Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2024/25

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, wiLQ napisał(a):

Jak mozna inaczej opisac skok z 13 na 1 wywalajac pol skladu, ktory stanowilo fundament druzyny przez pol sezonu?

Wg. średniej skoczyłem chyba za 8 na 1, po prostu nabiłem total, bo aktywnie pobierałem graczy i klikałem wystaw. Jakbym nie wykazywał tej aktywności, tylko trzymał Bronny'ego cały sezon kosztem Lopezów czy Draymondów, to by było lepiej i zasługiwałbym na wyższy pick bardziej? Takie filozoficzne pytanie.

Poza tym, to jest ten sam problem co w innych miejscach - skok o 3 lub 5 miejsc jest spoko, ale o 8 lub 10 już nie? Można wyrzucić 3, ale nie 5? Można wyrzucic 40tkę ale nie 45tkę? Jeśli tak, to limity muszą być zapisane w zasadach, a nie wiLQ decyduje na czuja case by case.

2 godziny temu, wiLQ napisał(a):

Ale przeciez byly rozne propozycje, nawet oddzielny watek zalozylem, ot zadna nie przeszla.

No i masz odpowiedź, w lidze zdania były podzielone, zdecydowano nie wprowadzać zmian.

Zapal zgasł. Więc chyba zostaję po staremu. Cytując Meza i Libera"I tylko żeby nie bylo"za rok tej samej gadki, że ktoś oszukał system. Inne pomysły albo złe (ten moj) albo brak. Coś robimy czy jak mawiał mój były dyrektor parkujemy temat ?

• 3 tygodnie później...
W dniu 23.04.2025 o 13:00, Chytruz napisał(a):

Wg. średniej skoczyłem chyba za 8 na 1, po prostu nabiłem total, bo aktywnie pobierałem graczy i klikałem wystaw. Jakbym nie wykazywał tej aktywności, tylko trzymał Bronny'ego cały sezon kosztem Lopezów czy Draymondów, to by było lepiej i zasługiwałbym na wyższy pick bardziej? Takie filozoficzne pytanie.

Poza tym, to jest ten sam problem co w innych miejscach - skok o 3 lub 5 miejsc jest spoko, ale o 8 lub 10 już nie? Można wyrzucić 3, ale nie 5? Można wyrzucic 40tkę ale nie 45tkę? Jeśli tak, to limity muszą być zapisane w zasadach, a nie wiLQ decyduje na czuja case by case.

Bo ustalenie gdzie dokladnie lezy granica jest trudne [plus na pewno mielibysmy rozne opinie gdzie ona powinna lezec], ale IMO latwo sie mozna zgodzic, ze ja przekroczyles.
Chocby dlatego, ze nigdy nie bylo bardziej bezczelnego przypadku!

P.S. Alez nie cierpie playoffow w tej lidze bo nie punktuja, ale powazne kontuzje sie kurde licza...

17 godzin temu, wiLQ napisał(a):

P.S. Alez nie cierpie playoffow w tej lidze bo nie punktuja, ale powazne kontuzje sie kurde licza...

Z tym Tatumem lipa spora, już czytam że większosc sezonu w plecy bedzie mial. Na pocieszenie masz White'a :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Na razie jeszcze nie zakładam nowego tematu, z nowymi pensjami, ale będzie na dniach. Nadal nie ma potwierdzenia co do dalszego grania od @bulek, ale jego na forum to nie było od 16 maja. No i czekamy aż znajdziemy dwóch nowych herbatników na wolne miejsca.

• Roger odpiął/ęła i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.