wiLQ Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 2 godziny temu, GeDDo napisał(a): W 2005 roku @bulek wyjebał swój wybór z TOP7 (nie pamiętam tylko dokładnie z którym numerem go wybrał) tj. Raymonda Feltona (6 pick NBA) dnia 13 listopada o godzinie 9:58. No ale to w lidze FBX2, bo tutaj go jeszcze nie było :). Pozwoliłem sobie o tym wspomnieć, gdyż @bulek gra tutaj z nami To dobra ciekawostka, ale to przeciez jest pozniejsza czesc w sezonie niz to dzisiejsze wywalenie... 8 godzin temu, goozman napisał(a): w FBX2 i lidze FP Dillingham tez poleciał na FA już wcześniej - więc nie jesteście sami 2 godziny temu, 24kobe8 napisał(a): Ciekawie z tym Dillinghamem, ja go w fbx3 wybrałem z #13 i dziś był już o włos od FA, było wybrane zastępstwo ale nie potwierdziłem ostatecznie Choć myślę, że może polecieć już niedługo Zeby byc fair, raczej rzadko sie zdarza, ze druzyna jakims ruchem w offseason blokuje swoj wysoki pick, a bez trejdu MIN-NYK pewnie Dillingham by faktycznie gral rezerwowe minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi