Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2024/25

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Gratki za trejd zlamasa.

1 godzinę temu, Chytruz napisał(a):

Niech ci sluzy tak c***owo jak mnie.

Dopiero teraz zauwazylem, ze oba jego mecze po 60+ fp byly na waiverze ;->

18 minut temu, piotreksuper napisał(a):

@wiLQtylko go wystawiaj za każdym razem ;)

Taki jest plan, ale mam wrazenie, ze mi duzo mniej przeszkadza wariancja fp niz Wam.

Dobrym przykladem byl Naji, mial 5 z rzedu marnych spotkan, ale teraz srednia sie zgadza. I oby tak sie to skonczylo z Jonasem ;-]

1 minutę temu, antek napisał(a):

Zapomniales dodac, ze mialbym dorzucac KATa, ktory robi 65 warzac niecale 60, na razie nie grajac jakos rewelacyjnie, jak juz chcesz byc taki superowy ...

Ja też dorzucałem, a nie będę zaczynał negocjacji od 1 za 1. Może stopniowo byśmy się dogadali, gdybyś wykazał minimum zainteresowania w miejsce odrzucenia bez słowa.

10 minut temu, wiLQ napisał(a):

@matek Chyba troche niedoceniasz jaka robote w tym trejdzie robi Powell [48 fppg przy pensji 30], wg mnie on jest glownym daniem tej wymiany..

Poza tym @antek pamietajcie klepnac wymiane na Yahoo bo poki co nic tam nie wisi.

Juz poprawione na Y

12 minut temu, matek napisał(a):

Ja też dorzucałem, a nie będę zaczynał negocjacji od 1 za 1. Może stopniowo byśmy się dogadali, gdybyś wykazał minimum zainteresowania w miejsce odrzucenia bez słowa.

Ale to chyba logiczne, ze jak chce sie pozbyc Barnesa, to na pewno nie w paczce z Townsem, inna sprawa, ze sposrod 4 graczy w tradzie zdecydowanie dwoch najlepszych fbx wise bylo z mojej strony. Jak juz zaczales z tym Irvingiem to napisz prosze calego propsa jakiego mi wyslales (z mojej strony nie ma przeciwskazan).

Na trading blocku:

Nick Richards 

Ziaire Williams

Pick Lakers

Pick Clippers

Troche wolnego miejsca w salary mam, jakby ktos chciał oddac kogos wiekowego, niepasujacego do koncecji, zapraszam na PM.

W sumie moge również wyzej wymienionych jegomości oddac za dolarki waiverowe, skupie kazda ilosc mozliwa do przyjecia :)

• Roger odpiął/ęła i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.