wiLQ Opublikowano 8 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2025 Uuu, nawiazalem walke z Rogerem, lubie to... A antek chyba bedzie zalowal, ze nie schylil sie po Naji Marshalla ode mnie ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 9 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2025 Durantulla za Brunsona @bulek potwierdzi Jak się nie mieszczę w 460 to out Gabe Vincent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2025 2 godziny temu, antek napisał(a): Durantulla za Brunsona @bulek potwierdzi Jak się nie mieszczę w 460 to out Gabe Vincent. Podjebales mi mój target za LBJ ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 9 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2025 (edytowane) @Roger klepniesz trade? Bulek zaakceptował oferte na Yahoo, a zalezy mi na tym by dzis Durant juz u mnie zagrał. Vincent zostaje u mnie, po tradzie salary wynosi u mnie 449.7 fp. Edytowane 9 Marca 2025 przez antek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 9 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2025 Miles mcbride na zbyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2025 Po tych ostatnich trejdach moze @Roger bedzie jakas aktualizacja na 1 stronie watku? Bo wlasnie dostalem propsa za gracza, ktorego juz nie mam... ;-> W dniu 8.03.2025 o 20:04, wiLQ napisał(a): A antek chyba bedzie zalowal, ze nie schylil sie po Naji Marshalla ode mnie ;-] Oferowalem dobry towar! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 10 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2025 W dniu 8.03.2025 o 20:04, wiLQ napisał(a): A antek chyba bedzie zalowal, ze nie schylil sie po Naji Marshalla ode mnie ;-] też za pick 2026? Chyba nikt się nie spodziewał że dwa ostatnie mecze rozegra na liczbach 80 i 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2025 4 godziny temu, piotreksuper napisał(a): Chyba nikt się nie spodziewał że dwa ostatnie mecze rozegra na liczbach 80 i 100 zaraz przeczytasz ze to było oczywiste, wymagało jedynie trade'u Luki, kontuzji AD, kontuzji Irvinga, Kontuzji PJ Washingtona, kontuzji Livellego, kontuzji Gafforda oraz kontuzji Hardego. Nie rozumiem jak możesz wygrywać ligę nie potrafiąc przewidywać tak prostych rzeczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2025 5 godzin temu, piotreksuper napisał(a): też za pick 2026? Yup. Teraz sie zastanawiam jak @Dunk Fan wyszlo to 101$ za Vucka. Tzn rozumiem, ze pojawil sie pozytywny news, ale zaden contender nie ma tyle kasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 10 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2025 Na vucka tylko ja bym się skusił więc wystarczyło dać 1 dolar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 10 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2025 Jest pieniądz jest zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 11 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2025 12 godzin temu, Dunk Fan napisał(a): Jest pieniądz jest zabawa. Nie rozumieją tego tylko Ci co nie maja hajsu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2025 20 godzin temu, evitacre napisał(a): zaraz przeczytasz ze to było oczywiste, wymagało jedynie trade'u Luki, kontuzji AD, kontuzji Irvinga, Kontuzji PJ Washingtona, kontuzji Livellego, kontuzji Gafforda oraz kontuzji Hardego. Nie rozumiem jak możesz wygrywać ligę nie potrafiąc przewidywać tak prostych rzeczy! He? Nic nie trzeba bylo przewidywac, przeciez nim handlowalem po wszystkich tych wydarzeniach... Tak przy okazji, brak wymiany za Lebrona oznacza, ze sie wypisujesz z walki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 11 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2025 Godzinę temu, wiLQ napisał(a): He? Nic nie trzeba bylo przewidywac, przeciez nim handlowalem po wszystkich tych wydarzeniach... Żartowałem, ale nie wyszło mi Godzinę temu, wiLQ napisał(a): Tak przy okazji, brak wymiany za Lebrona oznacza, ze sie wypisujesz z walki? tak bo dostałem kombo Lberon + Amen a Amena nie wymienię a już i tak mam sporo slotów w plecy. A ofrty też raczej takie meeeh może jedna sensowna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 11 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2025 wysłucham ofert za Malika Monka, możliwe że znowu odpocznie więc trzeba działać. Potrzebne punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 11 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2025 7 godzin temu, piotreksuper napisał(a): wysłucham ofert za Malika Monka, możliwe że znowu odpocznie więc trzeba działać. Potrzebne punkty. Daje 10 dolarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 15 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2025 W temacie rekordow fp... jaki widzieliscie najwiekszy minus? Bo wczoraj Niang zrobil -11... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 15 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2025 -16 Artest kiedyś miał, ale pamiętam gdzieś koło -21 jest rekord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 15 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2025 -11 to normalne, bywały dużo większe ananasy. Daj mu jeszcze drugą szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 15 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2025 4 godziny temu, piotreksuper napisał(a): -11 to normalne, bywały dużo większe ananasy. Daj mu jeszcze drugą szansę. zdecydowanie. zasłużył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi