rw30 Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 ktoś poleci jakieś zespoły? jakieś meczyki ostatnio ciekawe? podklejamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Podobno ta Ceitlyn Clerk jest dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 15 minut temu, RappaR napisał(a): Podobno ta Ceitlyn Clerk jest dobra ponoć nakurwia jak Steph jak nie lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharius1 Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Ja się odbiłem na ten moment. Większosc Gwiazd ligi rzuca na skuteczności 36% z gry. Może wybierz drużynę z Vegas bo tam gra AJ Wilson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 28 minut temu, RappaR napisał(a): Podobno ta Ceitlyn Clerk jest dobra Odpada z przyczyn obiektywnych. Idź na orlik. Godzinę temu, rw30 napisał(a): ktoś poleci jakieś zespoły? jakieś meczyki ostatnio ciekawe? podklejamy? Uwaga wyżej to do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 nie dyskryminujcie. Sporo ludzi NCAA ogląda, pewnie WNBA nie jest wiele gorsze. A może się mylę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Damskie się nie liczy (podobnie jak frajerskie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 (edytowane) To zależy czy tam są ładne zawodniczki , prawda @Koelner ? Edytowane 12 Czerwca 2024 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 34 minuty temu, LAF napisał(a): To zależy czy tam są ładne zawodniczki , prawda @Koelner ? koszykarki to ogólnie kobyły i lezby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 2 minuty temu, Koelner napisał(a): koszykarki to ogólnie kobyły i lezby @Pablo81 MIZOGINIA!!!! REAGUJ PLS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): @Pablo81 MIZOGINIA!!!! nigdy nie jarałem się anime więc nie wiem co to znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 48 minut temu, Koelner napisał(a): koszykarki to ogólnie kobyły i lezby Aż wszedłem na profil WNBA aby obczaić kto tam pyka i widzę , że Nika Muhl nawet spoko. Uważasz , ze to lezba ? Nie wygląda na taką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 1 minutę temu, LAF napisał(a): Aż wszedłem na profil WNBA aby obczaić kto tam pyka i widzę , że Nika Muhl nawet spoko. Uważasz , ze to lezba ? Nie wygląda na taką. OEZU UPRZEDMIOTAWIANIE KOBIET! @Pablo81 REAGUJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Tylko Dydek w sercu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 2 godziny temu, rw30 napisał(a): nie dyskryminujcie. Sporo ludzi NCAA ogląda, pewnie WNBA nie jest wiele gorsze. A może się mylę? https://apnews.com/article/wnba-viewership-05c5fc42c19dc75c756d71e1b5fd9b73 Clark set the NCAA all-time scoring record at Iowa last season and she was a big reason why a record 18.9 million viewers tuned in to the national championship game, which her Hawkeyes lost to unbeaten South Carolina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Nie gwizdnęli faulu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Ja oglądam trochę Sky ale grają dość słabo Godzinę temu, Koelner napisał(a): koszykarki to ogólnie kobyły i lezby Jakiż był mój żal kiedy okazało się że Sue Bird też gra w innej lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 50 baniek straty w tym roku: https://www.independent.co.uk/news/world/americas/wnba-caitlin-clark-revenue-attendance-ratings-b2562285.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 ale machine propagandowa z CC ładnie odpalili. tylko nawet taki masterpiece to za mało aby przekonać ludzi do kiepskiego produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi