Tecu Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 (edytowane) Roboczą nazwą training camps zmieniłem na exibit 10 Urealniamy grę i dajemy sobie więcej funu. Nie są to ostre zasady jak w two way contract, nie można ich wymieniać, niewiele z tego mamy, ale jest ciekawie. Zasady 1. Dobieramy maks 3 graczy do rosteru spośród graczy, którzy nie zostali wybrani u nas w drafcie i mają maks 2 lata exp w lidze 2. W każdej chwili można zwolnić takiego zawodnika 3. Nie mają salary ani długości kontraktu 4. Z założenia grają w g-league, możemy ich powołać na 10 days contract gdy są kontuzje 5. Każdy może nam ich podebrać w każdym okienku FA, oferując kontrakt wyższego poziomu, czyli kontrakt regularny lub two way contract 6. Jedyne nasze prawo to możliwość wyrównania lub przebicia takiego kontraktu w ciągu trzech dni i podpisania takiego zawodnika 7. Podpisywanie zawodników poprzez exibit 10 możliwe jest tylko podczas rund dla nich stworzonych, czyli przed draftem real oraz po summer league 8. Podczas rundy Exibit10 zgłoszamy do odpowiedniej osoby listę maks 10 graczy wraz z ich priorytetami 9. Wybór następuje dzięki priority list, która rozstrzyga dokąd zmierza gracz w przypadku gdy dwie lub więcej drużyn mają go na tym samym miejscu w kolejności, czyli bierzemy gracza x, bierzemy pod uwagę tylko zespoły, które mają go na pierwszym miejscu na liście a dostaje go drużyna z wyższym miejscem na priority list. 10. Priority list jest stworzona losowo raz, gdy jakaś drużyna skorzysta z niej, przesuwa się na ostatnie miejsce a lista dalej funkcjonuje. 11. Podczas okresu draftowego, termin składania listy do wyznaczonej osoby to koniec ostatniego dnia naszego draftowania. 12. Gdy zdarzy się tak, że jakiś gracz został wybrany z na przykład ostatnim numerem draftu, bo wysłaliśmy wcześniej listę, taki gracz po prostu jest wykreślony a reszta z listy idzie automatycznie wyżej. 13. Komish exibit 10, czyli na razie ja, ogłasza wyniki po obliczeniach 14. Gracza tak wybranego możemy podpisać na kontrakt minimalny lub 2wc - decyzja do ruszenia wężyka waivers. 15. Gracze na exibit 10 mogą zagrać maks 1 trymestr w sezonie na takim kontrakcie i nie mogą grać w PO 16. Udział nie jest obowiazkowy Możliwa jeszcze modyfikacja regulaminu, na razie roboczy. Można składać uwagi krytyczne konstruktywne. Z góry dziękuję. Aktualny stan kontraktów Exibit10 Bucks: Dante, AJ Lawson Cavs: Jesse Edwards, J. Toppin, D. Plowden Hawks: E. Miller, I. Stewart, K. Keller Magic: Z. Pullin, B. Ellis, Kings: J. Bouyea 76ers: J. Mintz, Heat: Warriors: DJ. Steward, T. Funk Blazers: I. Jones, Lakers: Suns: N. Tomlin, Raptors: R. Beekman, Mavs: B. Hinson, K. Cross Grizzlies: A. Davis, I. Wong Edytowane 19 Października 2024 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 Oferty wysyłamy do nieocenionego @julekstep do 26.06 do godz 22:00 Oferty wysłane lub zmodyfikowane po tym czasie się nie liczą w całości. Wysyłamy maksymalnie 10 graczy w kolejności 1,2,3 itd Można wysyłać wcześniej, po prostu gracze przez nas wybrani w drafcie będą wykreslani. Priorytety są już rozlosowane przez uroczego @julekstep Jeżeli macie jakieś pytania to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 (edytowane) Aktualne priorytety 1. Kings 2. Clippers 3. Pelicans 4. Magic 5. Sixers 6. Knicks 7. Pacers 8. Wolves 9. Celtics 10. Hornets 11. Wizards 12. Rockets 13. Nuggets 14. Nets 15. Spurs 16. Pistons 17. Bulls 18. Grizzlies 19. Mavs 20. Heat 21. Lakers 22. Thunder 23. Jazz 24. Blazers 25. Bucks 26. Raptors 27. Suns 28. Hawks 29. Warriors 30. Cavs Kolejność wg kolejności draftu bez wymiany, czyli 1 to Knicks 30 Mavs itd. O kolejności zdecydowała rada nie wiedząc o wylosowanej kolejności. Oferty wysyłamy do nieocenionego @julekstep do 26.06 do godz 22:00 Oferty wysłane lub zmodyfikowane po tym czasie się nie liczą w całości. Wysyłamy maksymalnie 10 graczy w kolejności 1,2,3 itd Można wysyłać wcześniej, po prostu gracze przez nas wybrani w drafcie będą wykreslani. Edytowane 1 Sierpnia 2024 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 @Tecu na liście mamy Pistons x2, nie ma Hawks. Wnioskuję o powtórzenie losowania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 4 minuty temu, karpik napisał(a): @Tecu na liście mamy Pistons x2, nie ma Hawks. Wnioskuję o powtórzenie losowania! To popraw swoją rozpiskę draftową, który to jest pick VIA Hawks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 #nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 50 minut temu, karpik napisał(a): @Tecu na liście mamy Pistons x2, nie ma Hawks. Wnioskuję o powtórzenie losowania! Dzięki za zwrócenie uwagi, jak ktoś widzi jeszcze jakieś błędy to śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 @evitacre 2 N’Faly Dante 3 Quinton Post 5 Trey Alexander 6 Melvin Ajinca 7 AJ Lawson 8 9 10 (nie mam pojęcia czemu to tak źle wygląda tbh ) @ernie9005 1. Jesse Edwards 2. Malevy Leons 3. Melvin Ajinca 4. Trey Alexander 5. Reece Bekman 6. Ryan Kalkbrenner 7. Judah Mintz 8. N’Faly Dante 9. Anton Watson 10. Quinten Post @karpik Hawks: 1. Emanuel Miller 2. Trey Alexander 3. Anton Watson 4. Isaac Jones 5. Zyon Pullin 6. Jaedon LeDee 7. Dylan Disu 8. Judah Mintz 9. Boogie Ellis 10. Isaiah Stewart Mavs: 1. Melvin Ajinca 2. N'Faly Dante 3. Malevy Leons 4. Jaylin Williams 5. Quinten Post 6. Armel Traore 7. Blake Hinson 8. Kevin Cross 9. David Jones 10. Riley Minix @Alonzo Orlando Magic: 1. Shane Hunter 2. Zyon Pullin 3. Boogie Ellis 4. Quinn Ellis 5. Tristan Enaruna 6. Sam Griffin 7. Jesse Edwards 8. Kenan Blackshear 9. Mohamed Diarra 10. Noah Penda Sacramento Kings: 1. Malevy Leons 2. N'Faly Dante 3. Isaac Jones 4. Judah Mintz 5. Trey Alexander 6. Quinten Post 7. Babacar Sane 8. Ariel Hukporti 9. Mantas Rubstavicius 10. Josiah Jordan - James @january 1 Trey Alexander 2 Charles Bassey 3 Anton Watson 4 Melvin Ajinca 5 Quentin Post 6 Judah Mintz 7 Reece Beekman 8 Riley Minix 9 Blake Hinson 10 Nfaly Dante @LONGER01 1. Trey Alexander 2. Quinten Post 3. Melvin Ajinca 4. Ariel Hukporti 5. Reece Beekman 6. Zyon Pullin 7. N’Faly Dante 8. Anton Watson 9. Mantas Rubstavicius 10. Isaiah Stevens @Tecu Philadelphia 1. Judah Mintz 2. Anton Watson 3. Jaylin Williams 4. David Jones 5. Malevy Leons 6. Riley Minix 7. Quentin Post 8. Zyon Pullin 9. Taran Armstrong 10. Roko Prkacin Phoenix 1. Trey Alexander 2. Melvin Ajinca 3. Ariel Hukporti 4. Naeqwan Tomlin 5. Jaedon Ledee 6. Isaac Jones 7. Dylan Disu 8. Nfaly Dante 9. Allen Flenigan 10. Kevin Cross @Ashigaru 1. Melvin Ajinca 2. Isaac Jones 3. Trey Alexander 4. Quinten Post 5. Riley Minix 6. Reece Beekman 7. Malik Williams 8. Andrew Funk 9. Jaden Shackleford 10. Kennedy Chandler @Reikai Warriors: 1. Trey Alexander 2. Ulrich Chomche 3. Melvin Ajinca 4. N' Faly Dante 5. Jesse Edwards 6. Anton Watson 7. Boogie Ellis Heat: 1. Juan Nunez 2. Ariel Hukporti 3. Quinton Post 4. Isaac Jones 5. Mantas Rubstavicius 6. David Jones 7. Jaylin Williams chyba wszystko co dostałem - jak coś przegapiłem to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Wyniki jutro, muszę odsiac graczy, których nie powinno tu być, bo zostali wybrani u nas w drafcie, tak na szybko Nunez, Chomche oraz nie przystąpili do draftu jak Kalkbrenner i pewnie ktoś jeszcze się trafi. 13/30 drużyn. Nie jest źle, choć myślałem, że będzie ciut więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Przepraszam. Dopiero wróciłem i nie zdarzyłem wysłać. Inicjatywę polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 5 minut temu, ignazz napisał(a): Przepraszam. Dopiero wróciłem i nie zdarzyłem wysłać. Inicjatywę polecam. Będzie jeszcze możliwość po summer league Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Brawo dla mnie, że nie doczytałem dokładnie zasad jak chodzi o priorytety , ale pomysł jaki tu jest (nie wężyk, tylko wedle usadowienia dopiero priorytety) podoba mi się znaaacznie bardziej - super pomysł z fajnym smaczkiem pod kombinowanie dokładne na przyszłość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 (edytowane) Wstępne wyniki, jak ktoś widzi błędy to dawać znać Bucks: Dante, Post, AJ Lawson Cavs: Jesse Edwards Hawks: E. Miller, I. Stewart Magic: S. Hunter, Z. Pullin, B. Ellis Kings: M. Leons, B. Sane, Josiah Jordan - James 76ers: J. Mintz, A. Watson, J. Williams Heat: A. Hukporti, M. Rubstavicius, D. Jones Warriors: Trey Alexander Blazers: M. Ajinca, I. Jones, R. Minix Lakers: C. Bassey Suns: N. Tomlin, J. LeDee, D. Disu Raptors: R. Beekman, I. Stevens Mavs: A. Traore, B. Hinson, K. Cross W dniu 27.06.2024 o 09:41, january napisał(a): Brawo dla mnie, że nie doczytałem dokładnie zasad jak chodzi o priorytety , ale pomysł jaki tu jest (nie wężyk, tylko wedle usadowienia dopiero priorytety) podoba mi się znaaacznie bardziej - super pomysł z fajnym smaczkiem pod kombinowanie dokładne na przyszłość! Ja osobiście bym też tak zrobił z wężykiem - szybciej, łatwiej. Edytowane 27 Lipca 2024 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 4 minuty temu, Tecu napisał(a): Mavs: A. Traper, B. Gibson, K. Cross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 @Tecu Do Kings Sane nie Dane, a jako trzeci pewnie Josiah Jordan - James. Czy tylko gracze z tego draftu, czy też gracze już z doświadczeniem w NBA - bo to sporo zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 W dniu 11.06.2024 o 23:46, Tecu napisał(a): Dobieramy maks 3 graczy do rosteru spośród graczy, którzy nie zostali wybrani u nas w drafcie i mają maks 2 lata exp w lidze Na podstawie punktu 1 - wydaje mi się, że chodzi o zawodników z obecnego draftu i dwóch ostatnich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 14 minut temu, Ashigaru napisał(a): Na podstawie punktu 1 - wydaje mi się, że chodzi o zawodników z obecnego draftu i dwóch ostatnich. Dzięki, przegapiłem to info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Godzinę temu, karpik napisał(a): Tak to jest jak się robi na kolanie z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 76ers summer league team? Pozycje są dość umowne Devin Carter, Judah Mintz Andre Jackson Jr., Isaiah Crawford Julian Phillips, Jaylin Williams OMax, Anton Watson Trey Jemison, Tosan E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 (edytowane) 28 minut temu, Tecu napisał(a): 76ers summer league team? Pozycje są dość umowne Devin Carter, Judah Mintz Andre Jackson Jr., Isaiah Crawford Julian Phillips, Jaylin Williams OMax, Anton Watson Trey Jemison, Tosan E W Detroit też całkiem fajnie. Niestety bez pełnej ławeczki Jalen Pickett, Omari Moore Ja'Kobe Walter Jalen Wilson, Hunter Tyson Tristan da Silva, Justin Lewis (stash) DaRon Holmes II, Colin Castleton Edytowane 29 Czerwca 2024 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi