julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 (edytowane) Emerytury (na grubo HoF): Al Horford JJ Redick CJ Watson Thabo Sefolosha Tracy McGrady Ian Mahinmi Marcin Gortat Chris Kaman Nikola Pekovic Tyson Chandler Deron Williams Manu Ginobili Devin Harris Devon Frazier Baron Davis Edytowane 5 Czerwca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 12! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 PRZED LOTERIĄ! PO: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Pick nr2 ryzykowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Musze pomyśleć chwile, bo w robocie jestem i nie mam za dużo czasu. W sumie, to sami c***owi już zostali jak mnie olśni, to wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 (edytowane) 2 godziny temu, Koelner napisał(a): Pick nr2 ryzykowny. Simka wybiera go z 6 zawsze Z puli PG/SG za Maxeyem, Vassellem i Ballem Edytowane 6 Czerwca 2024 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Simka wybiera go z 6 zawsze Z puli PG/SG za Maxeyem, Vassellem i Ballem dokładnie no ale wiesz jak to z tym simowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 9 minut temu, Koelner napisał(a): dokładnie no ale wiesz jak to z tym simowaniem Bol szedł zawsze wysoko i jest kotem A Ant mniej produkuje w próbnych niż ww. trójka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Probne sa do wyjebania i wczorajszy final jest najlepszym przykladem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 O nie! Podjalem wybor niezgodny z simka! @Pablo81 to jednak klepne tego deala! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): A Ant mniej produkuje w próbnych niż ww. trójka. Tym akurat nie ma się co sugerować, ale powiedziałbym, że Edwards chyba największy bust alert z czołówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 17 minut temu, julekstep napisał(a): O nie! Podjalem wybor niezgodny z simka! @Pablo81 to jednak klepne tego deala! Jak wziąłeś Anta, to nie ma co klepać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 22 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Jak wziąłeś Anta, to nie ma co klepać Aha 36 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Tym akurat nie ma się co sugerować, ale powiedziałbym, że Edwards chyba największy bust alert z czołówki. A takze najwyzszy (obok Haliburtona, bo ten sie zdecydowanie wyroznia) sufit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 4 minuty temu, julekstep napisał(a): Aha A takze najwyzszy (obok Haliburtona, bo ten sie zdecydowanie wyroznia) sufit Haliburton zdecydowanie 1. Ant produkuje zdecydowanie najmniej z pozostałej 5. Nie wiem, skąd opinia o suficie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 12 minut temu, julekstep napisał(a): A takze najwyzszy (obok Haliburtona, bo ten sie zdecydowanie wyroznia) sufit Akurat sufit to jest bardzo wysoki u kilku graczy, a były bardziej safe picki do wybrania. Zobaczymy co campy zadecydują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 11 minut temu, Pablo81 napisał(a): Haliburton zdecydowanie 1. Ant produkuje zdecydowanie najmniej z pozostałej 5. Nie wiem, skąd opinia o suficie Juz tak nie przezywaj tej loterii xD Ale tak - o ile Ant nie zaliczy monster campow (zeby zasluzyc na s5) i utrzyma 90+ potencjalu to pewnie bedzie mial najgorszy box-score z draftowego top6 4 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): Akurat sufit to jest bardzo wysoki u kilku graczy, a były bardziej safe picki do wybrania. Zobaczymy co campy zadecydują. Serio od ekipy ktora w tym sezonie WY****A WSZYSTKICH BEZ GUMY oczekujesz safe pickow? Pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 16 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ant produkuje zdecydowanie najmniej z pozostałej 5. Nie wiem, skąd opinia o suficie sufit do tankowania, przecież piszesz o Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Z pierwszym pickiem to ja bym szukał kogoś z materiałem na ofensywnego franchise playera. Haliburton to będzie bardziej Kemba Walker/Jrue Holiday niż John Wall. No i rynek PG jest dużo bardziej nasycony niż ten SG, gdzie jest straszna posucha. Edwards jak dla mnie to był no brainer z pierwszym pickiem i to tak pół tiera przed resztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 14 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Z pierwszym pickiem to ja bym szukał kogoś z materiałem na ofensywnego franchise playera. Haliburton to będzie bardziej Kemba Walker/Jrue Holiday niż John Wall. No i rynek PG jest dużo bardziej nasycony niż ten SG, gdzie jest straszna posucha. Edwards jak dla mnie to był no brainer z pierwszym pickiem i to tak pół tiera przed resztą. Zobaczymy jak to będzie po pierwszych campach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 26 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Edwards jak dla mnie to był no brainer z pierwszym pickiem i to tak pół tiera przed resztą. Nie no i on i Haliburton to top2 Ale smieszy jak Pablo teraz udaje ze to nie o te dwojke mu chodzilo przy trade upie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi