Reikai Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 (edytowane) Jest kilku chetnych, takze jedziemy z tematem. Zasady: -Robimy tylko 1 runde -Jezeli bedziemy mieli 15 uzytkownikow, to kazdy ma po dwa zespoly -Prosba o jakis krotki komentarz z wyjasnieniem czemu dany zespol powinien wybrac tego zawodnika 1. Atlanta Alex Sarr @karpik 2. Washington Nikola Topic @splaash 3. Houston Donovan Clingan(from Brooklyn) @ignazz 4. San Antonio Zaccharie Risacher @ignazz 5. Detroit Rob Dillingham @shadowy86 6. Charlotte Stephon Castle Reikai 7. Portland Tidjane Salaun @Behemot 8. San Antonio Reed Sheppard (from Toronto) @ignazz 9. Memphis Zach Edey @splaash 10. Utah Ron Holland @pdxpl 11. Chicago Matas Buzelis @kuba2419 12. Oklahoma City Kel'el Ware (from Houston) @shadowy86 13. Sacramento Cody Williams @Przemus 14. Portland Dalton Knecht (from Golden State via Boston and Memphis) @Behemot 15. Miami Devin Carter @Ashigaru 16. Philadelphia Tristan DaSilva @Tecu 17. Los Angeles Lakers DaRon Holmes II Reikai 18. Orlando Johnny Furphy @spabloo 19. Toronto Carlton Carrington (from Indiana) @LONGER01 20. Cleveland Ja'Kobe Walter @Przemus 21. New Orleans Isaiah Coolier (from Milwaukee) @karpik 22. Phoenix Tyler Kolek @ernie9005 23. Milwaukee Kyle Filipowski (from New Orleans) @pdxpl 24. New York Jared McCain (from Dallas) @agresywnychomik 25. New York Tyler Smith @agresywnychomik 26. Washington Cam Christie (from LA Clippers via Dallas and Oklahoma City) @splaash 27. Minnesota Yves Missi @kuba2419 28. Denver @blackmagic 29. Utah (from Oklahoma City via Toronto and Indiana) @pdxpl 30. Boston @Tecu Edytowane 15 Czerwca 2024 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Ja moge wziasc Knicks nic wiecej mnie nie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 23 godziny temu, Reikai napisał(a): zakladam, ze Sixers + ? Może być Sixers plus ktokolwiek zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
splaash Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 Kiedy ma byc ta zorganizowana akcja? Wizards+ grizzls poprosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 (edytowane) Jazz i Bucks (ale się nie upieram i może być cokolwiek innego) Edytowane 8 Czerwca 2024 przez pdxpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 (edytowane) 4 godziny temu, splaash napisał(a): Kiedy ma byc ta zorganizowana akcja? Wizards+ grizzls poprosze Asap, az zbierzemy chetnych Na ten moment mamy cos takiego. @ignazz @Tecu prosba o wybranie drugiego zespolu, bo nie chcialbym tego robic za Was, a troche tego zostalo. @Przemus tez prosba o wybranie dwoch zespolow. 1. Atlanta @karpik 2. Washington @splaash 3. Houston (from Brooklyn) @ignazz 4. San Antonio @ignazz 5. Detroit @shadowy86 6. Charlotte Reikai 7. Portland @Behemot 8. San Antonio (from Toronto) @ignazz 9. Memphis @splaash 10. Utah @pdxpl 11. Chicago @kuba2419 12. Oklahoma City (from Houston) @shadowy86 13. Sacramento 14. Portland (from Golden State via Boston and Memphis) @Behemot 15. Miami 16. Philadelphia @Tecu 17. Los Angeles Lakers Reikai 18. Orlando @Behemot 19. Toronto (from Indiana) 20. Cleveland 21. New Orleans (from Milwaukee) @karpik 22. Phoenix 23. Milwaukee (from New Orleans) @pdxpl 24. New York (from Dallas) @agresywnychomik 25. New York @agresywnychomik 26. Washington (from LA Clippers via Dallas and Oklahoma City) @splaash 27. Minnesota @kuba2419 28. Denver 29. Utah (from Oklahoma City via Toronto and Indiana) @pdxpl 30. Boston Edytowane 8 Czerwca 2024 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 Chicago i Minnesota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 Poproszę Pistons i Thunder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 Texas. Czyli Rakiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 Poproszę Portland i Cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 1 minutę temu, Przemus napisał(a): Poproszę Portland i Cavs Portland zajete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 Nets, Pacers & Warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 47 minut temu, kolader napisał(a): Nets, Pacers & Warriors Max 2 zespoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 @Reikai ja mogę wziąć to co zostanie albo i nic jak się rozejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 ja mogę oddać któryś z picków Utah, bo w tej chwili mam trzy wybory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 To mogę wziąć Jazz. Jakis dziwny hype czuje na ten draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 (edytowane) W dniu 6.06.2024 o 23:54, Reikai napisał(a): Jest kilku chetnych, takze jedziemy z tematem. Zasady: -Robimy tylko 1 runde -Jezeli bedziemy mieli 15 uzytkownikow, to kazdy ma po dwa zespoly -Prosba o jakis krotki komentarz z wyjasnieniem czemu dany zespol powinien wybrac tego zawodnika @ignazz Spurs + ? Tu musisz dobrac @BehemotBlazers + Orlando Reikai Lakers + Hornets @Przemus - wybierz prosze 2 zespoly @karpik - Hawks + Pels @Tecu zakladam, ze Sixers + ? Zapraszam chetnych i pokazmy tym pseudoznawcom z USA jak powinno sie pickowac ! Jak ktoś chce Orlando to też mogę oddać. Edytowane 9 Czerwca 2024 przez Behemot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Ja mogę zgarnąć dodatkowo Orlando, tylko, że dysponowałbym wtedy trzeba wyborami, więc proszę o ewentualną zgodę zarządcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 19 minut temu, shadowy86 napisał(a): Ja mogę zgarnąć dodatkowo Orlando, tylko, że dysponowałbym wtedy trzeba wyborami, więc proszę o ewentualną zgodę zarządcy Oddaje dlatego, że sam mam trzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Mogę wziąć Orlando skoro jest tak bardzo niechciane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi