Skocz do zawartości

WNBA

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, Koelner napisał(a):

IMG-0027.jpgEdward’s to się zna a nie to co Wy pedały jedne 

14 minut temu, ignazz napisał(a):

Tylko niech ktoś mu przypomni że to subscribe jest i na jednej wpłacie może się nie skończyć.

Z tego co pamiętam on już ma wykupione subskrypcję na 4 różnych aplikacjach  i to świeże są bo od 2023 roku.  

no afirmowanie swoich zboczeń (zoofilia w tym przypadku) za pomocą 24 letniego przyszłego bankruta przez 40 latka na forum jest mocno kelner-style 🙃

18 minut temu, Koelner napisał(a):

nie spodziewałem się że można jeszcze niżej upaść w Twoim wypadku ale propagowanie rasizmu na forum o sporcie o biegających za piłką murzynach to grubo 😥

LOL xD

strzelam że są też białe/żółte itp kobiety wyglądające jak Sid

i pewnie też byś się nimi jarał

Edytowane przez julekstep

9 minut temu, Koelner napisał(a):

zwierze = Angel Reese?

nie, znasz różnicę między 'jest' a 'wygląda jak'?

koelner = zbok

weź już nie rób wstydu, nie żyjemy w XIX wieku 

dokładnie, homofobie

W dniu 16.10.2025 o 09:49, Koelner napisał(a):

jesteście pedały 

Godzinę temu, Koelner napisał(a):

Wy pedały jedne 

propagowanie homofobii na forum o lidze w której grał Jason Collins

niżej nie można upaść 🙃

7 minut temu, julekstep napisał(a):

nie, znasz różnicę między 'jest' a 'wygląda jak'?

określenie kobiety jako zwierzyny jest nie akceptowalne, wychodzi z Ciebie rasizm. mam nadzieję i szczerze życzę że nikt nie będzie takich porównań używał do Twojej żony i córek. 

określenie kobiety jako zwierzyny jest nie akceptowalne, wychodzi z Ciebie rasizm. mam nadzieję i szczerze życzę że nikt nie będzie takich porównań używał do Twojej żony i córek. 

określanie orientacji w sposób obraźliwy jest nie akceptowalne, wychodzi z Ciebie homofobia. mam nadzieję i szczerze życzę że nikt Twoich synów (jeśli masz) nie będzie w ten sposób wyzywał

3 minuty temu, julekstep napisał(a):

używanie orientacji jako słów perioratywnych jest nie akceptowalne, wychodzi z Ciebie homofobia. mam nadzieję i szczerze życzę że nikt Twoich synów (jeśli masz) nie będzie w ten sposób wyzywał

jasne, mam nadzieję że Twój przyszły zięć nie będzie określany zoofilem ( ani że Ty tak jesteś )

6 minut temu, julekstep napisał(a):

mam nadzieję że Twój przyszły zięć nie będzie wyzywany od pedałów (ani że Ciebie tak wyzywają i przenosisz to na forum)

spoko, w robocie mam homo i on się nie obraża na takie określenie, ale ale mimo wszystko pedał < kobieta=zwierzę i sex z nią to zoofilia

jak nie odczuwasz dysproporcji to może sam masz jakieś fantazje i jest to dla Ciebie w miarę akceptowalne albo może ktoś od zoofilki nazwą Twoją żonę? 

Teraz, Koelner napisał(a):

spoko, w robocie mam homo i on się nie obraża na takie określenie, ale ale mimo wszystko pedał < kobieta=zwierzę i sex z nią to zoofilia

spoko, czyli coś co napisałeś < coś co ci się zdaje że napisałem (a napisałem o Tobie)

no i typowe excuse z książeczki każdego homofoba -> "mam znajomego homo i on....."

homofobia -> to się leczy!

27 minut temu, Pepis21 napisał(a):

Każdy człowiek jest zwierzęciem gdyż do tego królestwa należymy. Swoją drogą polecam zobaczyć fotki i filmiki z Paige Bueckers i Azzi Fudd. Poszperajcie sobie w necie. 

ta Cunningham daje dużo funu ale chyba Kysre Gonrezick to TOP