Reikai Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 (edytowane) Teleturniej: 1. Milionerzy 2. 1 z 10 3. Awantura o kase 4. Hugo 5. Familiada 6. Chwila prawdy 7. Jaka to melodia? 8. Gra w ciemno 9. Najsłabsze ogniwo Najlepszy serial 1. Lost 2. Breaking Bad 3. House of Cards 4. Better call saul 5. Czarnobyl 6. Z archiwum X 7. Narcos 8. Mad man 9. Married with children Najlepszy baton: 1. Kitkat 2. Snickers 3. Kinder Bueno 4. 3 bit 5. Twix 6. Prince Pollo 7. Grzesiek 8. Pierrot 9. Lion bialy Najlepszy napój bezalkoholowy: 1. Sok jablkowy 2. Cola 3. Redbull 4. Kompot z czeresni 5. Woda 6. Sok z marchwi 7. Woda z cytryna 8. Oranżada 9. Piwo bezalkoholowe Jersey: 1. Nuggets 2010 2. LA 60' 3. Raptors 4. LA Night 5. Pistons 6. Jazz 7. Nuggets 91 8. Hawks 9. Miami Logo: 1. Hornets 2. NBA 3. Celtics 4. Vancouver 5. Pistons 96 6. Raptors 7. Jazz 8. Spurs 9. GSW Największy git NBA: 1. Ron Artest 2. Pat Rilley 3. Allen Iverson 4. Ben Wallace 5. Barkley 6. Stephen Jackson 7. Nikola Pekovic 8. Isaiah Stewart 9. Klay Thompson Najlepszy deser: 1. Karpatka 2. Tiramisu 3. Ferrero Rocher 4. Rafaello 5. Kremowka 6. Ptasie mleczko 7. Sernik 8. Szarlotka 9. Draże Korsarze Najlepsze lody sklepowe: 1. Bambino 2. Kaktus 3. Twister 4. Big Milk 5. Rozer koral 6. Magnum 7. Zapp 8. Lizak lodowy o smaku coli 9. Cassate Edytowane 26 Czerwca 2024 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 34 minuty temu, Reikai napisał(a): Największy git NBA: 1. Ron Artest 2. Pat Rilley 3. Allen Iverson 4. Ben Wallace 5. Pat Riley 6. Stephen Jackson 7. Nikola Pekovic 8. Isaiah Stewart 9. Klay Thompson Barkley poza top9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 Barkley 5, 2x dalem Rileya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 Najlepszy deser: 1. Ferrero Rocher 2. Rafaello 3. Ptasie mleczko Reszta to już według średnich 9. Draże Korsarze Najlepsze lody sklepowe: 1. Magnum 2. Zapp 3. Kaktus 4. Big Milk 5. Bambino 6. Rozer koral 7. Twister 8. Lizak lodowy o smaku coli 9. Cassate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 7 godzin temu, LAF napisał(a): Najlepszy deser: 1. Ferrero Rocher 2. Rafaello 3. Ptasie mleczko Reszta to już według średnich 9. Draże Korsarze Chyba forme glosowania i prowadzacego pomyliłeś, btw juz wiadomo kto zlicza? Ja proponuje @LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 Wygrałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 11 minut temu, P_M napisał(a): Wygrałem? tak, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): tak, gratulacje! No i to mi się podoba, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 (edytowane) Ja bym dał I miejsce @RappaR za to niedocenienie Brada Pitta w kategorii najładniejszy / najładniejsza w innym ATF Edytowane 17 Czerwca 2024 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 18 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Najlepszy teleturniej: 1. Chwila Prawdy 2. Awantura o kasę 3. Milionerzy 4. Jeden z dziesięciu 5. Najsłabsze ogniwo 6. Gra w ciemno 7. Familiada 8. Jaka to melodia 9. Hugo Najlepszy serial: 1. Narcos 2. Lost 3. Z archiwum X 4. Better call Saul 5. Breaking Bad 6. House of Cards 7. Czarnobyl 8. Mad Men 9. Married.... with children Najlepszy baton: 1. Snickers 2. Kinder Bueno 3. Kitkat 4. Prince Polo 5. Grzesiek 6. 3Bit 7. Lion Biały 8. Twix 9. Pierrot Najlepszy napój bezalkoholwy: 1. Oranżada 2. Cola 3. RedBull 4. Sok Jabłkowy 5. Woda 6. Woda z cytryną 7. Sok z marchwi 8. Kompot 9. Piwo bezalkoholowe Najlepszy jersey NBA: 1. Nuggets 91/92 2. Raptors 95/99 3. Lakers Away 60's 4. Miami Heat Vice City 5. Jazz City Edition 6. LAL Hollywood Night 7. Pistons 96-01 8. Hawks 95-99 9. Nuggets 2010's Najlepsze logo NBA: 1. Vancouver Grizzlies 96-01 2. Raptors 95-99 3. GSW początek XXI wieku 4. Pistons 96-01 5. Spurs 89-02 6. Chicago Bulls 7. Celtics aktualne 8. Hornets 88-02 9. NBA Największy git: 1. Stephen Jackson 2. Nikola Pekovic 3. Ben Wallace 4. Allen Iverson 5. Isaiah Stewart 6. Ron Arterst 7. Charles Barkley 8. Pat Rilley 9. Klay Thompson Najlepszy deser: 1. Ferrero Rocher 2. Raffaello 3. Karpatka 4. Sernik 5. Szarlotka 6. Kremówka 7. Tiramisu 8. Ptasie mleczko 9. Draże korsarze Najlepsze lody sklepowe: 1. Big Milk 2. Zapp 3. Twister 4. Magnum 5. Rożek koral 6. Bambino 7. Kaktus 8. Cassate 9. Lizak o smaku coli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Hokus pokus abra kadabra @BMF policz głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 16 minut temu, RappaR napisał(a): Hokus pokus abra kadabra @BMF policz głosy imho głosy powinni policzyć ci co nakręcali żeby głosować 'na szybko, bez excela' bo tak 'będzie prościej' szkoda że nie wzięli pod uwagę że może i prościej oddawać głosy bez excela...ale na pewno nie je liczyć lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 (edytowane) Dobra mendy, macie excela, moje głosy wpisane, nomen omen jorgnąłem się, że wcześniej zapomniałem dodać koszulki i logo, jak kopiowałem od kogoś to nie zauważyłem, że głosował bez tego. atf222.xlsx Edytowane 19 Czerwca 2024 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 2 godziny temu, P_M napisał(a): Dobra mendy, macie excela, moje głosy wpisane, nomen omen jorgnąłem się, że wcześniej zapomniałem dodać koszulki i logo, jak kopiowałem od kogoś to nie zauważyłem, że głosował bez tego. atf222.xlsx 51.1 kB · 3 pobrania Wklepiesz moje też? Jestem bez kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Teraz, RappaR napisał(a): Wklepiesz moje też? Jestem bez kompa Nie chce mi się, już zrobiłem plik, niech jakaś inna dusza uzupełni. @julekstep Ty lubisz porządek, więc możesz się wykazać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Teraz, P_M napisał(a): Nie chce mi się, już zrobiłem plik, niech jakaś inna dusza uzupełni. @julekstep Ty lubisz porządek, więc możesz się wykazać:) Nah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 2 godziny temu, P_M napisał(a): Dobra mendy, macie excela, moje głosy wpisane, nomen omen jorgnąłem się, że wcześniej zapomniałem dodać koszulki i logo, jak kopiowałem od kogoś to nie zauważyłem, że głosował bez tego. Nie dość, że skopiowałeś ode mnie (razem z notką "masakra te wybory") i nazwałeś mnie teraz "kimś", to jeszcze nie uwzględniłeś mnie w tym pliku jako głosującego. Niezły z ciebie who Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 2 minuty temu, Kily napisał(a): Nie dość, że skopiowałeś ode mnie (razem z notką "masakra te wybory") i nazwałeś mnie teraz "kimś", to jeszcze nie uwzględniłeś mnie w tym pliku jako głosującego. Niezły z ciebie who Sorry, zrobiłem tylko wariant dla uczestników. Jak napisałem wcześniej nie wiedziałem od kogo plik, wziąłem z poprzedniego tematu gdzie bmf to wrzucał z linka. Mniej marudzenia, więcej robienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 20 minut temu, Kily napisał(a): Nie dość, że skopiowałeś ode mnie (razem z notką "masakra te wybory") i nazwałeś mnie teraz "kimś", to jeszcze nie uwzględniłeś mnie w tym pliku jako głosującego. Niezły z ciebie who Masakra. Za karę @P_M musi uzupełnić moje głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi