Alonzo Opublikowano 29 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 Qrde.. nie zdążyłem.. Myślałem, że do północy.. Już za późno? Złożyłbym takich, których nie wymieniliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 Dzięki @julekstep Tak na szybko to szkoda jednak, że tak mało ofert @ignazz - powinienem na priva o tym przypominać? Druga sprawa, że wydaje mi się, że poszliście na łatwiznę i zostawiacie mi mnóstwo chwastów do odsiania, bo tak na oko połowa ofert do wyrzucenia. Tak na szybko: Josh Minott bird rights Jeff Dowtin 3 lata Isaiah Stevens już wybrany Trey Jemison bird rights Isaiah Crawford wybrany w drafcie Isaac Jones już wybrany W dniu 26.07.2024 o 12:31, Tecu napisał(a): Oferty wysyłamy do nieocenionego @julekstep do 29.07 (poniedziałek) do godz 22:00 @Alonzo Przy tak niskiej frekwencji, zastanawiam się co poszło nie tak, czy okres wakacyjny czy za krótki czas czy jednak ludzie mają wywalone co mnie smuci oczywiście. Zastanawiam się czy dać jeszcze jedną rundę za tydzień dla tych, którzy z jakichś powodów zapomnieli. Jeżeli to jest faktycznie kilka osób to może warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 6 minut temu, Tecu napisał(a): @Alonzo Przy tak niskiej frekwencji, zastanawiam się co poszło nie tak, czy okres wakacyjny czy za krótki czas czy jednak ludzie mają wywalone co mnie smuci oczywiście. Zastanawiam się czy dać jeszcze jedną rundę za tydzień dla tych, którzy z jakichś powodów zapomnieli. Jeżeli to jest faktycznie kilka osób to może warto? ja zwolniłem wczoraj graczy, żeby dziś uzupełnić.. Do Kings miałem brać z nr 1 Josha Christophera Wallacea, Flaglera, McVeigha, Carlsona i Bouyea, Plowdena i Traversa tez miałem na liście.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 11 minut temu, Alonzo napisał(a): ja zwolniłem wczoraj graczy, żeby dziś uzupełnić.. Do Kings miałem brać z nr 1 Josha Christophera Wallacea, Flaglera, McVeigha, Carlsona i Bouyea, Plowdena i Traversa tez miałem na liście.. Też się zdziwiłem, że nie złożyłeś Ale terminarz był znany wcześniej, teraz z tym nic nie zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 Trudno, bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 29 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 Birdy nie mają znaczenia przy exhibit, to jest przecież caphold, a nie zastrzeżenie gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 W dniu 28.07.2024 o 20:54, Tecu napisał(a): Tylko pamiętajcie, że gracze mogą mieć maksymalnie dwa lata exp w NBA oraz jak mi się wydaje, nie mogą to być gracze co do których jakiś klub ma prawa w tym także bird rights. 5 godzin temu, january napisał(a): Birdy nie mają znaczenia przy exhibit, to jest przecież caphold, a nie zastrzeżenie gracza. Zdaję sobie sprawę, że regulamin nie jest doskonały, ale założenie naszego Exibit10 było takie by wybierać graczy z dalszego planu co do których nikt nie ma żadnych praw a birdsy to jednak prawa jak sama nazwa wskazuje. Oczywiście nie będę się kłócił, bo też dotyczy to gracza co do którego akurat ja mam prawa birdsa, więc byłoby to nieeleganckie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 (edytowane) Do skreślenia z ofert: Lakers - Minott - jeszcze do decyzji - Waters - 3 lata - Dowtin - 3 lata - Stevens - już wybrany Cleveland - Jemison - rfa Heat - Stevens już wybrany - Dowtin 3 lata - Crawford - wybrany w drafcie Warriors - Jones - już wybrany Phoenix - Nix - 3 lata Edytowane 30 Lipca 2024 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 30 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 Waters ma 2y exp u nas, wężyk twoway w 2022 jako pierwsze pojawienie się. Dowtina jak sprawdzałem to też 2y exp. Minott ma 2y exp i nic typu QO go nie blokuje, powinien trafić na campy do Lakers teraz jeśli nie jest RFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 30 minut temu, Tecu napisał(a): Do skreślenia z ofert: Lakers - Minott - jeszcze do decyzji - Waters - 3 lata - Dowtin - 3 lata - Stevens - już wybrany Cleveland Wszyscy - nie ma miejsca Heat - Stevens już wybrany - Dowtin 3 lata - Crawford - wybrany w drafcie Warriors - Jones - już wybrany Phoenix - Nix - 3 lata Cavs mają wybranego jedynie Jessiego Edwardsa to dlaczego nie mają miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 3 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Cavs mają wybranego jedynie Jessiego Edwardsa to dlaczego nie mają miejsca? Racja, nie na ten zespół patrzyłem. Dzięki za kontrolę! 14 minut temu, january napisał(a): Waters ma 2y exp u nas, wężyk twoway w 2022 jako pierwsze pojawienie się. Dowtina jak sprawdzałem to też 2y exp. Minott ma 2y exp i nic typu QO go nie blokuje, powinien trafić na campy do Lakers teraz jeśli nie jest RFA. Liczy się exp w real NBA, zawsze tak było. Prościej po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 30 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 5 minut temu, Tecu napisał(a): Liczy się exp w real NBA, zawsze tak było. Prościej po prostu. A gdzie tam:) zawsze się do wszystkiego (umowy, dostępność two-way) liczyło exp u nas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 2 minuty temu, january napisał(a): A gdzie tam:) zawsze się do wszystkiego (umowy, dostępność two-way) liczyło exp u nas:) No to myślę, że ktoś z rady musi to rozstrzygnąć. Dla mnie sprawdzanie jaki exp ma gracz u nas w lidze to droga przez mękę i nie widzę w tym jakiegokolwiek sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 @Alonzo jak możesz to rozstrzygnij czy do two way (bo to podobny case) bierzemy exp z real lig czy z naszej ligi. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2024 56 minut temu, Tecu napisał(a): @Alonzo jak możesz to rozstrzygnij czy do two way (bo to podobny case) bierzemy exp z real lig czy z naszej ligi. Z góry dziękuję. Jak nie zrezygnowałeś z praw do gracza, do do 3 lat to RFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 21 godzin temu, Alonzo napisał(a): Jak nie zrezygnowałeś z praw do gracza, do do 3 lat to RFA Albo źle zadałem pytanie, albo nie rozumiem odpowiedzi Na two waya można brać gracza z max 3 letnim experience w lidze. Czy liczymy experience w real NBA czy u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 (edytowane) Jako, że nie ma odpowiedzi, podjąłem decyzję o dopuszczeniu tych wszystkich graczy oraz Minotta. Do skreślenia z ofert: Lakers - Stevens - już wybrany Cleveland - Jemison - rfa Heat - Stevens już wybrany - Crawford - wybrany w drafcie Warriors - Jones - już wybrany Wyniki w takim razie są następujące: Lakers - J. Minott, L. Waters Cavs - J. Toppin, D. Plowden Heat - A. Flagler Warriors - DJ. Steward, T. Funk 76ers - J. Christopher Suns - D. Nix, J. Mcveigh Grizzlies - A. Davis Edytowane 4 Sierpnia 2024 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 24 minuty temu, Tecu napisał(a): Jako, że nie ma odpowiedzi, podjąłem decyzję o dopuszczeniu tych wszystkich graczy oraz Minotta. ..ale co ja mam Tobie Tecu napisać? Odnośnie Minotta zrobiłeś tak: W dniu 30.06.2024 o 20:14, Tecu napisał(a): Josh Minott - niestety nie gwarantujemy kontraktu, mamy nadzieję - do zobaczenia Z tego nie wynika, czy zrezygnowałeś z praw do niego, czy nie. Wchodzimy w Moratorium oraz w arkusz - i tam nadal jest cap hold Minotta, czyli z tego by wynikało, że nadal masz do gracza prawa i masz pierwszeństwo w zaproponowaniu mu umowy 2way. Chyba, że ktoś mu zaproponuje normalny kontrakt, wtedy tracisz gracza, bo Minott nie ma QO - ja to tak interpretuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 41 minut temu, Alonzo napisał(a): ale co ja mam Tobie Tecu napisać? Wystarczy, że przeczytasz pytanie, bo chyba tego nie zrobiłeś, bo ja się o Minotta nie pytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 W dniu 30.07.2024 o 15:47, Tecu napisał(a): @Alonzo jak możesz to rozstrzygnij czy do two way (bo to podobny case) bierzemy exp z real lig czy z naszej ligi. Z góry dziękuję. Zawsze się liczyło ile sezonów gracz rozegrał u nas. Jak ktoś chce niższy min. kontrakt dla gracza, czy żeby gracz miał staż kwalifikujący go na 2way - to zainteresowana strona niestety musi przejść tą drogę przez mękę i samemu sprawdzić i poszukać. Zresztą sprawdzałeś chociażby Josha Christophera - w rl ma 3 lata exp. (mimo, że w tym 3-cim sezonie nie zagrał ani meczu, ale był na 2way chyba w Kings, jakos w połowie sezonu go zwolnili), a u nas w pierwszym sezonie Principe go stashował, a później po podpisaniu w drugim sezonie zwolnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi