Cichy Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 simka za ok 10 min Dzień 39 (na pierwszym miejscu goscie) Rockets 132 - Sonics 139 play-by-play Kings 75 - Jazz 127 play-by-play Hawks 106 - Spurs 123 play-by-play Nuggets 90 - Warriors 93 play-by-play Pistons 90 - Hornets 121 play-by-play Bulls 98 - Nets 99 play-by-play Lakers 101 - Suns 112 play-by-play Wizards 108 - Celtics 100 play-by-play Heat 136 - Trailblazers 120 play-by-play Cavaliers 107 - Timberwolves 82 play-by-play Raptors 104 - Pacers 108 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 simka 5 min Dzień 40 (na pierwszym miejscu goscie) Sonics 106 - Kings 86 play-by-play Bulls 131 - Lakers 122 play-by-play Knicks 101 - Jazz 127 play-by-play Nets 101 - Nuggets 129 play-by-play Heat 111 - 76ers 120 play-by-play Trailblazers 106 - Rockets 112 play-by-play Grizzlies 106 - Pacers 120 play-by-play Timberwolves 104 - Spurs 99 play-by-play Mavericks 132 - Suns 123 play-by-play Celtics 97 - Wizards 92 play-by-play Raptors 133 - Hawks 139 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Pascal Siakam (Hawks) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 Dlaczego w tych simkach z partyzanta z rana są jakieś dziwaczne wyniki zawsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Dlaczego w tych simkach z partyzanta z rana są jakieś dziwaczne wyniki zawsze? bo robię przekręty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): bo robię przekręty Na discordzie już był podnoszony ostatnio ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): Na discordzie już był podnoszony ostatnio ten temat jak zrobisz ankietę to jestem gotów zrezygnować z prowadzenia porannych simek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 Lillard - wow. Czyzby w koncu wychodzil z cienia Hardena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 4 minuty temu, julekstep napisał(a): jak zrobisz ankietę to jestem gotów zrezygnować z prowadzenia porannych simek Jak simujesz mam bilans 5-6, jak inni 11-1. Strasznie lodziarskie te twoje simki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 (edytowane) 18 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jak simujesz mam bilans 5-6, jak inni 11-1. Strasznie lodziarskie te twoje simki nie wygląda to na przypadek @Pablo81 sprawdziłem tego komisza julkastepa i z tego co widzę on nie tylko dyskryminuje Spurs (6-6 vs 10-1) ale też moich Magic (10-8 vs 11-2) niniejszym jako GM Orlando Magic składam wotum nieufności -> podpiszesz ze mną? Edytowane 20 Lipca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 6 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jak simujesz mam bilans 5-6, jak inni 11-1. Strasznie lodziarskie te twoje simki To chyba komisze oszukisci sie zmieniaja, bo rok temu ja z Krzemem mialem ujemny bilans jako 1 seed xD A Julek ujebal mi final, takze w przyrodzie nic nie ginie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 6 minut temu, julekstep napisał(a): nie wygląda to na przypadek @Pablo81 sprawdziłem tego komisza julkastepa i z tego co widzę on nie tylko dyskryminuje Spurs (5-6 vs 11-1) ale też moich Magic (10-8 vs 11-2) niniejszym jako GM Orlando Magic składam wotum nieufności -> podpiszesz ze mną? Na discordzie pisali, że Pacers i Heat też w plecy Jak ktoś lubi dymy, to kuszą być ofiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Na discordzie pisali, że Pacers i Heat też w plecy Jak ktoś lubi dymy, to kuszą być ofiary imho jak ktoś lubi dymy to wyciąga prowo-wpis for fun z discorda i zaczyna dramę na forumku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 10 minut temu, Reikai napisał(a): To chyba komisze oszukisci sie zmieniaja, bo rok temu ja z Krzemem mialem ujemny bilans jako 1 seed xD A Julek ujebal mi final, takze w przyrodzie nic nie ginie Ostanie 3 przegrane mecze klikał Ci Julek 6 minut temu, julekstep napisał(a): imho jak ktoś lubi dymy to wyciąga prowo-wpis for fun z discorda i zaczyna dramę na forumku For fun to mam lodziarskie wyniki, jak simujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): For fun to mam lodziarskie wyniki, jak simujesz btw, czemu nie sprawdzasz dobrze? jak piszemy wotum to wszystko musi być tip top u mnie masz 6-6 a u innych 10-1 dalej ofc bardzo podejrzane, ale jednak trzeba być dokładnym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 20 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgadzam się z Pablo, taktyka ustawiona pod przeciwnika simowane po pare razy i same W. Simka Julka i L. Zdecydowanie pokrętne simowanie Dochodzi tutaj jeszcze brak obiektywizmu, jak na discordzie można przeczytać, że dyskryminujesz heat. Już więcej obiektywizmu pokazuje @Cichy Chociaż nie wiem czy to powinno mnie cieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 Godzinę temu, profesora napisał(a): Zgadzam się z Pablo, taktyka ustawiona pod przeciwnika simowane po pare razy i same W. Simka Julka i L. Zdecydowanie pokrętne simowanie Dochodzi tutaj jeszcze brak obiektywizmu, jak na discordzie można przeczytać, że dyskryminujesz heat. Już więcej obiektywizmu pokazuje @Cichy Chociaż nie wiem czy to powinno mnie cieszyć brawo dla Ciebie @Cichy jest dobrze wychowany i myje paluszek przed simką a @julekstep upierdoli się kebabem lub przygodami z kolegami i idzie z marszu, na czczo nawet rąk nie umyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 17 minut temu, Koelner napisał(a): brawo dla Ciebie @Cichy jest dobrze wychowany i myje paluszek przed simką a @julekstep upierdoli się kebabem lub przygodami z kolegami i idzie z marszu, na czczo nawet rąk nie umyje Albo lodami się ubrudził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 Czekoladowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 7 godzin temu, julekstep napisał(a): nie wygląda to na przypadek @Pablo81 sprawdziłem tego komisza julkastepa i z tego co widzę on nie tylko dyskryminuje Spurs (6-6 vs 10-1) ale też moich Magic (10-8 vs 11-2) niniejszym jako GM Orlando Magic składam wotum nieufności -> podpiszesz ze mną? nawet własnych magick umoczysz żeby się uwiarygodnić, co z ciebie za człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi