Reikai Opublikowano 3 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Snickersik top, ale w batonach chyba ogolnie ciezko o busta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Myślałem nad gitem, ale każdy ma jakieś "ale" z tych co przychodzili mi do głowy, więc poczekam aż ktoś inny zacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Ja się dalej nie pozbierałem po tym skok na kasę. *awantura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Red Bull, eh mój pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 @Reikai Hornets zawsze na propsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Qcin wybieraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Qcin wybieraj ja czy Denis? a ok, dopiero zakumalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Sernik z rodzynkami czy bez ? Bo to ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Bez. Co za debil psuje sernik martwymi muchami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 4 minuty temu, LAF napisał(a): Sernik z rodzynkami czy bez ? Bo to ważne Sernik na zimno, na ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Z biedronki z cukierni. Tylko czekolada rozmazana u góry. Czy warstwy ociekające jak łzy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 (edytowane) Te lizaki lodowe to są "pałeczki"? Niepotrzebnie chyba ta kategoria seriale się Wam tu wkradła, bo nie każdy musiał wszystko widzieć i będzie ocenianie po opiniach innych, popularności, ocenach w necie itd. @DRK na razie ładnie zamiata Edytowane 4 Czerwca 2024 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Ładnie zamiata to Iga, która wygrała 18 gem z rzędu . 6-0 już z Vondrusową ,+ jeszcze coś tam na koniec z Bouzkową to już chyba nawet 19 z rzędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Gdyby grała w NBA, można by ją podpiąć do dyskusji o gitach. Zwłaszcza że akurat w jej przypadku może nie mieć zastosowania to, przez co kobiety nie mogą grypsować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Dla mnie ten jersey Atlanty byl ohydny wtedy i stwierdzam że po tych wszystkich latach nic się u mnie nie zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 @Qcin_69 Hugo to był mój backup pick w teleturniejach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 6 minut temu, P_M napisał(a): @Qcin_69 Hugo to był mój backup pick w teleturniejach Hugo to był chyba niezły scam, biorąc pod uwagę jaki lag musiał towarzyszyć sterowania klawiaturą telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 2 minuty temu, Kily napisał(a): Hugo to był chyba niezły scam, biorąc pod uwagę jaki lag musiał towarzyszyć sterowania klawiaturą telefonu. Możliwe, ale entertainment był xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 5 minut temu, Kily napisał(a): Hugo to był chyba niezły scam, biorąc pod uwagę jaki lag musiał towarzyszyć sterowania klawiaturą telefonu. jo scam straszny, ale za dzieciaka się oglądało z zapartym tchem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Julekstep mocny pick w top10 swojej kategorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi