Reikai Opublikowano 8 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 Teraz, julekstep napisał(a): ale wiesz że to nie jest teleturniej tylko talent-show? @Reikai - potwierdź pls, ale ja bym tego nie zaliczył No dla mnie to tez nie jest teleturniej, tak jak You Can Dance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 1 minutę temu, P_M napisał(a): Taniec z Gwiazdami xDDDD czyli kolejny program który nie jest teleturniejem lol xD @P_M napisz co to za jersey, żebym wiedział jak opisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 22 minuty temu, Kily napisał(a): Ok, to poprawione. https://www.filmweb.pl/serial/Boss-2011-616572 Ja myślałem o Designated Survivor. Nie jest to jakieś wybitne dzieło dla koneserów, ale mnie osobiście mocno wciągnęła historia i zwroty akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 24 minuty temu, P_M napisał(a): Taniec z Gwiazdami xDDDD % trzymają jeszcze @RappaR ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 6 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Ja myślałem o Designated Survivor. Nie jest to jakieś wybitne dzieło dla koneserów, ale mnie osobiście mocno wciągnęła historia i zwroty akcji. A to nie znam, ale dzięki za polecajkę. Za to Bossa widziałem i moim zdaniem zjada HoC bez potrzeby popijania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 23 minuty temu, julekstep napisał(a): czyli kolejny program który nie jest teleturniejem lol xD @P_M napisz co to za jersey, żebym wiedział jak opisać Lakers Away - 60's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 A jakieś polskie seriale gdzie? Choćby Czas Honoru czy PitBull, serio nikt? Smuteczek:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 Godzinę temu, Braveheart22 napisał(a): A jakieś polskie seriale gdzie? Choćby Czas Honoru czy PitBull, serio nikt? Smuteczek:( To jakiś żart, którego nie załapałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 16 godzin temu, RappaR napisał(a): To jakiś żart, którego nie załapałem? No rzeczywiście dziwne, by było jakby na polskim forum, w preferencyjnym ATF'ie, ktoś wybrał jedną z bardzo dobrych polskich produkcji, których trochę mamy. Super pole do żartu... I przypominam, że to nie ja wykłócałem się na forum, że Kariera Nikosia Dyzmy (powtarzam Nikosia!!! nie chodzi o świetny serial z WIlhelmim) to najlepsza komedia ever i w ogóle topka filmów all time. Wybacz więc, ale jesteś średnim autorytetem w tym aspekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 (edytowane) 2 godziny temu, Braveheart22 napisał(a): No rzeczywiście dziwne, by było jakby na polskim forum, w preferencyjnym ATF'ie, ktoś wybrał jedną z bardzo dobrych polskich produkcji, których trochę mamy. Super pole do żartu... I przypominam, że to nie ja wykłócałem się na forum, że Kariera Nikosia Dyzmy (powtarzam Nikosia!!! nie chodzi o świetny serial z WIlhelmim) to najlepsza komedia ever i w ogóle topka filmów all time. Wybacz więc, ale jesteś średnim autorytetem w tym aspekcie To dobry roast do tego innego ATFu Edytowane 9 Czerwca 2024 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Ale, że nikt nie wziął w batonach marsa, milky waya/dare'a to trochę jestem zdziwiony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Idzie młode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 5 godzin temu, ignazz napisał(a): Idzie młode. No ale mimo wszystko że Grzeski in a Milkyway'a nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 imo kategoria najlepsze logo nba troche słaba. żadne mi się nie podoba na tyle by je jakoś szczególnie wyróżnić. mogliście dać najgorsze/najbrzydsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Isaiah Stewart młody, dobrze rokujący w swojej kategorii Za pierwszym razem zatrzymują go w trzech,czterech, za drugim w sześciu, następna próba i goni go dziesięciu. Na koniec spryciarz niby spokojnie poszedł do tunelu, ale to zmyłka i poleciał na około do drugiego wyjścia żeby LeBrona dorwać. Plus pamiętna akcja z tego sezonu, gdy zwiedził areszt w Phoenix za wyjaśnienie Eubanksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Godzinę temu, RappaR napisał(a): Największy git NBA: Chris Barkley @P_M Chris Barkley potezny gracz! xD 33 minuty temu, P_M napisał(a): Najlepszy bezalkoholowy: Piwo - Fortuna ciemne bezalkoholowe @Pablo81 Ja - o k**** ktos wybral Red Bulla, nie ma opcji zeby cos bylo nizej! @P_M - potrzymaj mi piwo (bezalkoholowe!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Grube zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 19 minut temu, julekstep napisał(a): Chris Barkley potezny gracz! xD Ja - o k**** ktos wybral Red Bulla, nie ma opcji zeby cos bylo nizej! @P_M - potrzymaj mi piwo (bezalkoholowe!) Na początku było zabawnie, ale już mi się przejadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 47 minut temu, P_M napisał(a): Na początku było zabawnie, ale już mi się przejadło Sry ehh nikt sie nie chce trashtalkowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 4 minuty temu, julekstep napisał(a): Sry ehh nikt sie nie chce trashtalkowac Ja mogę potrashtalkowac, ale tu słabe pole do tego Mam Cię jechać, bo lubisz opierdolic pierrota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi