profesora Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 (edytowane) 6 minut temu, julekstep napisał(a): Ja nigdy nie tankowalem Ja niszcze tankerow Nuggets, Bucks, Bulls, Cavs NA CIEBIE TEZ PRZYJDZIE PORA #antytanker Historia simbasketu z pierwszego przypiętego tematu co innego wskazuje rok 2039 czy 2040, 2043 magic mistrzowie tanku Edytowane 18 Września 2024 przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 6 minut temu, profesora napisał(a): Historia simbasketu z pierwszego przypiętego tematu co innego wskazuje rok 2039 czy 2040, 2043 magic mistrzowie tanku Magic mistrzowie ogrywania mlodziezy jak Ajax w 90's NAJWIEKSZY KOSZMAR PRAWDZIWYCH TANKEROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Ajax wygrywał a magic bezczelni tankerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 2 minuty temu, Koelner napisał(a): Ajax wygrywał a magic bezczelni tankerzy Wypraszam sobie 2 starterow i 6th man sa z trejdow z moim przyjacielem @Pablo81 Gasol z trejdu z Hornets Tadek z FA I tylko Tatum to produkt Magic po tym jak simka sie zreflektowala i pierwszy i jedyny raz dala mi jedynke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Godzinę temu, julekstep napisał(a): Wielcy Magic w finalach simki to NATURALNA KOLEJ RZECZY! Ratingi i ogladalnosc wybijaja sufit! AUU! Godzinę temu, julekstep napisał(a): Ja nigdy nie tankowalem Ja niszcze tankerow Nuggets, Bucks, Bulls, Cavs NA CIEBIE TEZ PRZYJDZIE PORA #antytanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 3 godziny temu, Koelner napisał(a): raczej kolejne propagowanie tankowania kolejny TANKER dochodzi wysoko po bezczelnych latach tanku -> fuj Ale wiesz, że Ty sam masz więcej lat tanku niż Julek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Ale wiesz, że Ty sam masz więcej lat tanku niż Julek? jakby to było prawdą to bym wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Widzę, że drukowanie trwa w najlepsze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 46 minut temu, Ashigaru napisał(a): Widzę, że drukowanie trwa w najlepsze xD Spokojnie. Wszystko się odbywa pod czujnym okiem kompetentnych osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 I jak tam będzie dzisiaj ostateczny plik ?@MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 1 godzinę temu, Sylvinho. napisał(a): I jak tam będzie dzisiaj ostateczny plik ?@MarcusCamby Będzie, właśnie kończę od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Zapraszam do przeglądania pełnego draftu Sylvinho tanker.csv GastonDraftFile2044.txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Ktoś to przeglądał korygował cokolwiek z tym zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 20 godzin temu, SzuLcU napisał(a): Ktoś to przeglądał korygował cokolwiek z tym zrobił? Chyba @Krzemo miał coś ewentualnie korygować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 20 godzin temu, SzuLcU napisał(a): Ktoś to przeglądał korygował cokolwiek z tym zrobił? Ja moze dzis wieczorem cos lukne ponerfic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 12 minut temu, julekstep napisał(a): Ja moze dzis wieczorem cos lukne ponerfic Raczej zboostować skille, bo u niektórych graczy by się to przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 11 minut temu, Sylvinho. napisał(a): Raczej zboostować skille, bo u niektórych graczy by się to przydało. Japa tankerze bezwstydny Draft jest tradycyjnie idealny, najlepiej byłoby nic nie zmieniać, ale już mi szkoda życia na przepychanki w piaskownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Japa tankerze bezwstydny Draft jest tradycyjnie idealny, najlepiej byłoby nic nie zmieniać, ale już mi szkoda życia na przepychanki w piaskownicy tym bardziej że poprawki robią dwaj komisze perfidni tankerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Japa tankerze bezwstydny Toronto Raptors 29-53 New Orleans Hornets 30-52 Zbyt dużej różnicy w tabeli między nami nie było 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Draft jest tradycyjnie idealny, najlepiej byłoby nic nie zmieniać, ale już mi szkoda życia na przepychanki w piaskownicy Niech zostanie tak jak jest i tyle. Zresztą i tak campy zdecydują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 5 minut temu, Sylvinho. napisał(a): Toronto Raptors 29-53 New Orleans Hornets 30-52 Zbyt dużej różnicy w tabeli między nami nie było Niech zostanie tak jak jest i tyle. Zresztą i tak campy zdecydują. Draft jest robiony zawsze tym samym systemem i zawsze kończy się na nerfieniu, a ty liczysz na boosty? Byłoby to dość niesprawiedliwe moim zdaniem. Najlepiej Julek jakby nie ruszał tematu, bo draft i tak jest dość przeciętny, ale że sam nie ma picku i Krzemo to samo, to pewnie jeszcze pogorszą tą klasę draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi