Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2024/25

Tocheck

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 8.02.2025 o 09:36, Tocheck napisał(a):

@antek musisz zweryfikować trochę listę

ban 2 tyg za pobranie Nurkica

Jeszcze Jonasa Ci dorzucę do składu ale pewnie jutro bo dzisiaj nie puszcza

Rozwiń  

Powoli się przypominam, jak możesz jutro mnie odblokowac, bym ewentualnie w nocy z piątku na sobotę poszaleć na FA, już z kalkulatorem :]

Zrobiłem mały remodealing składu i mam kilku ogierów do oddania dla walaczacych o Total:

Mikeal Bridges - ironman, piaty lub szósty sezon z rzędu bez opuszczonego meczu w RS. Czy może być lepsza laurka dla gracza w fbx?

Franz Wagner - lider Magic, do tego rozwijajacy się z każdym rokiem.

PJ Washington - ostatni żyjący wysoki Mavs (wczoraj 65 fp)

Keldon Johnson - po kontuzji Wembyego zanosi się na duży boost minut do samego końca rs.

Kristaps Porzingis - mistrz nba, najlepszy zawodnik w historii Lotwy, maszyna do trójek&bloków (marzenie każdego GMa).

Ceny jak na tureckim bazarku, dla jednych drogie i obrzydzajaco zniechęcającą,  dla innych okazyjnie promocyjne. Kwestia to czego chce dana strona. Jedno jest pewne odpowiedź jaka by nie była na pewno dostaniesz ;]

Mam na sprzedaż Bradley Beal, w ostatnich 6 spotkaniach; 62.5, 59, 54, 57.5, 58.5, 82,5 fp 

Jako ze opuszcza tez czasem mecze to cena nie jest wygórowana, jakiś pick w drafcie lub jeden młodzieniaszek z potencjałem. 

mam tez do zaproponowania mniej ryzykowny ruch w postaci Tobiasa Harrisa, który robi solidne 46,5 fp w ostatnim miesiącu, czyli tyle ile waży. 

Edytowane przez RonnieArtestics

• 2 tygodnie później...
  • Roger odpiął/ęła i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.