wiLQ Opublikowano 6 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 A tak sie cieszylem z pobrania AGordona i zaczal sezon swietnie... ale skoro nie ma gdzie sprzedawac paczki zlamasow to trzeba cos wywalac. Na pocieszenie mam, wg Waszej opinii, najlepszego gracza z pierwszej fali waivera (-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 29 minut temu, wiLQ napisał(a): A tak sie cieszylem z pobrania AGordona i zaczal sezon swietnie... ale skoro nie ma gdzie sprzedawac paczki zlamasow to trzeba cos wywalac. Na pocieszenie mam, wg Waszej opinii, najlepszego gracza z pierwszej fali waivera (-; Niech ci sluzy tak c***owo jak mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 6 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 @wiLQtylko go wystawiaj za każdym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 Pierwszy trade w sezonie, szczyt marzen to to nie jest, ale nie chce tracic slotow. Paul George i Norman Powell do mnie Scottie Barnes do Regisa Niejaki Merril na FA Salary w normie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 6 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 Gratki za trejd zlamasa. 1 godzinę temu, Chytruz napisał(a): Niech ci sluzy tak c***owo jak mnie. Dopiero teraz zauwazylem, ze oba jego mecze po 60+ fp byly na waiverze ;-> 18 minut temu, piotreksuper napisał(a): @wiLQtylko go wystawiaj za każdym razem Taki jest plan, ale mam wrazenie, ze mi duzo mniej przeszkadza wariancja fp niz Wam. Dobrym przykladem byl Naji, mial 5 z rzedu marnych spotkan, ale teraz srednia sie zgadza. I oby tak sie to skonczylo z Jonasem ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 9 minut temu, antek napisał(a): Paul George i Norman Powell do mnie I wolałeś to zamiast Irvinga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 Teraz, matek napisał(a): I wolałeś to zamiast Irvinga Zapomniales dodac, ze mialbym dorzucac KATa, ktory robi 65 warzac niecale 60, na razie nie grajac jakos rewelacyjnie, jak juz chcesz byc taki superowy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 1 minutę temu, antek napisał(a): Zapomniales dodac, ze mialbym dorzucac KATa, ktory robi 65 warzac niecale 60, na razie nie grajac jakos rewelacyjnie, jak juz chcesz byc taki superowy ... Ja też dorzucałem, a nie będę zaczynał negocjacji od 1 za 1. Może stopniowo byśmy się dogadali, gdybyś wykazał minimum zainteresowania w miejsce odrzucenia bez słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 6 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 @matek Chyba troche niedoceniasz jaka robote w tym trejdzie robi Powell [48 fppg przy pensji 30], wg mnie on jest glownym daniem tej wymiany.. Poza tym @antek pamietajcie klepnac wymiane na Yahoo bo poki co nic tam nie wisi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 6 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 29 minut temu, antek napisał(a): Pierwszy trade w sezonie, szczyt marzen to to nie jest, ale nie chce tracic slotow. Paul George i Norman Powell do mnie Scottie Barnes do Regisa Niejaki Merril na FA Salary w normie Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 10 minut temu, wiLQ napisał(a): @matek Chyba troche niedoceniasz jaka robote w tym trejdzie robi Powell [48 fppg przy pensji 30], wg mnie on jest glownym daniem tej wymiany.. Poza tym @antek pamietajcie klepnac wymiane na Yahoo bo poki co nic tam nie wisi. Juz poprawione na Y 12 minut temu, matek napisał(a): Ja też dorzucałem, a nie będę zaczynał negocjacji od 1 za 1. Może stopniowo byśmy się dogadali, gdybyś wykazał minimum zainteresowania w miejsce odrzucenia bez słowa. Ale to chyba logiczne, ze jak chce sie pozbyc Barnesa, to na pewno nie w paczce z Townsem, inna sprawa, ze sposrod 4 graczy w tradzie zdecydowanie dwoch najlepszych fbx wise bylo z mojej strony. Jak juz zaczales z tym Irvingiem to napisz prosze calego propsa jakiego mi wyslales (z mojej strony nie ma przeciwskazan). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2024 1 godzinę temu, wiLQ napisał(a): Dopiero teraz zauwazylem, ze oba jego mecze po 60+ fp byly na waiverze ;-> No klasycznie, klasycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 16 godzin temu, antek napisał(a): Jak juz zaczales z tym Irvingiem to napisz prosze calego propsa jakiego mi wyslales Heroo, który łomocze bardzo ładnie i równo, ale nie lubię go i chętnie oddam za kogoś takiego samego, do którego mam sympatię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 I dzien po wymianie antek robi 550... ladnie/ U mnie ciagle bardzo bola kontuzje 2 dobrych graczy, ale pojawila sie iskierka, ze Ware dostal wreszcie jakies minuty. Nie bardzo rozumialem o co chodzi Heat z Bryantem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 Na trading blocku: Nick Richards Ziaire Williams Pick Lakers Pick Clippers Troche wolnego miejsca w salary mam, jakby ktos chciał oddac kogos wiekowego, niepasujacego do koncecji, zapraszam na PM. W sumie moge również wyzej wymienionych jegomości oddac za dolarki waiverowe, skupie kazda ilosc mozliwa do przyjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 Jak oceniacie postawę Wemby'ego po 1/10 sezonu? Moim zdaniem na ten moment trochę zawód, spodziewałem się stałej jazdy w granicach 85. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 3 godziny temu, antek napisał(a): Na trading blocku: Pick Lakers Co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 9 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 2 godziny temu, Jendras napisał(a): Co? Parę lat temu miałem Lakers , a nie Raptors, chodzi oczywiście o pick Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 10 godzin temu, antek napisał(a): Parę lat temu miałem Lakers , a nie Raptors, chodzi oczywiście o pick Raptors No tak, nawet się przecież zamienialiśmy (ja wtedy miałem Rockets) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 10 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 Pozbędę się Moranta - może być w pakiecie z młodymi Hollandem czy Walkerem. Warunek jest jeden, gracze w zamian nie grają poniżej swojej wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi