Przemus Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Poproszę wtedy Sacro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 16 godzin temu, Reikai napisał(a): Max 2 zespoly Nie skumałeś dowcipu Miami, Toronto, Cleveland, Phoenix, Boston, Denver wolne jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 2 godziny temu, spabloo napisał(a): Mogę wziąć Orlando skoro jest tak bardzo niechciane . Sold. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Ale Cavs i Sacro zajęte:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 większy ruch w tym wątku niż w wątku o finałach. Dobrze to podsumowuje to forum xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 A draft taki se. Finały gorsze patrzeć na skuteczność zza linii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 22 godziny temu, Tecu napisał(a): Miami, Toronto, Cleveland, Phoenix, Boston, Denver wolne jeszcze. Czekamy na jeszcze przynajmniej dwie, trzy osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 1. Atlanta @karpik 2. Washington @splaash 3. Houston (from Brooklyn) @ignazz 4. San Antonio @ignazz 5. Detroit @shadowy86 6. Charlotte Reikai 7. Portland @Behemot 8. San Antonio (from Toronto) @ignazz 9. Memphis @splaash 10. Utah @pdxpl 11. Chicago @kuba2419 12. Oklahoma City (from Houston) @shadowy86 13. Sacramento @Przemus 14. Portland (from Golden State via Boston and Memphis) @Behemot 15. Miami 16. Philadelphia @Tecu 17. Los Angeles Lakers Reikai 18. Orlando @spabloo 19. Toronto (from Indiana) 20. Cleveland @Przemus 21. New Orleans (from Milwaukee) @karpik 22. Phoenix 23. Milwaukee (from New Orleans) @pdxpl 24. New York (from Dallas) @agresywnychomik 25. New York @agresywnychomik 26. Washington (from LA Clippers via Dallas and Oklahoma City) @splaash 27. Minnesota @kuba2419 28. Denver 29. Utah (from Oklahoma City via Toronto and Indiana) @pdxpl 30. Boston Zostali Boston, Denver, Suns, Raptors, Miami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 W dniu 8.06.2024 o 22:44, karl napisał(a): To mogę wziąć Jazz. Jakis dziwny hype czuje na ten draft. w tej chwili mam trzy picki, a złożenie było że kazdy ma po dwa, wiec mogę oddać dwa wybory Utah, a do Bucks dobrać Miami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 6 minut temu, pdxpl napisał(a): w tej chwili mam trzy picki, a złożenie było że kazdy ma po dwa, wiec mogę oddać dwa wybory Utah, a do Bucks dobrać Miami. Założenie było, że maks dwie drużyny i trzy picki, by ktoś nie wziął dwóch drużyn z czterema pickami, więc jak najbardziej możesz zostać z tym co masz. Jeżeli ktoś ma tylko jedną drużynę to niech śmiało dobiera drugą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 24 minuty temu, Tecu napisał(a): Założenie było, że maks dwie drużyny i trzy picki, by ktoś nie wziął dwóch drużyn z czterema pickami, więc jak najbardziej możesz zostać z tym co masz. Jeżeli ktoś ma tylko jedną drużynę to niech śmiało dobiera drugą. okeeej , już nie mieszam, czekam grzecznie na start zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Zostali Boston, Denver, Suns, Raptors, Miami. @wiLQ, @karl, @Robaq, @Kucharius1, @ernie9005, @RonnieArtestics, @blackmagic, @joe dumars, @january, @Alonzo, @Principe, @Ashigaru, @LONGER01, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Biorę Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Wezmę Miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Mogę wziąć Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Denver i Boston zostal. @LeweBiodroSmoka ? Bostonu nikt nie chce, bo fan Lakers pewnie napuscil wszystkich jako zalozyciel tematu, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 @Reikai - mogę wziąć jeden zespół - bez różnicy który Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 3 godziny temu, blackmagic napisał(a): @Reikai - mogę wziąć jeden zespół - bez różnicy który Bierz Denver Ja biorę Boston jako druga drużyna i możemy zaczynać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Pierwszy post z kolejnoscia zaaktualizowany. Zapraszam do wyboru @karpik I przypominam o jednozdaniowym chociaz uzasadnieniu i oznaczaniu nastepnego wybierajacego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 I nie zamulamy, dobrze by było zamknąć to do końca tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi