MarcusCamby Opublikowano 16 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 Nie było zwykle dwa dni na FA? Myślałem że w niedzielę o 22 zamknięcie będzie, skoro otwarte w piątek. Dość powiedzieć, że przez cały dzień tylko ja wrzuciłem ofertę, bo myślałem że dzisiaj zamknięcie. Dzień przerwy dla nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 8 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): Nie było zwykle dwa dni na FA? Myślałem że w niedzielę o 22 zamknięcie będzie, skoro otwarte w piątek. Dość powiedzieć, że przez cały dzień tylko ja wrzuciłem ofertę, bo myślałem że dzisiaj zamknięcie. Dzień przerwy dla nikogo już od dawna 1szy etap trwa 3 dni a pozostałe 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 tak ogólnie niedziela 22 to słaby termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 56 minut temu, Koelner napisał(a): tak ogólnie niedziela 22 to słaby termin Tym bardziej jak grajo Polacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 6 godzin temu, Koelner napisał(a): tak ogólnie niedziela 22 to słaby termin Jesli Julek tego nie zmieni, bedziesz mial jeszcze slabszy termin w piatek o 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 1 minutę temu, Cichy napisał(a): Jesli Julek tego nie zmieni, bedziesz mial jeszcze slabszy termin w piatek o 22 Nie no Panie i Panowie, dwa dni to dwa dni W sobotę też zły termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Jedno z najc***owszych FA odkad pamietam, to i w 12 godzin na etap mozna ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 @RDG2 Watersa bezkosztowo nie, więc raczej się nie opłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Anthony Davis otoczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Jak w końcu jest (zapomniałem) - można cofać nieprzebite oferty, które nie są najwyższe? W sensie, które są niższe, ale były dane chronologicznie po wyższych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 (edytowane) 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Jak w końcu jest (zapomniałem) - można cofać nieprzebite oferty, które nie są najwyższe? W sensie, które są niższe, ale były dane chronologicznie po wyższych? imho można, bo inaczej z timingiem byłby przypał pod koniec etapu (często jak zaczynasz pisać ofertę to w międzyczasie wpada kilka innych) Teraz, Krzemo napisał(a): Nie. puszczane to było imho Edytowane 17 Czerwca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Teraz, Pablo81 napisał(a): W sensie, które są niższe, ale były dane chronologicznie po wyższych? Niższe można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Ale lipa z ofertami. Zaraz zamknięcie. Ostatnie przebicie Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Teraz, julekstep napisał(a): puszczane to było imho Tak, zle przeczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 @julekstep Koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Teraz, MarcusCamby napisał(a): @julekstep Koniec jeszcze sekundy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 14 minut temu, Koelner napisał(a): Anthony Davis otoczony no ba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Ale lipa z ofertami. Zaraz zamknięcie. Ostatnie przebicie Sylvinho. Pierwsza runda to i tak zwykle tylk maxy znajdują akceptację. Wszystko inne to na złość Julkowi, żeby mu się dłużej wklepywało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 za jakieś 30 min na discordzie Teraz, kahR napisał(a): Pierwsza runda to i tak zwykle tylk maxy znajdują akceptację. Wszystko inne to na złość Julkowi, żeby mu się dłużej wklepywało. yup, a myślisz czemu @kolader ma co roku takie słabe wyniki? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Teraz, kahR napisał(a): Pierwsza runda to i tak zwykle tylk maxy znajdują akceptację. Wszystko inne to na złość Julkowi, żeby mu się dłużej wklepywało. Zawsze się jakiś szczur może prześlizgnąć A kluby z capspace mrożą gotówkę i czekają co zostanie Pierwszego dnia lepsze oferty niż ostatniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi