Reikai Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Liczylem na refleksje I zmiane zdania. Jedzmy zatem dalej, a @Kily moze wskoczysz za Jacka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Liczylem na refleksje I zmiane zdania. Jedzmy zatem dalej, a @Kily moze wskoczysz za Jacka? Grajcie w jednego mniej. Ja tam się nie znam na gitach i deserach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 6 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 House of Cards to chyba solidne top 2 seriali w kategorii political fiction. Przy czym nie nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 HoC jako całość mocne mehh jednak, te ostatnie sezony to tatalna padaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 18 godzin temu, Kily napisał(a): House of Cards to chyba solidne top 2 seriali w kategorii political fiction. Przy czym nie nr 1 Tylko jeśli liczmy dwa pierwsze sezony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Dwa pierwsze do deklasacją konkurencji dwa następne z rozpędu ten kobiecy już nawet nie dokończyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Tylko jeśli liczmy dwa pierwsze sezony Możliwe, ale nie oglądałem wielu seriali political fiction. Po prostu znam jeden ewidentnie lepszy z tego gatunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Veep jest lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Godzinę temu, Kily napisał(a): Możliwe, ale nie oglądałem wielu seriali political fiction. Po prostu znam jeden ewidentnie lepszy z tego gatunku. Chyba wiem, który ale jestem ciekaw. Daj znać jak skończą wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 serio nikt nie wziął GoT w serialu? geeez @Pablo81 liczyłem na Ciebie w tej kategorii akurat (A RZADKO NA CIEBIĘ LICZĘ W ATFACH) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 15 minut temu, julekstep napisał(a): serio nikt nie wziął GoT w serialu? geeez Ja się wahałem miedzy HoC a GoT, ale większą frajdę w peak momentach miałem z HoC + Kevin przyćmiewa całą obsadę z GoT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 (edytowane) 2 minuty temu, P_M napisał(a): Ja się wahałem miedzy HoC a GoT, ale większą frajdę w peak momentach miałem z HoC + Kevin przyćmiewa całą obsadę z GoT. no u mnie GoT i Allo Allo* były rozważane (gdzie byłem pewien że GoT ktoś wybierze) -> ale jednak muszę wziąć Married...with Children skoro to draft preferencyjny ale ofc mogę se to teraz zostawić na last picka * (i jakoś tam przez sekundę przeszli Pythoni i Fawlty Towers, ale to tak na chwilkę chwilkę) Edytowane 7 Czerwca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 MwC to przecież protoplasta całego wysypu prześmiewczych seriali i bije na głowę wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 7 minut temu, julekstep napisał(a): no u mnie GoT i Allo Allo były rozważane (gdzie byłem pewien że GoT ktoś wybierze) -> ale jednak muszę wziąć Married...with Children skoro to draft preferencyjny ale ofc mogę se to teraz zostawić na last picka well, tutaj jest tyle do wyboru, że ciężko źle wybrać, choć niektórym się udało xD Co do GoT to pierwsze sezony chyba gdzieś tak do 4-tego to jednak słabo technicznie wyglądały od strony realizacyjnej, momentami oczy bolały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 15 minut temu, ignazz napisał(a): MwC to przecież protoplasta całego wysypu prześmiewczych seriali i bije na głowę wszystko. yup śmieszyło w podstawówce na Polsacie po latach w oryginale śmieszy 3x bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 13 minut temu, julekstep napisał(a): yup śmieszyło w podstawówce na Polsacie po latach w oryginale śmieszy 3x bardziej Plakalem w podstawówce, po latach w orgniale w niektóre dni płacze 3x bardziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 2 godziny temu, julekstep napisał(a): serio nikt nie wziął GoT w serialu? geeez @Pablo81 liczyłem na Ciebie w tej kategorii akurat (A RZADKO NA CIEBIĘ LICZĘ W ATFACH) Piąty sezon to tak w top c***owych sezonów ever. W sumie ja nie poleciałem z preferencjami Moje preferencje jako najlpeszy serial ever jest jeden, jeden najlepszy, niepodrobiony serial Interny Prawdziwy majstersztyk geniuszu na najwyższym poziomie. Coś cudownego. Ale nikt o tym nie słyszał to wziął coś co jest przynajmniej zrealizowane za większy budżet niż dwa kebaby i flaszka wódki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 12 minut temu, Qcin_69 napisał(a): dokonuje zmiany - najlepszy słodycz - Korsarze draże- reszta głosowań jutro (albo w poniedziałek) jak wytrzeźwieje spoko szkoda że nie ma kategorii 'najlepszy słodycz' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 1 godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Najlepszy baton: 3Bit. szok że wcześniej nie poszedł. GOAT baton, to jak połączenie LEBrona i Hardena. Prince Polo & Grześki to jak Magic i Bird Jabbar & Wilt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Grzesiek to chyba bardziej wafelek niz baton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi