julekstep Opublikowano 29 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 3 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Było już tak że rookie dostał w tym samym czasie rookie of the month i player of the month? Shaq luzno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 29 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 W dniu 27.07.2024 o 15:49, MarcusCamby napisał(a): Kto najlepszym graczem dla Was w tym momencie? Evan Mobley, Scottie Barnes, Franz Wagner, Alperen Sengun? Pierwsza dwójka celowo pominięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Jak tam @MarcusCamby masz jakieś przecieki odnośnie tegorocznego draftu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2024 2 godziny temu, Sylvinho. napisał(a): Jak tam @MarcusCamby masz jakieś przecieki odnośnie tegorocznego draftu ? Mam, tankerze Może jutro wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Sylvek tanker.csv Ostatnio trochę robota stanęła, bo nawał pracy, ale najważniejsze dania gotowe jako przedsmak. Myślę, że dobry okres na parę godzin przed deadline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 W dniu 18.08.2024 o 18:17, MarcusCamby napisał(a): Sylvek tanker.csv 57.24 kB · 12 pobrań Ostatnio trochę robota stanęła, bo nawał pracy, ale najważniejsze dania gotowe jako przedsmak. Myślę, że dobry okres na parę godzin przed deadline przeglądając ten plik to chyba każdy tankujący zrobił się smutny patrząc nawet w realu to słabiutki rocznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 3 minuty temu, Koelner napisał(a): przeglądając ten plik to chyba każdy tankujący zrobił się smutny patrząc nawet w realu to słabiutki rocznik Niestety. Druga runda z realu do kosza a pierwsza była mega słaba. Z tych co niezostali wybrani to Austin i Hauser spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 W dniu 18.08.2024 o 18:17, MarcusCamby napisał(a): Sylvek tanker.csv 57.24 kB · 15 pobrań Ostatnio trochę robota stanęła, bo nawał pracy, ale najważniejsze dania gotowe jako przedsmak. Myślę, że dobry okres na parę godzin przed deadline Jalen Green trochę chyba taki lekki jak na SG. Do tego suggs z lepszą 3 od Greena? Może po trzech sezonach ale na wejściu, chociaż i tak patrząc na ilość oddawanych prób to jednak mimo wszystko w 3P Green>Suggs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 3 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Jalen Green trochę chyba taki lekki jak na SG. Do tego suggs z lepszą 3 od Greena? Może po trzech sezonach ale na wejściu, chociaż i tak patrząc na ilość oddawanych prób to jednak mimo wszystko w 3P Green>Suggs Sugs sucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2024 29 minut temu, julekstep napisał(a): ak co roku podczas PO możecie przedłużyć umowy z niektórymi swoimi zawodnikami. Poniżej lista zawodników zainteresowanych przedłużeniem - w tym temacie prosi się Was, abyście podali informację o podjętych decyzjach. Na Wasze wpisy o przedłużeniu bądź nie przedłużeniu, czekamy całe playoffs. Heat Boban Marjanovic -> 8 100 000 / 8 910 000 / 9 720 000 na wszelki wypadek sprawdzajcie sobie wszystko w sejwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2024 (edytowane) Kings to najlepszy pracodawca ever patrząc po ilości chętnych na przedłużenie Edytowane 29 Sierpnia 2024 przez gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 20 godzin temu, gimmie napisał(a): Kings to najlepszy pracodawca ever patrząc po ilości chętnych na przedłużenie To jest zakład pracy chronionej chlopaki wiedza ze moga we nicosci popasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 25 minut temu, elwariato napisał(a): To jest zakład pracy chronionej chlopaki wiedza ze moga we nicosci popasc podlegają pod PFRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 @MarcusCamby @julekstep draft jest już skończony? Wiadomo jak będzie wyglądał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 2 godziny temu, kuba2419 napisał(a): @MarcusCamby @julekstep draft jest już skończony? Wiadomo jak będzie wyglądał? Nie. I podejrzewam że skończę dopiero za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 10 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): Nie. I podejrzewam że skończę dopiero za tydzień Czy przy kończeniu draftu będziesz jeszcze edytował już stworzonych, czy tylko dodasz nowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 13 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Czy przy kończeniu draftu będziesz jeszcze edytował już stworzonych, czy tylko dodasz nowych? Ja będę dodawał tylko nowych, ale nie wiem czy komisze będą edytować już obecnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 44 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Ja będę dodawał tylko nowych, ale nie wiem czy komisze będą edytować już obecnych. @Krzemo @Cichy @julekstep @kuba2419 czy będziecie edytować obecnych graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): @Krzemo @Cichy @julekstep @kuba2419 czy będziecie edytować obecnych graczy? Ja nie jestem komiszem już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): @Krzemo @Cichy @julekstep @kuba2419 czy będziecie edytować obecnych graczy? Jak będzie finalny plik to pomyślimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi