Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2024/25

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

29 minut temu, wiLQ napisał(a):

A tak sie cieszylem z pobrania AGordona i zaczal sezon swietnie... ale skoro nie ma gdzie sprzedawac paczki zlamasow to trzeba cos wywalac.
Na pocieszenie mam, wg Waszej opinii, najlepszego gracza z pierwszej fali waivera (-;

Niech ci sluzy tak c***owo jak mnie.

Gratki za trejd zlamasa.

1 godzinę temu, Chytruz napisał(a):

Niech ci sluzy tak c***owo jak mnie.

Dopiero teraz zauwazylem, ze oba jego mecze po 60+ fp byly na waiverze ;->

18 minut temu, piotreksuper napisał(a):

@wiLQtylko go wystawiaj za każdym razem ;)

Taki jest plan, ale mam wrazenie, ze mi duzo mniej przeszkadza wariancja fp niz Wam.

Dobrym przykladem byl Naji, mial 5 z rzedu marnych spotkan, ale teraz srednia sie zgadza. I oby tak sie to skonczylo z Jonasem ;-]

1 minutę temu, antek napisał(a):

Zapomniales dodac, ze mialbym dorzucac KATa, ktory robi 65 warzac niecale 60, na razie nie grajac jakos rewelacyjnie, jak juz chcesz byc taki superowy ...

Ja też dorzucałem, a nie będę zaczynał negocjacji od 1 za 1. Może stopniowo byśmy się dogadali, gdybyś wykazał minimum zainteresowania w miejsce odrzucenia bez słowa.

29 minut temu, antek napisał(a):

Pierwszy trade w sezonie, szczyt marzen to to nie jest, ale nie chce tracic slotow.

Paul George i Norman Powell do mnie

Scottie Barnes do Regisa

Niejaki Merril na FA

Salary w normie

Potwierdzam. 

10 minut temu, wiLQ napisał(a):

@matek Chyba troche niedoceniasz jaka robote w tym trejdzie robi Powell [48 fppg przy pensji 30], wg mnie on jest glownym daniem tej wymiany..

Poza tym @antek pamietajcie klepnac wymiane na Yahoo bo poki co nic tam nie wisi.

Juz poprawione na Y

12 minut temu, matek napisał(a):

Ja też dorzucałem, a nie będę zaczynał negocjacji od 1 za 1. Może stopniowo byśmy się dogadali, gdybyś wykazał minimum zainteresowania w miejsce odrzucenia bez słowa.

Ale to chyba logiczne, ze jak chce sie pozbyc Barnesa, to na pewno nie w paczce z Townsem, inna sprawa, ze sposrod 4 graczy w tradzie zdecydowanie dwoch najlepszych fbx wise bylo z mojej strony. Jak juz zaczales z tym Irvingiem to napisz prosze calego propsa jakiego mi wyslales (z mojej strony nie ma przeciwskazan).

16 godzin temu, antek napisał(a):

Jak juz zaczales z tym Irvingiem to napisz prosze calego propsa jakiego mi wyslales

Heroo, który łomocze bardzo ładnie i równo, ale nie lubię go i chętnie oddam za kogoś takiego samego, do którego mam sympatię.

Na trading blocku:

Nick Richards 

Ziaire Williams

Pick Lakers

Pick Clippers

Troche wolnego miejsca w salary mam, jakby ktos chciał oddac kogos wiekowego, niepasujacego do koncecji, zapraszam na PM.

W sumie moge również wyzej wymienionych jegomości oddac za dolarki waiverowe, skupie kazda ilosc mozliwa do przyjecia :)