julekstep Opublikowano 24 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 simka 5 min Dzień 49 (na pierwszym miejscu goscie) Suns 115 - Celtics 93 play-by-play Kings 109 - Grizzlies 141 play-by-play Bulls 111 - Mavericks 127 play-by-play Clippers 100 - Lakers 75 play-by-play Heat 114 - Nets 115 play-by-play Knicks 118 - Rockets 98 play-by-play Trailblazers 109 - Sonics 106 play-by-play Timberwolves 91 - Warriors 96 play-by-play Wizards 123 - 76ers 120 play-by-play Hornets 86 - Nuggets 100 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Goga Bitadze (Blazers) - 7 Willy Hernangomez (Warriors) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 simka 5 min! Dzień 50 (na pierwszym miejscu goscie) Grizzlies 76 - Clippers 109 play-by-play Bulls 114 - Rockets 97 play-by-play Raptors 106 - Heat 116 play-by-play Suns 106 - Sonics 105 play-by-play Warriors 90 - Magic 104 play-by-play Bucks 118 - Kings 102 play-by-play 76ers 116 - Pistons 121 play-by-play Wizards 82 - Knicks 104 play-by-play Jazz 114 - Mavericks 132 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 W dniu 11.07.2024 o 13:41, MarcusCamby napisał(a): Nie no za Covingtona taki Aminu, to byłby solidny upgrade Mowisz, masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 34 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Spurs cut: Lonnie Walker. Before….. after…. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 36 minut temu, Reikai napisał(a): Mowisz, masz Właśnie się dziwię czemu @Pablo81wzmacnia głównego kontrkandydata do mistrzostwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Właśnie się dziwię czemu @Pablo81wzmacnia głównego kontrkandydata do mistrzostwa Raczej nie wzmacniam. Aminu ma źle rozłożony w mojej opinii ofensywnie skillset na SF + tweener z niego - i przeciętny PF i taki sobie SF. A Monte mi się teraz przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 8 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Właśnie się dziwię czemu @Pablo81wzmacnia głównego kontrkandydata do mistrzostwa W naszej konferencji to raczej Knicks są głównym aspirującym do mistrzostwa, Bulls w tym sezonie odpadają w przedbiegach co by nie zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 5 minut temu, profesora napisał(a): W naszej konferencji to raczej Knicks są głównym aspirującym do mistrzostwa, Bulls w tym sezonie odpadają w przedbiegach co by nie zrobili proszę nie pompować balonika ponieważ z tego wychodzą kinder niespodzianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 9 minut temu, profesora napisał(a): W naszej konferencji to raczej Knicks są głównym aspirującym do mistrzostwa, Bulls w tym sezonie odpadają w przedbiegach co by nie zrobili Skąd taka opinia? Bulls wciąż są faworytem, chociaż oczywiście mniejszym niż rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 12 minut temu, profesora napisał(a): W naszej konferencji to raczej Knicks są głównym aspirującym do mistrzostwa, Bulls w tym sezonie odpadają w przedbiegach co by nie zrobili Trudno mi sie z tym nie zgodzic niestety, poki co dotychczasowe mecze bezposrednie sa strasznie weryfikujace, nie mowiac juz o tym ze po upsecie vs Jazz, ciezko ufac Bykom. Nawet MVP Lillard moze nie pomoc, dlatego licze, ze sciagniecie Aminu zmieni sytuacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Skąd taka opinia? Bulls wciąż są faworytem, chociaż oczywiście mniejszym niż rok temu Lepszy skład maja Knicks niż Bulls, plus siedząc na l4 zrobiłam masę simek (z kontuzjami i bez), w których to w 95% Knicks dochodzą do finałów, może w 4.5% Bulls, a raz na jakiś czas wpadnie coś innego to 0.5%. Jest to możliwe, że dojdą do finałów, ale dla mnie głównym aspirujacym w tej chwili są Knicks Zobaczymy jak potoczą się losy simkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 6 minut temu, profesora napisał(a): Lepszy skład maja Knicks niż Bulls, plus siedząc na l4 zrobiłam masę simek (z kontuzjami i bez), w których to w 95% Knicks dochodzą do finałów, może w 4.5% Bulls, a raz na jakiś czas wpadnie coś innego to 0.5%. Jest to możliwe, że dojdą do finałów, ale dla mnie głównym aspirujacym w tej chwili są Knicks Zobaczymy jak potoczą się losy simkowe A na Zachodzie jak to wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): A na Zachodzie jak to wygląda? Przecież wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 5 minut temu, profesora napisał(a): Przecież wiesz Ja tez wiem Wielcy Sonics od drugiej polowki RS robia Ostatni Marsz Entow dochodzac do finalu gdzie po dramatycznej, siedmiomeczowej serii ulegaja Bohaterskim Magic w tzw Finale Stulecia. Tak to widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 7 minut temu, julekstep napisał(a): Ja tez wiem Wielcy Sonics od drugiej polowki RS robia Ostatni Marsz Entow dochodzac do finalu gdzie po dramatycznej, siedmiomeczowej serii ulegaja Bohaterskim Magic w tzw Finale Stulecia. Tak to widze. ..ale to dopiero za sezon w rewanżu Finału Teraz wygrywamy po 7-meczowej batalii i 3 dogrywkach w g7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 56 minut temu, profesora napisał(a): Lepszy skład maja Knicks niż Bulls, plus siedząc na l4 zrobiłam masę simek (z kontuzjami i bez), w których to w 95% Knicks dochodzą do finałów, może w 4.5% Bulls, a raz na jakiś czas wpadnie coś innego to 0.5%. Jest to możliwe, że dojdą do finałów, ale dla mnie głównym aspirujacym w tej chwili są Knicks Zobaczymy jak potoczą się losy simkowe Probne simki to beka straszna jest przeciez. Ale tak, Knicks to contender nr 1 moim zdaniem. Mi probne 100 na 100 nie przedluzaly Lillarda, a zostal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): A na Zachodzie jak to wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Godzinę temu, profesora napisał(a): Lepszy skład maja Knicks niż Bulls, plus siedząc na l4 zrobiłam masę simek (z kontuzjami i bez), w których to w 95% Knicks dochodzą do finałów, może w 4.5% Bulls, a raz na jakiś czas wpadnie coś innego to 0.5%. Jest to możliwe, że dojdą do finałów, ale dla mnie głównym aspirujacym w tej chwili są Knicks Zobaczymy jak potoczą się losy simkowe Ostatnio simowałen dla jednego z GMów i wcześniej też i jednak Bulls wciąż najczęściej meldowali się w finałach w moich simkach. 95% dla Knicks? Niech ktoś sprawdzi bazę danych u @Cichy Knicks to oczywiście bardzo mocny gracz, ale Harden jest jeden w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 To sa wlasnie probne, u jednego wyjdzie X, u innego Y. Dlatego mozna je spuscic w kiblu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 12 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Ostatnio simowałen dla jednego z GMów i wcześniej też i jednak Bulls wciąż najczęściej meldowali się w finałach w moich simkach. 95% dla Knicks? Niech ktoś sprawdzi bazę danych u @Cichy Knicks to oczywiście bardzo mocny gracz, ale Harden jest jeden w lidze. Simuje na swoim komputerze, Piotrek ma swój A już to pisałam na fb, że simka to simka i u każdego wychodzi co innego, w moim przypadku Knicks są faworytem i w sumie po przegranych z Bulls to tylko NYK kibicuje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi