ignazz Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Jak tam Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 3 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Odsłon taktyki lepiej powinno działać potwierdź pls Godzinę temu, SlaKB napisał(a): Jak tam Pistons top3 w loterii jest bardzo realne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 8 minut temu, julekstep napisał(a): powinno działać potwierdź pls top3 w loterii jest bardzo realne! Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 2 godziny temu, SlaKB napisał(a): Jak tam Pistons Ogrywaj mi tam ładnie Quickleya, który miał świetne campy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Dwa słowa do ojca prowadzącego....bo pojawiły się tu pytania nt. Sacramento Kings. Plan jest taki jak w zeszłym sezonie czyli kontynuacja twardego resetu drużyny. Już mi się znudziło od 2-3 sezonow podpisywanie dziadków na rok i próba wyciśnięcia z nich czego się da, która się kończyła najczesniej 9-10 miejscem na Zachodzie, czasem 8 i szybkim wpi****lem w 1 rundzie PO i coraz większym zniechęceniem do tej gry....Więc po waivers do zespołu dołączy większość sprawdzonych zawodników z zeszłego sezonu i będą do upadłego walczyć o top 3....najbliższego draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 12 godzin temu, julekstep napisał(a): powinno działać potwierdź pls top3 w loterii jest bardzo realne! Nie zakładałem, że będzie inaczej, ale czy któryś prospect ma potencjał na większe granie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 2 godziny temu, Ice23 napisał(a): Dwa słowa do ojca prowadzącego....bo pojawiły się tu pytania nt. Sacramento Kings. Plan jest taki jak w zeszłym sezonie czyli kontynuacja twardego resetu drużyny. Już mi się znudziło od 2-3 sezonow podpisywanie dziadków na rok i próba wyciśnięcia z nich czego się da, która się kończyła najczesniej 9-10 miejscem na Zachodzie, czasem 8 i szybkim wpi****lem w 1 rundzie PO i coraz większym zniechęceniem do tej gry....Więc po waivers do zespołu dołączy większość sprawdzonych zawodników z zeszłego sezonu i będą do upadłego walczyć o top 3....najbliższego draftu patrząc na ruchy na FA liczyłem tutaj na bardziej ambitne plany niż top3 draftu np. zaatakowanie potężnego rekordu @matiwrona -> 4-78 w RS 1 minutę temu, SlaKB napisał(a): Nie zakładałem, że będzie inaczej, ale czy któryś prospect ma potencjał na większe granie? Quickley, Herro, White, Huerter, Stewart -> wszystko materiał na fajnych starterów/rotacyjniaków...ale raczej papierów na gwiazdę nie ma żaden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Kontuzja Marc Gasola zniknęła? Jak to możliwe @julekstep jak dopiero co miał 34 dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 11 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Kontuzja Marc Gasola zniknęła? Jak to możliwe @julekstep jak dopiero co miał 34 dni? to weź sobie sejw sprzed sezonu i przesimuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): to weź sobie sejw sprzed sezonu i przesimuj Tak robiłem i wracał koło day40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Tak robiłem i wracał koło day40 @Krzemo @Cichy - jak maice sejw sprzed campów to pls to sprawdźcie i potwierdźcie chyba że Ty Marcus masz sejw to prześlij posimujemy, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 21 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Kontuzja Marc Gasola zniknęła? Jak to możliwe @julekstep jak dopiero co miał 34 dni? Pojechał do Niemiec do tego gościa co stawiał na nogi Kobe i po kłopocie. Może chce na IO? Czasu mało. Baraże z Polska to nie żarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 (edytowane) ok sprawdziłem przy kliknięciu campów czas kontuzji spada o 50 dni więc @MarcusCamby sprawdź i potwierdź że się pomyliłeś bo o kłamstwa nie podejrzewam! Edytowane 27 Czerwca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): ok sprawdziłem przy kliknięciu campów czas kontuzji spada o 50 dni więc @MarcusCamby sprawdź i potwierdź że się pomyliłeś bo o kłamstwa nie podejrzewam! Ok, sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 (edytowane) Ja nie 3mam starych sejwów Edytowane 27 Czerwca 2024 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 (edytowane) 4 godziny temu, julekstep napisał(a): patrząc na ruchy na FA liczyłem tutaj na bardziej ambitne plany niż top3 draftu np. zaatakowanie potężnego rekordu @matiwrona -> 4-78 w RS Quickley, Herro, White, Huerter, Stewart -> wszystko materiał na fajnych starterów/rotacyjniaków...ale raczej papierów na gwiazdę nie ma żaden Teraz tak patrzę to Herro w jakimś defensywnym teamie śmiało ma papiery na bycie druga opcją, bo w ataku jest spoko, ale ta obrona tragedia Reszta to tego się spodziewałem tj. z grupy przeciętnych prospectow chciałem właśnie, żeby kilku wskoczyło na poziom ~ starterów i zapowiada się, że z kilkoma tak się stanie. (Chociaż Stewart zyskał potencjał więc wygląda ciekawiej niż przed draftem) Edytowane 27 Czerwca 2024 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 2 godziny temu, julekstep napisał(a): @Krzemo @Cichy - jak maice sejw sprzed campów to pls to sprawdźcie i potwierdźcie chyba że Ty Marcus masz sejw to prześlij posimujemy, zobaczymy wrzucilem na strone, kazdy moze to sobie sprawdzic;) http://simbasket.pl/save/ -> przedC.sav Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 1 minutę temu, Cichy napisał(a): wrzucilem na strone, kazdy moze to sobie sprawdzic;) http://simbasket.pl/save/ -> przedC.sav i jak wynik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 50 minut temu, julekstep napisał(a): i jak wynik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi