Cichy Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 simka ok 19:15 zmiany do 19:10 beda wklepane Dzień 5 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 127 - Celtics 108 play-by-play Lakers 95 - Hawks 121 play-by-play Trailblazers 113 - Suns 122 play-by-play Cavaliers 94 - Knicks 120 play-by-play Bulls 124 - Raptors 110 play-by-play Bucks 130 - Magic 146 play-by-play Wizards 92 - Spurs 130 play-by-play Rockets 90 - Hornets 113 play-by-play Warriors 109 - Pacers 104 play-by-play Jazz 102 - Nets 97 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Dario Saric (Celtics) - 8 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 6 minut temu, julekstep napisał(a): Prawidlowe sedziowanie! 3 minuty temu, ignazz napisał(a): 146 oczek To teraz wypier..... komentowac we wlasciwym temacie, jeszcze igi, ale komiszasz zeby taki bajzel robil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 1 minutę temu, elwariato napisał(a): To teraz wypier..... komentowac we wlasciwym temacie, jeszcze igi, ale komiszasz zeby taki bajzel robil to samo powiedziałam jak to zobaczyłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 18 minut temu, profesora napisał(a): to samo powiedziałam jak to zobaczyłam Tak i wszystkich prawilnie, czy tam lewilnie myslacych zapraszam do lajkowania xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Nr 2 tegorocznego draftu całe 0 pkt rzucił z tych 146 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 9 minut temu, Koelner napisał(a): Nr 2 tegorocznego draftu całe 0 pkt rzucił z tych 146 U nas jest kultura organizacji Nie oramy dziecmi jak chinska fabryka butow - jak to ma miejsce w (tfu) Houston czy (tfu) Phoenix! Niech sie chlopak rozwija! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 20 minut temu, Koelner napisał(a): Nr 2 tegorocznego draftu całe 0 pkt rzucił z tych 146 Tadek Young sam sie nie sprzeda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 (edytowane) 3 minuty temu, Reikai napisał(a): Tadek Young sam sie nie sprzeda. a ktoś go sprzedaje? w Magic na wylocie tylko Smart Edytowane 2 Lipca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Bane!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Karakan jak karakan , ale to co się działo w 4Q to dramat. Widać było to już podczas turniejów , że w 4Q nie idzie mojej drużynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 simka 5 min Dzień 6 (na pierwszym miejscu goscie) Kings 85 - Pistons 110 play-by-play Sonics 114 - Nuggets 111 play-by-play Nets 113 - Pacers 90 play-by-play Grizzlies 88 - 76ers 87 play-by-play Raptors 123 - Hawks 116 play-by-play Cavaliers 87 - Knicks 128 play-by-play Warriors 93 - Bucks 117 play-by-play Lakers 131 - Trailblazers 121 play-by-play Heat 124 - Magic 139 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Kyrie Irving (Grizzlies) - 7 Jaylen Brown (Warriors) - 4 Danny Green (Lakers) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Zostały trzy niepokonane drużyny a wieczorem będą dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Jakieś oszukaństwo miało miejsce na Florydzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Teraz, profesora napisał(a): Jakieś oszukaństwo miało miejsce na Florydzie Na Florydzie sa tylko Magic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 1 minutę temu, profesora napisał(a): Jakieś oszukaństwo miało miejsce na Florydzie Jokicia na pierwszym kroku to nawet Tatum pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 1 minutę temu, Koelner napisał(a): Jokicia na pierwszym kroku to nawet Tatum pojedzie Ja wiem, że Ty masz ciągotki do moich Serbów, nie musisz robić antyreklamy, żeby go zdobyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 W dniu 2.07.2024 o 13:21, profesora napisał(a): aaaa, ja moge pomoc w drafcie, jak cos, mam za duzo wolnego czasu Pomóc to chyba nie ma sensu, musi być "ciągłość myśli" przy tworzeniu Także może warto rozważyć zmianę warty i wzięcie całości przez Ciebie. Jestem w razie czego gotowy dalej tworzyć draft, ale zrozumiem też, jeśli dojdzie do zmiany warty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 beef stew.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 simka za 15 miN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 45 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Pomóc to chyba nie ma sensu, musi być "ciągłość myśli" przy tworzeniu Także może warto rozważyć zmianę warty i wzięcie całości przez Ciebie. Jestem w razie czego gotowy dalej tworzyć draft, ale zrozumiem też, jeśli dojdzie do zmiany warty Nieee,nie chce Ci pracy zabierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi