakieś propozycje, to czekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 15 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2025 Wymiana pomiędzy Rockets i T-wolves D. Fox + M. Christie + J. Williams + K. Johnson <-> J. Harden + J. Alvarado + O. Robinson + K. Matkovic Na yahoo potwierdzone, @Tocheck puść to proszę szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2025 Davion Mitchell za pick 2025 lub 2026 kto pierwszy ten lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 16 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2025 @Tocheck, mogłeś się jednak nie spieszyć Pozostało mi marsz po złoto rozpocząć z jednodniowym opóźnieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 16 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2025 Hm, można bez przeszkód wyrzucić choćby takiego Mitchella na FA jakby co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2025 4 minuty temu, blaugrana napisał(a): Hm, można bez przeszkód wyrzucić choćby takiego Mitchella na FA jakby co? Dam ci coś za niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 16 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2025 3 godziny temu, blaugrana napisał(a): Hm, można bez przeszkód wyrzucić choćby takiego Mitchella na FA jakby co? Weź no ja go przygarnę za jakieś 30 robiące 45 - mam takie 3 w temie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 21 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2025 @buła odnośnie tradu który wisi musisz jeszcze kogoś zrzucić bo nie mieścisz się w salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 25 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2025 @TryczekSzukarek kolego przesadziłeś z tym Kuzmą, ban 2 tygodnie za 482,60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 25 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2025 20 minut temu, Tocheck napisał(a): @TryczekSzukarek kolego przesadziłeś z tym Kuzmą, ban 2 tygodnie za 482,60 gdzieś ten Levert się ukrył w moim pliku .... do zobaczenia 9.04. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 Sprzedaje Rudego Kevina za garść dolarów i Waltera Modela. @TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 (edytowane) 17 minut temu, antek napisał(a): Sprzedaje Rudego Kevina za garść dolarów i Waltera Modela. @TryczekSzukarek Daje 2$ i waltera wywalam Jonasza ps. Zróbmy wymianę na Yahoo jutro - zobaczę może dziś skorzystam jeszcze z Waltera Edytowane 28 Marca 2025 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 W dniu 21.03.2025 o 08:29, Tocheck napisał(a): @buła odnośnie tradu który wisi musisz jeszcze kogoś zrzucić bo nie mieścisz się w salary Już chyba poszedł ten trejd, tak? czy jeszcze coś muszę zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 29 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2025 Nie. Zrobiłem to za Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2025 Brook Lopez za hajs do wzięcia. Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Wymiana pomiędzy Rockets i Pelicans..... Alvarado + 20$ <-> Butler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2025 5 minut temu, t_omko napisał(a): Wymiana pomiędzy Rockets i Pelicans..... Alvarado + 20$ <-> Butler Jestem całe 9 dolarów do przodu i mam Alvarado, jak ktoś chętny na podstawowego PG pelicans do końca rs to zapraszam, drogo nie będzie. Bridges też z ciekawych graczy dostępny (połamanych kilku graczy knicks więc będzie grał +40mpg do końca rs). W zasadzie każdego mogę oddać za kasę, picki, młodzież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi