julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 (edytowane) 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Serio dalej myślisz że jedno ma na drugie nawet minimalny wpływ? Tym bardziej że zrzucając kontrakt dużo starszego Johna Fuckin Collinsa nadal jestem zadowolony z tamtej wymiany? Po prostu Mutombo Denver to no brainer. To tak jakbyś wybrał Granta Hilla w suns. Przeciez on nie wybieral Mutombo tylko koszulke xD Mogl dac rownie dobrze fote Steve'a Smitha albo w ogole samej koszulki Edytowane 5 Czerwca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Serio dalej myślisz że jedno ma na drugie nawet minimalny wpływ? Tym bardziej że zrzucając kontrakt dużo starszego Johna Fuckin Collinsa nadal jestem zadowolony z tamtej wymiany? Po prostu Mutombo Denver to no brainer. To tak jakbyś wybrał Granta Hilla w suns. Ignazz, proszę Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Co Wy wiecie o bójkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 2 minuty temu, jack napisał(a): Co Wy wiecie o bójkach Rodman steal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 7 minut temu, julekstep napisał(a): Przeciez on nie wybieral Mutombo tylko koszulke xD Mogl dac rownie dobrze fote Steve'a Smitha albo w ogole samej koszulki Wiem ze wybieracie koszulki a nie kariery gracza czy średnia punktowa. Po prostu jeżeli komuś wpadła do oka akurat koszulka Mutombo bo dziwne że nie pomyślał o tym lepszym odpowiedniku. To tak jak z hoop cola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 4 minuty temu, Reikai napisał(a): Rodman steal. Rodman trochę pod prasę / tv miał taką pozę. Gangusem nie był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 9 minut temu, Reikai napisał(a): Rodman steal. Yup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Rodman trochę pod prasę / tv miał taką pozę. Gangusem nie był. Prawdziwy gangsta nie musi sie napinac przy ochroniarzach, ale rucha prime Madonne i jedzie na piwko do Kima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Prawdziwy gangsta nie musi sie napinac przy ochroniarzach, ale rucha prime Madonne i jedzie na piwko do Kima. Medialny gangsta Wśród graczy NBA są prawdziwe gangusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Btw opisze mi ktoś dokładnie jakie są kryteria tej kategorii git/charakterniak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 2 minuty temu, P_M napisał(a): Btw opisze mi ktoś dokładnie jakie są kryteria tej kategorii git/charakterniak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 34 minuty temu, Reikai napisał(a): No i wypisz wymaluj Denis Rodman. No jak nie on to nikt. 47 minut temu, Pablo81 napisał(a): Rodman trochę pod prasę / tv miał taką pozę. Gangusem nie był. No, no. Jasne, największe gangusy to pewnie ci pozerzy co broń do szatni wnoszą. Albo biją się z maskotkami czy wymoczkami na widowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 5 minut temu, jack napisał(a): Albo biją się z maskotkami czy wymoczkami na widowni. Albo kopia kamerzystow po jajach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 3 minuty temu, julekstep napisał(a): Albo kopia kamerzystow po jajach! Biją najwyższych (Muresan), najgrubszych (Shaq), najsilniejszych (Malone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 (edytowane) 6 minut temu, jack napisał(a): Biją najwyższych (Muresan), najgrubszych (Shaq), najsilniejszych (Malone) Z Malonem to on mial romans co najwyzej Muresana by pol ligi pobilo A Shaq ma mental na poziomie 6cio letniej dziewczynki Edytowane 5 Czerwca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Godzinę temu, Reikai napisał(a): Prawdziwy gangsta nie musi sie napinac przy ochroniarzach, ale rucha prime Madonne i jedzie na piwko do Kima. I przebiera się za babę jak ta frajerzyna Marcoń 55 minut temu, P_M napisał(a): Btw opisze mi ktoś dokładnie jakie są kryteria tej kategorii git/charakterniak. Policjant i tak nie zrozumie. Ale jeśli miałbym pomóc, to musisz wybrać swoje przeciwieństwo wśród graczy, którzy kiedykolwiek zagrali w NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 1 minutę temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Policjant i tak nie zrozumie. Ale jeśli miałbym pomóc, to musisz wybrać swoje przeciwieństwo wśród graczy, którzy kiedykolwiek zagrali w NBA Naprawdę proszę odpuść sobie, nie jestem tu żadnym policjantem, nikomu nigdy nie dałem bana (nomen omen nie mogę nawet xD), wziąłeś sobie jakąś jedną sytuację, która Tobie osobiście się nie podobała i zaczepiasz mnie w tym tonie kolejny raz. Jak chcesz normalnie konstruktywnie pogadać, luz, jeżeli masz zamiar jednak robić dalej bagno, to proszę nie odpowiadaj mi, ani nie zaznaczaj mnie w swoich postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 16 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): I przebiera się za babę Bo żeby przebrać się za babę to trzeba mieć jaja. Pozerstwo nie rozumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 @Qcin_69 w koncu jakis dobry pick Kinder Bueno to powinno byc batonowe top3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 4 minuty temu, jack napisał(a): Bo żeby przebrać się za babę to trzeba mieć jaja. Pozerstwo nie rozumie. Siedziałeś kiedyś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi